#Çok lezzetli Şehriyeli yoğurtlu salçalı Çorba tarifi

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Ayva Tatlısını Tarifi 06:32

Ayva Tatlısını Tarifi

ÇOK LEZZETLİ YAPIMIDA BASİT OLAN AYVA TATLISININ TARİFİ..

Ramazan Pidesi Tarifi 08:13

Ramazan Pidesi Tarifi

Ramazan Pidesi Tarifi Ekmek Tarif Kolay ve Yumuşacık çok lezzetli..

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..

Biber Kızartması Tarifi 01:23

Biber Kızartması Tarifi

Yaz mevsiminin vazgeçilmez yemek tarifleri listesinde en üstte yer alan biber kızartması tarifi videosu hazırladık sizlere. Özellikle yoğurt ile çok lezzetli olmaktadır, yapımı da oldukça kolay ve lezzetlidir. Biber kız..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:12

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kahve yanında veya çay saatinde hayır diyemeyeceğimiz lezzetlerdir. Tahinli kurabiye tarifi yapımı kolay ve az malzeme ile yapılmasına rağmen çok lezzetli bir tatlı kurabiye dir. Tahinli kurabiye nası..

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi 07:01

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi ve Malzemeler : 1 Paket vanilyalı puding Yarım litre süt (Pişirmek için) 2 Yemek kaşığı şeker 1 Paket soğuk krema (200 gr.) 1 Paket toz kremşanti 1 Paket 250 gr. quark (yoksa 2-3 yeme..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..

Bademli Hira Tatlısı Tarifi 04:02

Bademli Hira Tatlısı Tarifi

Hira Tatlısı İçin Malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ + eritilmiş tereyağı karışımı 1 su bardağı irmik 1 su bardağı + gerekirse ekstra 1-2 yemek kaşığı un 1 paket kabartm tozu 1 portaka..

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi 01:32

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi

Karaciğer dostu olan enginar yemeği nasıl yapılır ve özellikle portakallı enginar yemeği tarifi yapımını detaylı gösteren bir video hazırladık. Çok kolay bir yemek tarifi, inanamayacaksınız. 15-20 dakikada hazılanabilen ..

Evde Hamburger Ekmeği ve Hamburger Köftesinin Yapılışının Tarifi 14:00

Evde Hamburger Ekmeği ve Hamburger Köftesinin Yapılışının Tarifi

Hamburger ekmeği tarifi bu tariften 6 yada 8 tane cikiyor. malzemeler 1 çay bardağı iliksu 100ml 1 çay bardağı ılık süt 100ml çeyrek çay bardağı sıvıyağ 2 tane yumurta 1paket kuru maya 3 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı ka..

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi 02:11

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi

MALZEMELER 8 uzun dilim Pastırma, 2 Yumurta, 2 küçük parça kaşar peyniri, Tuz, Karabiber. *************** Bugün çok neşeli bir tarifim var sizler için. Pastırmayı doğrayıp üzerine yumurtayı kırdığınız sıkıcı Tarifi un..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Pişi Tarifi  Mayalı Hamur ile Pişi Nasıl Yapılır 01:56

Pişi Tarifi Mayalı Hamur ile Pişi Nasıl Yapılır

Pişi Tarifi İçin Malzemeler Yarım kg un (3 su bardağı) 1 çorba kaşığı kutu maya(ya da yarım paket yaş maya) 1,5 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar su (1 su bardağı ılık su) Sıvı yağ..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:25

Brokoli Çorbası Tarifi

Brokoli çorbasının tarifine geçelim. Nefis yemek tariflerinden brokoli çorbası tarifi, küçük parçalara ayrılarak yıkanmış 500g brokoli uygun bir tencereye alınır, irice doğranmış bir adet kuru soğan, küp küp doğranmış bi..

Ispanaklı Krep Tarifi 01:04

Ispanaklı Krep Tarifi

Ispanaklı Krep Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1,5 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1,5 su bardağı un Yarım paket kabatma tozu 1 tutam ıspanak Hazırlanışı; 1. Bir kapta yumurta, süt, tu..

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi 06:30

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi

4 su bardağı un 2 adet yumurta 2 çay kaşı tuz 1,5 çay bardağı su 1,5 tatlı kaşığı tuz İç harcı için 150 gr kıyma 1 çay kaşıgı tuz bir adet kuru soğan Yarım çay kaşığı kekik bir fiske karabiber bir fiske pulbiber Sosu ..

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi 04:31

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi

3 tane yumurta 1 su bardağı seker (çok şekerli seviyorsanız oranı biraz çoğaltabilirsiniz. Mesela 3 yemek kaşığı daha koyun. 1 paket krema (200gr) 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limon suyu 1 paket kaba..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..