#Çok lezzetli Şehriyeli yoğurtlu salçalı Çorba tarifi

Evde İzmir Kumrusu Tarifi 05:22

Evde İzmir Kumrusu Tarifi

1 adet somun ekmek 10-12 dilim fıstıklı salam 10-12 ince dilim sucuk 1-1,5 boğum dil peyniri 1 adet köy biberi 1 tatlı kaşığı susam 3 çorba kaşığı domates püresi 1 tatlı kaşığı domates püresi Servis için; 3-4 parça acu..

Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

 Kalburabastı Tarifi  Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır 06:22

Kalburabastı Tarifi Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır

Kalburabastı Tatlısı için malzemeler 125 gr tereyağı 1 Çay bardağı süt 1 Çay barda sıvı yağ 2 Çorba kaşığı irmik 1 Çorba kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığ kabartma tozu 3 su bardağı un İri çekilmiş ceviz Şerbeti için 3 su bard..

 Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır 04:51

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır

Mercimek Çorbamızın ölçüsü biraz fazla ama isterseniz yarım ölçü yapabilirsiniz, 12 kisilik Mercimek Çorbası için Malzemeler 2 su bardağı mercimek 2 adet orta boy havuc( çok büyükse 1 tane kullanın) 2 adet patates 2 a..

Yeşil Kabak Salatası Tarifi 02:33

Yeşil Kabak Salatası Tarifi

Malzemeler 2 adet Yeşil Kabak 1 adet havuç 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt 2 diş sarımsak 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi 1 avuç kıyılmış dere otu 2+1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz. En sevdiğim salatalardan biridir Yeşil ..

Paçanga Böreği Tarifi 02:06

Paçanga Böreği Tarifi

Yapılışı kolay ve lezzetiyle dillere destan olmuş bir börek yapmak isterseniz paçanga böreği tam sizlere göre bir börek tarifi. Çıtır, çıtır yufkanın arasında kaşar peyniri, pastırma, domates, ve biberden lezzetli bir bö..

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi 13:26

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, b..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri 02:36

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri

Pratik ve lezzetli börek tarifleri vermeye devam ediyoruz. Hazır yufkadan peynirli çıtır börek tarifi videosu ile sizler de çok hızlı bir şekilde nefis bir börek tarifi yapabilirsiniz. Özellikle çıtır çıtır kıvamı sevenl..

Tarhana Çorbası Tarifi 03:10

Tarhana Çorbası Tarifi

Bugün sizler için tarhana çorbası tarifini hazırladık. Yörelere göre çeşit çeşit farklı lezzetlerde yapılan bir çorbadır. Bizlerde sıkma tarhana ile hazırladığımız çorba tarifini ailecek çok severek tüketiyoruz. Sizlerin..

Kıymalı Yumurta Tarifi 08:08

Kıymalı Yumurta Tarifi

150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 orta boy soğan 6 dal maydanoz 1/5 muskat 4 yumurta 1 silme çay kaşığı tuz 1 silme çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tereyağı Kıymalı yumurtanın kıyma..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi 08:04

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi

Hazırlanışı 700 gr kadar tavuk göğsünü büyük küp şeklinde doğrayalım.İçerisine yarım çay bardağı süt çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz, pulbiber,kekik, tozbiber ve karabiber ilave edip karıştıralım.bu şekild..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..