#Çok seni severim

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Tahinli Kurabiye Tarifi 02:22

Tahinli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı Tahin, 3/4 (tatlı sevenler için 1) su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2,5 su bardağı un. *********************** Yeni bir haftaya başlıyoru..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Baturalp – Ufak ve Uzak 04:10

Baturalp – Ufak ve Uzak

Ellerim sana bağımlı gittin, bir daha da tutmadı Gözlerimin de kalmadı hayrı Kendimi terk ettim geriye de dönmedim Yıkıldı köprülerim sana uzanan Sen mi beni görmezsin yoksa ben mi çok ufak Ben mi çok ufak? Sen mi beni ..

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh 03:11

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh

Kirli Kadeh şarkı sözleri ile Karanlıkmış senin dünyan Görülmen çok zor, çok zor Azaltılmış bütün sevgin dokunmak çok zor, çok zor Bir bilsen kalbim bir bilmece Vazgeçmem söz verdim bu gece Ben nasıl yandım böyle Bin ..

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Cevher - Özelim 03:39

Cevher - Özelim

Aman dur sakın ağlama gülüm kıyamam sana Ölürüm içimde Acır bu yüreğim dayanamaz buna Dayanamaz buna Sen varsan gelirim sürüklenirim her yere Seni canından çok seven biri var sakın unutma Hangi sözün olsa çekerim ..

Polislere Sarılmak İçin 155’i Aradı 00:56

Polislere Sarılmak İçin 155’i Aradı

Geçirdiği rahatsızlık yüzünden yürüme güçlüğü çeken 16 yaşındaki Eren Emir, çok sevdiği özel harekatçılara sarılmak isteği 155'i aramakla gerçek oldu. Özel harekatçıların yanına gelmesini çok istediğini bu hayalini 155'i..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.282 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eylem - Mız Mız 03:59

Eylem - Mız Mız

Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin,Ne istersin? Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden y..

Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Esin Kaya - Ah Gönlüm 02:53

Esin Kaya - Ah Gönlüm

Ah Gönlüm şarkı sözleri ile Farzet onu hiç görmedin,farzet onu hiç sevmedin. Değermi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm Değer mi bir vefasıza unut sende boşver gönlüm Bak geliyor bak dinle Ah gönlüm ondan sana h..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9) 05:03

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9)

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yav Şu Tipe Bak Ya 00:11

Yav Şu Tipe Bak Ya

Cok tatli ya tipe bak maşallah Oyşş yerim seni minnak..

Barış Manço - Gülme Ha Gülme 02:55

Barış Manço - Gülme Ha Gülme

Turnalardan haberimi aldığın gün Sevdiceğim gülme sakın gülme ha gülme Anlıma bir karayazı yazılmış ki yok ilacı Sevdiceğim gülme ha gülme Yağmur ince ılır ağlar her damlası yüreğimi dağlar Seni bana çok görenler n..

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler 01:31

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler

Adana'da yanlarından otomobil ile hızlı geçtiği gerekçesi ile, 3 kardeşten İbrahim O. önce taş atıp yere düşürdüğü şahsı pompalı tüfek ile darp edip otomobilini gasp ettikten sonra şahsın üzerinden otomobil ile geçip yak..

Gönül Akkor  Akşamın Olduğu Yerde 04:05

Gönül Akkor Akşamın Olduğu Yerde

Akşamın olduğu yerde bekle diyorsun, gelmiyorsun Çünkü seni çok sevdiğimi biliyorsun, gelmiyorsun Mevsimler gelip geçiyor, sen gülüyorsun, gelmiyorsun Çünkü seni çok sevdiğimi biliyorsun, gelmiyorsun..

Murat Akyol - Boş Yapma 03:40

Murat Akyol - Boş Yapma

Boş Yapma şarkı sözleri ile Yakın zaman önceydi Hangi yalan alıp götürdü seni Boş yapma artık sana inanmam. Durum gerçekten de vahim Ruhun başkasına kul olmuş Ne yapsak da geri getiremeyiz ki biz seni. Daha çok acı çek..

Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak 06:04

Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak

Dünden beri.. İçimde bir sıkıntı yokluyor beni Anlıyorum yakmışsın gemileri Seviyordum biliyordun ve gidiyordun Geri alabilmek mümkün olsa herşeyi İnandırmaz mıydım aşka seni Hem seni hem o taş kalbini Gider mi insan ç..

Serdar Ortaç - Ayrılmam 03:44

Serdar Ortaç - Ayrılmam

Gururla harcadım elimde kalanı Çiçekler aldım sarmadı yaramı Acı bile kendine getiriyor adamı Bir dikili ağacım yok İyileri yakacak, kötülere bakacak Daha iyi çıktımı, beni bile satacak Yolun ötesinden yüreğime akacak A..

John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meyra - Karar Bize Ait 03:40

Meyra - Karar Bize Ait

Çok üzdüm seni Dönebilir miyim sana geri Dert içime gizli Alabilir miyim seni geri Yok sebebi çok Kendime geldim ben daha yeni Ne acı demek ki Getirmiyor zaman bizi geri Sus söyleme Kalbini dinle Bir daha dene..