#Çok ÇaliŞacaĞiz

Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek 00:48

Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek

Kayseri'de, ses sanatçısı Ayfer Zenginsöz, yamaç paraşütü pilotu arkadaşı Özlem Bağ ile gerçekleştirdiği uçuşta, gökyüzünde bağlama çalarak 'Şafak söktü Sunam uyanmaz', 'Haydar Haydar' ve Hangimiz Sevmedik' parçalarını s..

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir Marşına Farklı Bir Yorum Katan Adam 00:36

İzmir Marşına Farklı Bir Yorum Katan Adam

Milli değerlerimizin olduğu bir marşa karşı sergilediği hareketler pek yakışık almıyor farkındayım ama çok komik değil mi ya? Belki de rahatsızdır çok da şeyapmamak lazım...

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşamel Sos Tarifi 01:19

Beşamel Sos Tarifi

Bu videomuz da yapımı çok kolay fakat çok leziz bir sos olan beşamel sos tarifini sizler için paylaştık...

AK Parti Döneminde Adım Adım Özgürlük 01:00

AK Parti Döneminde Adım Adım Özgürlük

Eski Türkiye'deki yüz karası uygulamalar, AK Parti ile giderildi. 16 yıllık dönemde pek çok kesimi ilgilendiren yeniliklere imza atıldı. Antidemokratik pek çok yasaklayıcı düzenleme kaldırıldı...

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi 01:30

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu POMEM alımları için yaş hesaplanırken 1 Ocak olarak hesaplanması talebiyle ilgili olarak 'Çok mürac..

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Danla Bilic Burcu Esmersoy İlk Buluşmada Yanına Cüzdan Alıyor Mu 27:24

Danla Bilic Burcu Esmersoy İlk Buluşmada Yanına Cüzdan Alıyor Mu

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Danla Bilic Tuğçe Kandemir Makyaj Videosu 29:20

Danla Bilic Tuğçe Kandemir Makyaj Videosu

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek 05:07

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek

Hindistan gidip görülmesi halinde bile anlatılması çok zordur. çünkü hem sahip olduğu çeşitlilik, hem de barındırdığı tezatlar sebebiyle genelleme yapmak neredeyse imkansız. Bir yandan bir teknolojide çok hızlı ilerlerk..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Göz Renkleriyle Tüm Dünyayı Kıskandıran 6 İnsan 03:22

Göz Renkleriyle Tüm Dünyayı Kıskandıran 6 İnsan

Yeni akım gözleri göstermek. Bu konuda bazı insanlar gerçekten çok iddialı. Bu insanların göz renkleri oldukça özel. İşte herkesin çok sevdiği gözlere sahip olan dünyadaki 6 insan videomuzda.....

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Konsept Deniz Kızı Yüzümde Hapsolan Yüz Makyajı 12:31

Konsept Deniz Kızı Yüzümde Hapsolan Yüz Makyajı

Nyx'in Face Awards yarışmasının 2. ve son aşaması için bu makyajı hazırladım.Umarım beğenmişsinizdir,ben çok eğlendim! Kanalın konseptini bu tarz makyajlarla oluşturmayı planlıyorum.Siz ne dersiniz?Fikirleriniz çok öneml..

5 Daki̇kada Kendi̇ Başınıza Yapabi̇leceği̇ni̇z İsti̇snai̇ Şeki̇lde Güzel 20 Tasarım Ürünü 18:21

5 Daki̇kada Kendi̇ Başınıza Yapabi̇leceği̇ni̇z İsti̇snai̇ Şeki̇lde Gü

Sadece 5 dakikada kendi başınıza yapabileceğiniz istisnai şekilde güzel 20 tasarım ürününü inceleyin! Çok hoş ev içi çadırının, rahat yastıkların, sevdikleriniz için yatakta kahvaltı tepsisinin, inanılmaz sonsuz aynalı m..

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi  Börek Tarifleri 03:08

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri kategorimize bu sefer çok lezzetli bir pırasalı havuçlu gül böreği tarifi videosu hazırladık. Gül böreği içindeki havuç ve pırasa ile nefis bir lezzet bütünlüğü oluşturdular ve mutlaka tavsiye ederim, ben..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi 02:54

Hazır Yufkadan Ispanaklı Gözleme Tarifi

Kahvaltılık tarifler içinde en çok sevilenlerinden olan gözleme tarifi için evde tapımı çok kolay ve pratik bir video hazırladık. Hazır yufkadan ıspanaklı gözleme tarifi yapımı videosu ile adım adım her aşamasını uygulay..

Bir İnsandan Aynı Anda İki Ses Çıkabilir Mi 04:47

Bir İnsandan Aynı Anda İki Ses Çıkabilir Mi

Bir insan tek başına çok sesli/polifonik müzik söyleyebilir mi ? sorusunu Anna-Maria Hefele açıklamış. Anna-Maria Hefele bu tekniği ileri düzeyde modernize etmiş ve geliştirmiş bir şarkıcıymış. Aslında bu teknik Moğol, T..

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Danla Bilic Tatlıcı İle Nasıl Tanıştık Oyun Oynadık 22:47

Danla Bilic Tatlıcı İle Nasıl Tanıştık Oyun Oynadık

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum  Güzellik Bakım 21:03

Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum Güzellik Bakım

Buradan isteyen bir kişiye makyaj yapacağımı söylemiştim. Çok teşekkür ederim bir sürü güzel kadın gelmek istedi. Ama ulaştıklarımın kimisinin sınavı vardı, kimisinin işleri uymadı. Ezgi yedinci sıradaydı ve o'na kısmet ..

Cansu Yegin Kusursuz Ten Makyajı 15:58

Cansu Yegin Kusursuz Ten Makyajı

İzlediğiniz için çok teşekkürler! Hepinizi çok seviyorum!❤️, Cy...

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın 16:24

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın

Çok yakın bir arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanmaya var mısınız? Saçım, makyajım, elbisem, aksesuarlarım hepsini seçerken çok heyecanlıydım. Harika elbisem ve tüm hazırlık sürecimi gösterdiğim benimle hazırl..

Merve Özkaynak Mükemmel Bir Cilt İçin Tüketmeniz Gereken 10 Şey Mükemmel Cilt Diyeti 14:58

Merve Özkaynak Mükemmel Bir Cilt İçin Tüketmeniz Gereken 10 Şey Mükemm

Bebek cildi pürüzsüzlüğünde bir cilde sahip olmak için kullandığımız ürünler, uygulanan işlemlerin dışında bildiğiniz gibi yediklerimizin de çok çok büyük önemi var. Siz isterseniz dünyanın en iyi kremlerini de kullanıyo..

Paranormal Olaylar Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik 40:53

Paranormal Olaylar Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik

Yine sizin istediğiniz bir video ile karşınızdayız. Biz çekerken çok gerildik, umarım siz çok gerilmezsiniz. Bu arada videonun sonunda kameraman arkadaşımız Sinan sakatlandığı için videoyu bitirmek zorunda kaldık iyi sey..

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Ürün Dedektifi 7 Gün 24 Saat Çıkmayan Ruj Deniyorum 13:17

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi 7 Gün 24 Saat Çıkmayan Ruj Deniyorum

ÜRÜN DEDEKTİFİ serisinde yine sizlerden gelende reklamlarında gloss bitişine rağmen çıkmadığı izlenimini veren Lip Ink 7/24 çıkmadığı iddia edilen ruju denedim. Çok zorlandım ve sonuca çok şaşırdım...

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım 03:43

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım

Yapıştırı (kiss) Fiyatı: 17 TL Tırnağın çok uzun olduğuyla ilgili çok yorum alıyorum evet videoda gerçekten büyük duruyor kameranın yakınlık acısından olabilir ama kullanırken orta boyutta bir uzunlugu var...

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu 11:28

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu

Kadınların makyajda en çok tercih ettiği ürün olan ruj'un sürülmesi ile ilgili videoda yer alan ve videodan sonra aklıma gelen o kadar çok ipucu var ki. 40 düz rakam süper olurdu. Ama yoğunluktan çekim sırasında aklıma g..

Sebile Ölmez İlginç Kore Maskelerini Denedim Hayvan Desenli, Lastik, Elmas, Köpüren 12:32

Sebile Ölmez İlginç Kore Maskelerini Denedim Hayvan Desenli, Lastik, E

Kore diyince heyecan duyanlardanım. Korecan'lar buraya! Cilt bakımı ve makyaj malzemelerinde gerçekten çok başarılılar. Aynı zamanda ambalaja da çok önem veriyorlar. Kore kızları sevimli şeylere bayılıyor. Bu nedenle dün..

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj 15:46

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj

Kore makyajı videosundan sonra Arap tarzı makyaj yapmamı çok isteyen olmuştu. Özellikle Katar'da gördüğüm inanılmaz göz makyajlı kadınlardan sonra bu videoyu daha da fazla yapmak istedim. Bu tarz farklı ve ağır makyajlar..

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj 15:06

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj

Herkes kendi tanıdığı malzemelerle yapıyor. Biz de birbirimizin malzemeleri ile yaptık. Kamera sürekli netlik yapmaya çalışırken kafayı yediği için bir çok yeri kestim. Çünkü çok mesaj alıyorum netlik problemi ile ilgili..

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler 01:20

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler

Sosyal medyanın dilinde şu sıralara çok şiddetli bir kız kavgası var! Kavganın çıkma sebebi ise bir hayli ilginç! San Fransisco'daki Onur Yürüyüşü sırasında çok sayıda kadının katıldığı kavga, katılımcılardan birinin sah..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minik Stolk - Yaz Tatilinde Neler Yapılır 02:34

Minik Stolk - Yaz Tatilinde Neler Yapılır

Çok çalıştık, çok çabaladık. Alnımızın akıyla tatile kavuştuk. Peki bu 3 aylık yaz tatilinde neler yapılır? Mini Stolk'tan yaz tatili için öneriler. Siz tatilde ne yapacaksınız ?..

  • JET TV tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..