#Çok lezzetli Şehriyeli yoğurtlu salçalı Çorba tarifi

Evleneceği Kadının Güzelliğini Görünce Çıldıran Adam 00:20

Evleneceği Kadının Güzelliğini Görünce Çıldıran Adam

Müstakbel eşinin duvak altındaki güzelliğini görünce ne yapacağını şaşıran çılgın aşık çok tatlı bir sevinmenin ardından eşini kocaman öpüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Şarkini Söyle Çizgi Film İzle 1:47:53

Şarkini Söyle Çizgi Film İzle

Sadece hayvanlara ait bir evrende yaşayan bir koala; tiyatro işletmektedir. Fakat ciddi maddi sıkıntılar geçirmektedir. Bu maddi sıkıntı onu yeni projeler yapamaya zorlamaktadır. Bir şarkı yarışması düzenleyerek bu sıkın..

  • Tv Series tarafından
  • 2.912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candanın Sevgilisinin Aldığı Yemek Yüzünden Tartışma Çıktı! 16:20

Bahar Candanın Sevgilisinin Aldığı Yemek Yüzünden Tartışma Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 116. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'a övgüler yağdırınca Emine Aydın, Tuğçe'nin Bahar gibi yorum yapmaya başladığını söyledi. Aleyna Eroğlu söz hakkı alın..

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya'nın En Büyük ve En Etkili 10 Nükleer Bombası 05:22

Dünya'nın En Büyük ve En Etkili 10 Nükleer Bombası

Atom Bombası Nedir? Dünyanın en etkili ve en ölümcü bombalarından birisi de Atom bombasıdır.Atom bombasının patlaması kontrolsüz çekirdek tepkimesi yoluyla gerçekleşen bir bomba türüdür. Atom bombası patlamasında çekird..

Biz Sizi Koruruz Yazıp Haraç Kesen Çete Yakalandı 00:56

Biz Sizi Koruruz Yazıp Haraç Kesen Çete Yakalandı

Bakırköy'de bir alışveriş merkezinde esnaftan haraç topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı. Adreslerde yapılan aramada ise tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Yaklaşık 1 yıl önce Biz s..

Mehmetçik Kamerasından Barzani'ye Gözdağı 00:21

Mehmetçik Kamerasından Barzani'ye Gözdağı

Barzani'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandumun ardından Türkiye tavrını net bir şekilde ortaya koymuştu. Silopi-Habur bölgesinde başlatılan tatbikata bir çok tank ve mühimmat sevkiyatı yapıldı. İşte tatbikatta M..

Porshe İle Dönmeye Çalıştı Bir Sürü İnsana Çarptı 00:28

Porshe İle Dönmeye Çalıştı Bir Sürü İnsana Çarptı

Porshe marka arabası ile caddede 360 derece dönmeye çalıştı. Aracının kontrolünü kaybeden genç, yolun kenarındakilere çarpıp bir çok insanın yaralanmasına sebep oldu. İşte o anlar.....

Hortum Evlerin Çatılarını Uçurdu 01:27

Hortum Evlerin Çatılarını Uçurdu

Yozgat’ta bir köyde çıkan hortum sonucu çok sayıda ev ve ahırda maddi hasar oluşurken, birçok ağaç da kırılarak evlerin üzerine devrildi...

Ateşböceği 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:34

Ateşböceği 12. Bölüm 2. Fragmanı

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam 00:26

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam

Avustralya'da gerçekleşen olayda, deniz ürünleri restoranına giden bir adam yediği yemeğin hesabını ödememek için okyanusa atladı. 33 yaşında Peck isimli bir erkek olduğu söylenen kişi Omeros Bros isimli restoranda 600 A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United 06:39

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United

İngiltere'de 60'lı ve 70'li yıllların en başarılı takımlarından olan Leeds sonuncusu 92'de olmak üzere 3 kez şampiyon olmuş ve bir çok kupa kazanmıştı. 2000 yılında Galatasaray'la oynadığı UEFA Kupası Yarı Final maçların..

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın 01:02

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  IKBY Referandumdan Vazgeçmeli 07:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan IKBY Referandumdan Vazgeçmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan IKBY referandum kararına ilişkin Vazgeçmelerini bekliyoruz dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum kararıyla ilgili, “Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'ni, bu..

Dolunay  - Hazır Baban Buradayken 03:08

Dolunay - Hazır Baban Buradayken

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit’in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı’nın tepkisini çe..

  • ANKA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun & Şeyma Ilıcalı 'nın Düğününe Ünlüler Akın Etti 01:53

Acun & Şeyma Ilıcalı 'nın Düğününe Ünlüler Akın Etti

Acun & Şeyma Ilıcalı nın düğününe Hadise Murat boz Derya Eser Yenenler gibi bir çok ünlü katıldı..Düğün ünlü Bir Gece Kulübünde Oldu..

  • ANKA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yapmaktan Zevk Aldığınız Şey Nedir? 01:48

Yapmaktan Zevk Aldığınız Şey Nedir?

Sokak röportajında vatandaşlara yaparken en çok zevk aldığınız şey nedir diye sorulmuş ve ilginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkatsiz Tasarımcıların Tasarımları 05:08

Dikkatsiz Tasarımcıların Tasarımları

Ya Meraktan olarak aklı çok karışmış tasarımcılar tarafından tasarlanan 18 ilginç ürünü izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim! 02:00

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim!

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Dortmund 2-3 Monaco  Maç Özeti 2017 05:37

Dortmund 2-3 Monaco Maç Özeti 2017

Dortmund otobüsüne bombalı saldırı nedeniyle bugüne ertelenen maçta Monaco, deplasmanda 3 gol buldu ve Devler Ligi yarı finali için kapıyı araladı. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund ile Mo..

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La 03:19

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La

Sinan Ceceli feat. Ece Seçkin - O La La Şarkı Sözleri Ne göründüğüm gibiyim Ne sandığın kişiyim Bırak onlar konuşsun Umrumda değil benim Sanma burnum havada İnanma masallara Baloya maske şartı koymuş herkes aslında ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt 01:43

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile ilşkiler hakkında 'Her şeyden önce bizim siyasetteki tezimiz şu: 'Dostları çoğalt; düşmanı azalt.' Rusya'yla bir olumsuzluk..

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler! 02:06

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor. İşte olay yerinden ilk görüntüler..

Kartal Sahilinde Gemi Yangını 02:00

Kartal Sahilinde Gemi Yangını

Kartal sahilinde demirli icralık gemide yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Kartal Sahili Kumcular Mevkisinde kıyıya bağlı olan ''K.Koğulları'' isimli hacizli gemide henüz ..

Zula Aranıyor Abeee Serii 07:45

Zula Aranıyor Abeee Serii

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula oyanamaya çalıştım iyi seyirler...

Çanakkale'de Açık Cezaevinde Yangın 01:41

Çanakkale'de Açık Cezaevinde Yangın

Çanakkale Açık Ceza İnfaz kurumunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çanakkale Belediyesi'ne ait çok sayıda itfaiye aracı ile afat ekipleri açık cezaevine sevk edildi...

Yakıt İkmali Yapan Uçağın Yanında Sigara İçmek 01:00

Yakıt İkmali Yapan Uçağın Yanında Sigara İçmek

Çok enteresan bir ülke olduğumuzun kanıtı. Uçak kalkmadan önce yakıt ikmali yapan uçağın yanında sigara içiyor bi ablamız. Anladığım kadarıyla pilot camdan sarkıp orda sigara içme diyor. Kocası da bağırma lan falan diyor..

  • JET TV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce