#Çok lezzetli Şehriyeli yoğurtlu salçalı Çorba tarifi

Bu Ne Demek 06:48

Bu Ne Demek

Bu Ne Demek - Fotoğraflı Çok Kötü Espri Yarışması Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Robotik Moda: Kalbinizi Kolunuza Takın 00:53

Robotik Moda: Kalbinizi Kolunuza Takın

Hollandalı tasarımcı Anouk Wipprecht, insanların kendilerini duygularıyla ilgili çok az yalan söylemeyi bıraktığı bir dünya için bir vizyona sahip olduğunu ve bu yüksek teknolojili modanın anahtar olduğuna inandığını söy..

Çocuklar Duymasın - Stajyerlerin Halukla İmtihanı! 05:42

Çocuklar Duymasın - Stajyerlerin Halukla İmtihanı!

Haluk, şirkete gelen stajyerlere zor anlar yaşatmaya kararlı olsa da bu sefer sert kayaya çarptığını çok geçmeden fark ediyor! Haluk'un çalıştığı şirkete staj için gelen öğrencilerin, Haluk'un tavrı ve soruları karşısınd..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bildiğiniz Çarpma İşlemlerini Unutun! 01:44

Bildiğiniz Çarpma İşlemlerini Unutun!

Çarpma işlemi sil baştan... Bu yöntem ile çarpma işlemi artık çok kolay. İşte en pratik yöntem...

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu 03:50

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu

Ah bu şehrin her köşesinde bir ayrılık var Ağaçlara asılmış dilekler gibi aşklar Ne gel, ne git, ne gerçek, ne mit Ne var, ne yok, onda varsa bende yok Bir yakınlaş, bir uzaklaş, kovala sonra da kaç Gitgide aptallaş..

Jennifer Lopez'den Süper Dekolte!! 01:46

Jennifer Lopez'den Süper Dekolte!!

Ünlü oyuncu Jennifer Lopez, öyle bir kıyafet giydi ki kıyafeti gören Adeta hiçbir şey giymemiş yorumunda bulundu. Lopez, Latin Bilboard ödül töreninden rüzgar gibi geçti. 47 YAŞINDA OLMASINA RAĞMEN FİZİĞİNİ YİNE KONUŞ..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GECE - İyileşmiyor 03:40

GECE - İyileşmiyor

Gölgen düştü üstüme, Kime saklansam, hep yağmurların, Buldu beni ıslandım elbet. Ne kadar çok istedim, Yürüyüp gitmek... İyi niyetli bir güne, Dünü mü ,yarını mı, emanet etmek. Çık karşıma düşman gibi, Aç kalbim..

Tarkan Kuzu Kuzu 04:01

Tarkan Kuzu Kuzu

Bak! Kırıldı kolum kanadım Olmadı, tutunamadım Zor! Yokluğun çok zor Alışamadım Vur, vur bu akılsız başı Duvarlara Taşlara vur sevabına Sonra affet, gel bas bağrına Süzüldüm, eridim Sensiz olamadım İşte kuzu ..

Bu Çocuklardaki Keyif Kimsede Yok 01:59

Bu Çocuklardaki Keyif Kimsede Yok

Kendilerince kurdukları sahnede şarkı söyleyen çocukların keyifli anları sosyal medyada en çok izlenilenler arasına girdi...

Şenol Güneş;Taraftara ve Oyunculara Teşekkür Ediyorum 05:16

Şenol Güneş;Taraftara ve Oyunculara Teşekkür Ediyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Leipzig maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Güneş, çok genç ve fizik gücü yüksek bir takıma karşı oynadıklarını söyleyerek, “Taraftarlara ve bu galibiyeti al..

Sel Sonrası JetSki ile Ulaşım Sağlamak 00:05

Sel Sonrası JetSki ile Ulaşım Sağlamak

Dünya artık o kadar çok felakete uğruyor ki, artık kapı önüne araba veya motor değil jetski olsun tekne olsun bu tarz şeyler koyuyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hocamda Hocam 00:57

Hocamda Hocam

Adnan Oktarı Çok Seven Kediçikler..

  • JET TV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşini En İyi Yapan İkili 00:51

İşini En İyi Yapan İkili

Hiç Durmadan İşini Çok İyi Yapan İkili.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grup Hepsi - Aşk Sakızı 03:29

Grup Hepsi - Aşk Sakızı

Seni sildim telefon defterinden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadını kaçırdın artık Üf y..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman 00:41

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman

Yıldız ile Maya’yı aynı yemekte bir araya getiren Faryalı’nın planı işe yaramamıştır. Bunu çok fazla bulan Maya masayı terk eder. Yıldız da eski günlerini aramaktadır. Faryalı, Yıldız’a karşı duygularını dile getirmekten..

Ünlü Silah Şirketi Kalaşnikof Uçan Araba Üretti! 00:39

Ünlü Silah Şirketi Kalaşnikof Uçan Araba Üretti!

Ünlü Rus silah şirketi Kalaşnikof, dünyaca ünlü silahı AK-47'nin ardından yine dünyayı sallayacak bir girişime imza atıyor. Şirket, üretimine başladığı uçan araba ile adından çok daha söz ettirecek gibi görünüyor. Bir ko..

Yavrusunu Kurtarmak İçin Ölümü Göze Aldı 00:55

Yavrusunu Kurtarmak İçin Ölümü Göze Aldı

Boğulmak üzere olan yavrusunu su birikintisinin içine dalıp bir kahraman gibi kurtaran anne köpeğin görüntüleri sosyal medyanın en çok paylaşılan videoları arasına girdi. Kurtarılan yavru köpek ise yapılan kalp masajının..

Batı Şeria’da Filistinliler İsrail Kuvvetleri Tarafından Vuruldu 01:40

Batı Şeria’da Filistinliler İsrail Kuvvetleri Tarafından Vuruldu

İsrail güvenlik güçleri işgal altındaki Batı Şeria'da Üç Filistinliyi daha öldürdü.. Batı Şeria tansiyonların çok gerildi...

Ateşböceği 13. Bölüm Fragmanı 00:33

Ateşböceği 13. Bölüm Fragmanı

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Burak Özçivit Evde Son Sözü Fahriye Evcen Söyler! 03:26

Burak Özçivit Evde Son Sözü Fahriye Evcen Söyler!

Çiçeği burnunda çift Burak Özçivit Fahriye Evcen bir restoran çıkışı görüntülendiler.Ve sorulan sorulara çok içtenlikle cevap verdiler...

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dur Yolcu Almadan Geçme 00:55

Dur Yolcu Almadan Geçme

Gönlübol Arif, ailesi çok zengin olmasına karşın avare yaşayan, külhanbeyi geçinen biridir. Amcası, hapisten çıkan Gönlübol Arif'e ve arkadaşlarına şirketinde iş verir ancak ilk günde kovulurlar. Deniz kıyısındaki kulube..

Arka Sokaklar - Alinin Buse Hakkındaki Planı Ne 04:53

Arka Sokaklar - Alinin Buse Hakkındaki Planı Ne

Arka Sokaklar 439. Bölüm'de; Pınar'a masum olduğunu kanıtlamaya çalışan Ali, Buse'ye öyle bir oyun oynuyor ki! Buse ile Ali'nin fotoğrafını internette gören Pınar, Ali'ye bir türlü inanmak istemez. Ali ise kendisinin suç..

  • ANKA tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nicole Kidman Türkiye'ye Geliyor! 01:18

Nicole Kidman Türkiye'ye Geliyor!

Bu yaz Bodrum’a yıldız yağıyor… Dünyanın en köklü film yapım şirketlerinden olan Paramount Pictures, dünyadaki ilk otelini Bodrum’da hizmete sokuyor. Sinema ve eğlence konseptinin bir arada sunulacağı The Bodrum by Param..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!! 01:18

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!!

DARBE GİRİŞİMİNDEN 10 GÜN ÖNCE ŞÜKÜR VE KANTER İLE GÖRÜŞMÜŞ İddianamede ifadesine yer verilen Demirci, örgütün bankası olan Bank Asya'da hesabının olduğunu, 17-25 Aralık sürecinden sonra bu hesabında cüzi miktar bırakar..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama 02:45

MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, TEOG sisteminin yerine üzerinde çalışılan modele ilişkin, Ana felsefesi liseye geçişte herhangi bir merkezi sınavın olmadığı, çocukların daha çok yeteneklerine, ilgilerine g..

Sarıyer'de Yollar Dereye Döndü 01:48

Sarıyer'de Yollar Dereye Döndü

İstanbul Sarıyer'de akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan yağmurla bir çok noktada su birikintileri oluştu. Yağan yağmur nedeniyle yollar adeta dereye döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanb..