#Çok kolay ve lezzetli fırında palamut

Gerçek Su Böreği Lezzetinde Yufkadan Su Böreği Yapımı 01:36

Gerçek Su Böreği Lezzetinde Yufkadan Su Böreği Yapımı

Kolay Su Böreği Tarifi için Gerekli Malzemeler; 6 yufka Sosu için; 1/2 su bardağı su 1/2 su bardağı süt 2 yumurta 1/2 su bardağı sıvı yağ İç harcı için; Beyaz peynir Kaşar peyniri Maydanoz Üzeri için; Yumurta sarısı Susa..

Zebra Kek Tarifi  İki Renkli Kek Nasıl Yapılır 02:52

Zebra Kek Tarifi İki Renkli Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 su bardağı 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı soda 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Zebra Kek..

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:53

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir kuru üzümlü kek tarifi videosu hazırladık. Yapım aşaması da oldukça kolay olan tarifimizi evinde herkes kolayca yapabilir. Kuru üzümlü kek nasıl yapılır ve malzemeleri neler..

Kaşarlı Menemen Tarifi 04:45

Kaşarlı Menemen Tarifi

Tarifi Tavaya 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tereyağı koyun.1 tane kuru soğanı doğrayıp ekleyelim. Soğanımızı yağda kavuralım. Ardından 3 tane soyup doğradığımız domatesleri ekleyelim. Kapağını kapatıp 2-3 dk. pi..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi 05:46

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi

İçi için; 1 büyük avuç yeşil mercimek 300 gr mantar 1,5 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber 1,5 çay kaşığı pul biber Su H..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi 03:44

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi

Malzemeler : Yarım tavuk göğsü, 2 su bardağı su, 1 bardak süt, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 çay bardağı tel şehriye, Tuz, İsteğe bağlı dere otu, maydanoz. Hasta çorbası olarak da bilinir Tavu..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Dıy-Kavanoz Süsleme 05:54

Dıy-Kavanoz Süsleme

Evinizin en güzel köşesine koyacağınız ve kendiniz yaptığınız için her seferinde gururla sergileyeceğiniz yepyeni kavanoz dönüşümü.Yapımı hem çok kolay hem de eğlenceli. Şimdiden hepinize kolay gelsin. Yeni bir kendin ya..

  • Kadınca tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çay Bardağından Dekoratif Vazo Yapımı 01:51

Çay Bardağından Dekoratif Vazo Yapımı

Çok kolay ve pratik dekoratif vazo yapımı.Daha fazlası için lütfen kanalımıza abone olmayı unutmayın:))..

  • Kadınca tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sandviç Dondurma Tarifi - Kendin Yap 00:36

Sandviç Dondurma Tarifi - Kendin Yap

Yaz aylarında konuklarınıza nefis bir sandviç dondurma hazırlamak ister misiniz? Yapması çok kolay olan bu tarif için ihtiyacınız olan dondurma ve bisküvi. Hem kalorisi düşük hem de yemesi keyifli sandviç dondurma ile ..

  • Kadınca tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bant Kullanarak Eyeliner Kuyruğu Yapma 01:57

Bant Kullanarak Eyeliner Kuyruğu Yapma

Makyaj yaparken biz kadınların en çok zorlandığı (bazılarımızın) eyeliner çekmek.İşte bu videomuzda kuyruklu eyeliner nasıl çekilir, kolay bir tekniğini izleyeceksiniz.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürle..

  • Kadınca tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
E Tekniği ile Göz Makyajı - Tek Ürün ile Dumanlı Gözler 04:26

E Tekniği ile Göz Makyajı - Tek Ürün ile Dumanlı Gözler

Göz Makyajında ''E'' tekniğini duymuş muydunuz? Kalıcılığından emin olduğunuz,simsiyah ve kolay dağıtabildiğiniz bir göz kalemi ile göz kapağının katlanma bölgesinin yarısından başlayarak alt kirpik dibinin yarısına kada..

  • Kadınca tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cep Telefonu Kan Tahlili Yapabilecek 01:35

Cep Telefonu Kan Tahlili Yapabilecek

Tahlil için kan örneği verdikten sonra 24 ila 48 saat arasında beklemek gerekiyor. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, bu süreci çok daha hızlı ve kolay hale getirecek bir proje üzerinde çalışıyor. Buna göre, özel bir kağı..

Nefes Almakta Zorlanacağınız Yükseklik Şovu 00:36

Nefes Almakta Zorlanacağınız Yükseklik Şovu

Gün geçtikçe yeni görüntüleri eklenen bu akım kolay kolay bitecek gibi gözükmüyor. Çünkü çok fazla yüksek mekan var! Bisikletle yapılan bu gösteriyi izlerken belki içinizden yok artık diyeceksiniz ))..

  • JokerS tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat&İmane Çiftinden  Maldivlerde Film Gibi Bir Balayı!! 04:46

Murat&İmane Çiftinden Maldivlerde Film Gibi Bir Balayı!!

Çok yakın arkadaşının düğününe gitmeyerek Maldivler'de çiçeği burnunda eşiyle film gibi balayı yaşayan Murat Yıldırım ve İmane Albani çiftinin bu tavırları magazin gündeminden kolay kolay düşeceğe benzemiyor....

  • ANKA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkek Ve Kadın Yüzü 00:24

Erkek Ve Kadın Yüzü

Herhangi bir cerrahi müdehaleye ihtiyaç duymadan, kolay erişilebilir makyaj malzemeleriyle yüzünü çok farklı biçimlere sokabilen adamın başarılı çalışması..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde Kendi Başınıza Yapabileceğiniz Motorlu Testere 07:11

Evde Kendi Başınıza Yapabileceğiniz Motorlu Testere

Sizde çok kolay bir şekilde evde bulunan kolay bulunan malzemelerle yapabileceğiniz motorlu testere...

  • JET TV tarafından
  • 1.420 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bulut Pankek Tarifi 04:06

Bulut Pankek Tarifi

Bulut pankek tarifini blogta ilk paylaştığımda söylemiştim, bu tarifi denediğim günden bu yana klasik pankek tarifini bir kenara bıraktım. Gerek dokusu, gerekse lezzetiyle bulut pankek klasik pankekin bir tık ötesinde bi..

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 02:31

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilen muzlu bisküvili top pasta tarifi videosu. Muzlu truff olarakta bilinen bu tatlı tarifi yapımı kolay olması ve nefis tadı ile oldukça tercih edilmek..

Ülkü Temur - Elveda 04:12

Ülkü Temur - Elveda

Ülkü Temur Elveda Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki çok özlüyorum Belki zor gelecek, Ama sensiz bir dünya Bana iyi gelecek, Unutmak her şeyi Uzanmak sonsuza Kim bilir bu yürek Daha neler görecek. Elveda güzel yârim elv..

Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Rüya 1.Bölüm Fragmanı 01:05

Rüya 1.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Rüya 1.Bölüm 2.Fragman 01:05

Rüya 1.Bölüm 2.Fragman

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Rüya 4.Bölüm Fragmanı 00:56

Rüya 4.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Rüya 5.Bölüm Fragmanı 01:01

Rüya 5.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..