#Çok kolay ve lezzetli fırında palamut

Un Çorbası Tarifi 03:34

Un Çorbası Tarifi

Un çorbası tarifi Bu tariften yaklasik 4 5 kişilik çorba cikiyor. Malzemeler 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvıyağı bah..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!) 01:40

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!)

mazan kebabı, ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak, misafirlere gururla ikram edilecek çok doyurucu ve lezzetli bir tarif. Kuşbaşı dana etlerinin arpacık soğanlar, nohut, patlıcan ve patateslerle bir araya geld..

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri 02:36

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri

Pratik ve lezzetli börek tarifleri vermeye devam ediyoruz. Hazır yufkadan peynirli çıtır börek tarifi videosu ile sizler de çok hızlı bir şekilde nefis bir börek tarifi yapabilirsiniz. Özellikle çıtır çıtır kıvamı sevenl..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 05:38

Haşhaşlı Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı ılık süt, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4 su bardağı un. İçi için; 1,5 su bardağı ezilmiş sarı haşhaş, 1 çay bardağı sıvı..

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi 02:12

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi

1 çay bardağı kuru mısır tanesi, Tuz (opsiyonel). Uzun kış gecelerinin vazgeçilmezidir Patlamış Mısır. Ama işin içine yağ ve tuz girince işin rengi değişiyor biraz. Patlamış Mısır da öyle iki tane ağzıma atayım da bıraka..

Canim Kardeşi̇m 30.Bölüm Mıncır Veteri̇nere Gi̇di̇yor 11:26

Canim Kardeşi̇m 30.Bölüm Mıncır Veteri̇nere Gi̇di̇yor

Mıncır hastadır ve veterinere gitmesi gerekmektedir. Başta Galip bey ve Lale hanım onu ikna edemezler. Kedilerin taşındığı sepete koyup öyle götürmeye karar verirler. Mıncır akıllı kedi kolay kolay teslim olmaz.. Final d..

  • ÇocukTV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN MAKYAJ ÖNERİSİ 06:37

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN MAKYAJ ÖNERİSİ

EN KOLAY MAKYAJ VİDEOSU..

  • Kadınca tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri 01:59

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri

Krep tarifi videomuzu izleyebilir ve krep nasıl yapılır kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı süt Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ..

  • Kadınca tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emrah - Unutabilsem 04:29

Emrah - Unutabilsem

Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler ..

DIY Projeleri-Evdeki Malzemelerle Kolayca Hazırlanan Değişik ve Güzel Fikirler 10:02

DIY Projeleri-Evdeki Malzemelerle Kolayca Hazırlanan Değişik ve Güzel

Kolay DIY Projeleri Evde Yapılır!Evde kolayca tasarlayabileceginiz kolay ve pratik fikirler değişik..

  • Kadınca tarafından
  • 1.463 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkamış Faciasının Ruslar Tarafından Çekilen Videosu 08:27

Sarıkamış Faciasının Ruslar Tarafından Çekilen Videosu

bu vatan kolay mi düşman dan temizlendi şehit lerin ruhu şad olsun mekan lari cennet olsun Zamanın basiretsiz yetkilileri ve komutanları yüzünden tek kurşun atamadan karakışta donarak şehadete ulaşan yüzbine yakın vatan ..

Kaş Alma Teknikleri ve Çekici Göz Makyajları-Tüyolar 06:20

Kaş Alma Teknikleri ve Çekici Göz Makyajları-Tüyolar

Kaş nasıl alınır kolay yöntemler kaş tasarımları ve göz kalemiyle dikkat çeken bakışlar nasıl elde edilir.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olun.Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.Keyifli seyirler:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saç Örme Makinesi 00:55

Saç Örme Makinesi

Pratik Saç Örme Makinesi ile saçlarınıza kolay ve hızlı bir biçimde sekil kazandırın!Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.Bizi izlediğniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kapı Süsü Yapımı-Door Decorations Made 04:00

Kapı Süsü Yapımı-Door Decorations Made

Kapı süsü yapımı bu videoda. Hem basit hem kolay aynı zamandada şık. Herkese kolay gelsin.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 5.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalışan Kadınlar İçin Pratik Saç Modelleri 01:29

Çalışan Kadınlar İçin Pratik Saç Modelleri

İş hayatında kullanılan saç modellerinin başında topuzlar geliyor. Sabah saatlerinde uykunun da verdiği etkiyle bayanlar saçlarını çabuk yapıp çıkma telaşına düşerler ve bu durumda topuz saç modelleri ideal seçimdir. İşe..

  • Kadınca tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
5 Dakikada Bulgur Köftesi(Fellah Köfte) 04:13

5 Dakikada Bulgur Köftesi(Fellah Köfte)

Beş çayları için de kısa sürede hazırlayacağınız kolay ve pratik yapımıyla fellah köftesi yapımını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hentbol Nedir? Kuralları Nelerdir? 02:46

Hentbol Nedir? Kuralları Nelerdir?

Hentbol Nasıl Oynanır En Kolay Şekilde Öğrenelim...

TNK - Unutmam Seni 04:31

TNK - Unutmam Seni

Unutmam seni, seni unutmam Ben anlamam zaman falan Konuşurum kokunla yürürüm yağmurla Her bahardan sonra kelebeklerle ölürüm Hayır gitmek o kadar kolay değil Hayır melek olmak o kadar kolay değil Şimdi güneşe küsüp aya..

Voleybol Maçında Bayıltan Smaç 00:28

Voleybol Maçında Bayıltan Smaç

Bir sayı almak bu kadar mı zor olur. Voleybol tarihi ne böyle bir mücadele gördü ne de bundan sonra kolay kolay görecek. 27 Ekim 2012 Kadınlar 1.Voleybol Ligi İlbank - Fenerbahçe Maçı 5.Set. Nevşehir'de Voleybol Erkekl..

Rüya 7.Bölüm 2.Fragmanı 00:59

Rüya 7.Bölüm 2.Fragmanı

Elif'in tüm hayallerine engel olmaktadır. Elif'in bu sonsuz aşkı yaşamaya hakkı yoktur ancak Bulut Giray da Elif 'i kolay kolay bırakacak bir genç değildir. Zengin bir ailenin veliahtı olan Bulut’un annesinin cemiyet hay..

Emrah - Unutabilsem 04:30

Emrah - Unutabilsem

Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler ..

Linet  Yalan 05:13

Linet Yalan

Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni içimden atmak İstemem o günahkar Ellerini bir daha Ellerime alıpta Ne öpmek ne okşamak Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni i..

Sanal Terapist İle Dertleri Anlatmanın Yolları 03:49

Sanal Terapist İle Dertleri Anlatmanın Yolları

Hiç tanımadığınız biriyle sırlarınızı paylaşmak daha kolay olabilir. Bunun en kolayı da anonim olarak bir chatbotu terapistiniz yapmanızdır Çünkü travmalar anonimken daha kolay anlatılıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Garip Yerlere Sıkışan İnsanlar 03:47

Garip Yerlere Sıkışan İnsanlar

Hem garip yerlere sıkışıyorlar hemde talihsizlik ki sıkıştıkları yerden kolay kolay çıkamıyorlar izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cooler Master Master Case Pro 6 Kasa İncelemesi 16:10

Cooler Master Master Case Pro 6 Kasa İncelemesi

Cooler Master'ın MasterCase serisinin kolay sökülebilen, kolay modlanan ve içinde çoğumuzun ihtiyacından fazla disk barındırma seçeneği sunan MasterCase Pro 6'yı inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce