#Çok lezzetli Şehriyeli yoğurtlu salçalı Çorba tarifi

Sacda Ekmek Pişiriliyor 00:37

Sacda Ekmek Pişiriliyor

Ellerine saglık cok lezzetli gözüküyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurselle Evin Tadı - Sarımsaklı Kuru Domatesli Kekikli Ekmek 05:26

Nurselle Evin Tadı - Sarımsaklı Kuru Domatesli Kekikli Ekmek

Nursel, birbirinden lezzetli yemekler yapıyor; çok değerli püf noktaları veriyor. Programın açılışında sarımsaklı kuru domatesli kekikli ekmek yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurselle- Gaziantep Usulü Künefe Nasıl Yapılır 04:02

Nurselle- Gaziantep Usulü Künefe Nasıl Yapılır

Nursel ve konukları, birbirinden lezzetli yemekler yapıyor; çok değerli püf noktaları veriyor. Bu bölümde Gaziantep'ten gelen usta şefler, künefe yapıyorlar!..

  • ANKA tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurselle Evin Tadı 18.Bölüm Fragmanı 00:43

Nurselle Evin Tadı 18.Bölüm Fragmanı

Nursel'le Evin Tadı 18. Bölüm Fragmanı yayında! Dr. Murat Aksoy, Nursel'le Evin Tadı'na katılıyor; lezzetli yemeklerin yanında sağlığa dair çok önemli açıklamalar yapılıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yiyecek Fabrikalarında Kullanılan En İnanılmaz 10 Makine 06:36

Yiyecek Fabrikalarında Kullanılan En İnanılmaz 10 Makine

Videonun başındaki bildirme için çok sağolun da bu kadar lezzetli şeyi izletip, sandviçin keseceğini düşündüyseniz yanılmışsınız ...

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gel-Al dönemi dönere yaradı! 02:22

Gel-Al dönemi dönere yaradı!

RESTORANLARDAKİ KISITLAMANIN ARDINDAN ÇOĞU ESNAF KEPENK İNDİRMEK ZORUNDA KALDI. AMA GEL-AL VE PAKET SERVİSLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞANLAR VAR. ÖZELLİKLE GEL-AL DÖNEMİ EN ÇOK DÖNERCİLERE YARADI... HEM PRATİK HEM LEZZETLİ OLU..

İşte kavurmanın rakipleri! 02:26

İşte kavurmanın rakipleri!

KAVURMA, BAYRAMIN VAZGEÇİLMEZİ... AMA KURBAN ETİYLE YAPILACAK ÇOK LEZZETLİ VE PRATİK BAŞKA YEMEKLER DE VAR... MESELA, ELİ BÖĞRÜNDE, ARAP TAVA VE TEPSİ KEBABI... ŞİMDİ GELİN, TARİFLERİ İÇİN SÖZÜ İŞİN USTASINA BIRAKALIM.....

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Yalova HD 55:37

Maceracı _ Yalova HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Yalova’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Yalova Bölüm'ünde neler olacak? Macera..

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Maceracı _ Ağrı 1:11:50

Maceracı _ Ağrı

Maceracı Doğu’nun Efsanelerle Dolu Kenti Ağrı’da Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, kentleşmenin örnek yüzü, doğanın kültürle buluştuğu Ağrı’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Murat Yeni..

Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Fincan Tatlısı 02:14

Fincan Tatlısı

Uygun bir tencereye 1 litre süt, 2 kahve fincanı un, 2,5 kahve fincanı şeker alınarak koyulaşana kadar karıştırılarak pişirilir, Kullanılan kahve fincanları 90ml kapasitelidir, Muhallabi koyulaşıp göz göz olduğunda 1 ye..

TRT Reklam Kuşağı (1988) 2 08:51

TRT Reklam Kuşağı (1988) 2

Piyale Çorba Wipp Express Ona Açık Sıvı Güneş Elidor (Yılmaz Yıldız) Anadolu Sigorta Lee Cooper İmar Bankası Patbom Milliyet Karayolları Atlası Emsan İpana Omo Matik Güneş Demirdöküm Termosifon Pinky Türkiye Cam Şişe Fab..

Beyran, Paça, G.Antep'ten, NasılYapılır, Nasıl İçilir...sakıp usta 19:15

Beyran, Paça, G.Antep'ten, NasılYapılır, Nasıl İçilir...sakıp usta

Beyran ve Yılların Ustası Sakıp Usta Murat yeni Türkiye Yollarında Gaziantep izle hd..

Garsondan Akıl Almaz Hata 00:26

Garsondan Akıl Almaz Hata

Japonya'da bir restoranda nemli zeminde ayağı kayan garson, elindeki sıcak çorbayı çocuğun üzerine döktü...

İyi Huylu Titreme Nedir Parkinson'la İlişkisi Var Mı 01:01

İyi Huylu Titreme Nedir Parkinson'la İlişkisi Var Mı

İyi huylu titremesi olan insanlar Parkinson hastası değildir, Parkinson zamanla başka bulgular ile kendini göstererek ilerler. İyi huylu titremede insanların yazı yazmak, çorba ya da su içmek gibi işleri yaparken zorland..

  • NABIZ tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çölyak Hastaları Nelere Dikkat Etmeli 01:13

Çölyak Hastaları Nelere Dikkat Etmeli

Çölyak hastalarının hazır çorba, ketçap, hazır soslar ve benzeri ürünlerden uzak durmaları gerekir. Tüm besinlerin etiketlerini dikkatli bir şekilde okuyup glüten içermediğinden emin olmak gerekir. Mısır, pirinç, patates..

  • NABIZ tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmam Sarığı Tatlısı Nasıl Yapılır 07:27

İmam Sarığı Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı Vanilya Özütü 2 çorba kaşığı kakao 1 su bardağı Pastacı Kreması..

Bademli Kavala Kurabiyesi 12:48

Bademli Kavala Kurabiyesi

Kavala-Selanik-Edirne Kurabiyesi 250 gr oda sıcaklığında tereyağı 1,5 su bardağı pudra şekeri 1 yumurta 2 çorba kaşığı yoğurt 1 çay bardağı fındık yağı 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı vanilya esansı 700 gr kavrulmuş u..

Dereotlu Peynirli Kat Kat Ekmek 07:29

Dereotlu Peynirli Kat Kat Ekmek

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr su- 50 gr zeytinyağı- 5 çorba kaşığı 1 paket instant maya 200 gr beyaz peynir 1/3 bağ dereotu 6-7 dal taze soğan 10 gr- 1 tatlı kaşığı tuz..

Sosisli Patates Çorbası 02:46

Sosisli Patates Çorbası

Bu videomda size nefis bir corba tarifim var...

Tuğçe Ay Hassas Ciltlere Asla Uygun Olmayan Maske 04:49

Tuğçe Ay Hassas Ciltlere Asla Uygun Olmayan Maske

Videoda Kullandığım BİREBİR ölçülerim ; 2 tatlı kaşığı Tarçın, 1 tatlı kaşığı Toz Jelatin İkisini kuruyken karıştır, 2 Çorba kaşığı kaynar ( fokur fokur Sıcak su ) ekle karıştır...

Hunharca Ekmek Yiyen Dayı 00:31

Hunharca Ekmek Yiyen Dayı

Dayı öğrenci işi yapmış bir çorbaya beş ekmek yemiş . Çorbacı kesin çorba bizden ekmek parasını versen yeterli demiştir...

  • JET TV tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Para icin su insanoglunun yapmayacagi sey yok 00:58

Para icin su insanoglunun yapmayacagi sey yok

Yılda yaklaşık 80 milyon köpekbalığı, çorba yapılmak ve cinsel gücü arttırdığı inancıyla yüzgeçleri kesildikten sonra o halde okyanusa geri bırakılıyor. Köpekbalığı bu vaziyette ölümü bekliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İrem Derici - Yazsın Bana 05:01

İrem Derici - Yazsın Bana

çorba..

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi! 02:20

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi!

KEMİK ERİMESİ HASTALIĞINI İLİKLİ KEMİK SUYUYLA YENDİ. İLİKLİ KEMİK SUYUYLA ÇORBA ÜRETİP, BULDUĞU ŞİFAYI BÜYÜK ZİNCİR MARKETLERE DE TAŞIDI. HEM KENDİ ÇALIŞTI HEM KADINLARI ÇALIŞTIRDI. İŞTE KADIN GİRİŞİMCİNİN MUTFAĞINDAN T..

Eve teslim iftar paketi 02:36

Eve teslim iftar paketi

BU RAMAZAN BAZI LOKANTA VE RESTORANLAR EVE TESLİM İFTAR PAKETİ HAZIRLADI. ÇITIR ÇITIR PİDE, HURMA, SICAK ÇORBA, ANA YEMEK VE GÜLLAÇTAN OLUŞAN PAKETLER İFTAR SAATİNDE MÜSTERİLERE ULAŞSIN DİYE TAM ZAMANINDA YOLA ÇIKTI...