#Çok ÇaliŞacaĞiz

Aslı Afşaroğlu 3 Kolay Şal Modeli Yüz Tiplerine göre İpuçları ve Şal Seçimi 07:15

Aslı Afşaroğlu 3 Kolay Şal Modeli Yüz Tiplerine göre İpuçları ve Şal S

Bugün son zamanlarda en çok kullandığım çok basit 3 şal modeli gösterirken birde yüz tipleri ile ilgili ipuçları ve şal seçimi ile ilgili bilgiler verdim :)..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

 Efsane Lezzetli  Kumlu Pasta Tarifi 08:16

Efsane Lezzetli Kumlu Pasta Tarifi

Yaptığım enn nefis tariflerden bir tanesi,yapılışı kolay ve çok bereketli,üstelik de çook nefis. Kime hazırlasam tarifini istedi ve deneyenler çok memnun kaldı.Mutlaka deneyin arkadaşlar. :)..

Hande Erçel Paylaştığı Fotoğrafla Yüz Binlerce Beğeni Aldı 02:47

Hande Erçel Paylaştığı Fotoğrafla Yüz Binlerce Beğeni Aldı

Türkiye'de en çok takipçisi olan ünlülerden biri olan Hande Erçel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraftaki duru güzelliğiyle yüz binlerce beğeni aldı. Türkiye'de en çok takipçisi olan ünlülerden biri olan Hande E..

  • BETA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi 03:59

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi

Çok pratik 3 ana malzeme ile 10 dakika içinde yemeye hazır hale gelen çok pratik brownie tarifi. Malzemeler: 1 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı kahvaltılık kakaolu fındık kreması, 3 tepeleme yemek kaşığı un, Dilerseniz ü..

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu 04:54

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu

Cildiniz çok yağlı ise hindistan cevizi yağını yarıya indirin! Bu Maske değerlenir söyleyeyim :) Herkesin evinde olduğunu tahmin ettiğim mısır unuyla neler yapabiliriz bi düşünelim ? Mesela balık ? çok iyi giderd..

Tepsi Kebabı Tarifi 05:11

Tepsi Kebabı Tarifi

10-15 Dakikada hazırlayıp pişirebileceğiniz çok pratik ve nefis mi nefis bir tarif.Misafirlerimin en çok sevdiği yemek...

Tuğçe Ay Yumurta Akının Mucizesi 05:39

Tuğçe Ay Yumurta Akının Mucizesi

Yeniden Selam güzelliklerim. Bana son zamanlar da çok fazla sorduğunuz cildimde ki ışıltının sebebini bu video da açıklıyorum :D Çok basit bi maskeyi birlikte uygulayıp sonuçlarını görücez. Düzenli kullanım da cildiniz..

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım 02:49

Tuğçe Ay Aydınlatıcı Yaptım Sonuca Bayıldım

Merhaba, bu videomda size kırılan ya da evde kullanılmayan Fardan nasıl aydınlatıcı yapılacağını anlattım. Yapımı çok basit ve kullanımı oldukça kolay olan bu aydınlatıcı yapımını keyifle izlemenizi ve sosyal medyada ark..

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı 02:30

Kendin Yap Evde Concealer Yapımı

** Merhaba bu videom da size evde concealer(gözaltı kapatıcısı) yaptım. Eğer göz altlarınıza uygun kapatıcı bulamıyorsanız ya da elinizde çok açık ve çok koyu kapatıcılarınız varsa bunları da karıştırarak yeni bir gözalt..

Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor 06:39

Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor

Çok kıymetli iki makyörüm var bugün :) Bebeklerim, oğullarım Uzay ve Kuzey. Hep istemişlerdi ama bi türlü fırsat olmamıştı. Bugün ilk kez kendimi ellerine teslim ediyorum. Biz çok eğlendik, umarım siz de izlerken eğlen..

Pelin'e Sürpriz Parti 01:57

Pelin'e Sürpriz Parti

Usta oyuncu Rasim Öztekin'in meslektaş olduğu kızı Pelin Öztekin, yeni yaşını kutladı. 31 yaşına basan Pelin Öztekin için sevgilisi Berk Uğuz ve arkadaşları sürpriz doğum günü partisi organize etti. Fatih'teki bir r..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır 05:47

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır

Kolay dumanlı göz makyajı yapmak aslında çok zor değil. Videoda gösterdiğim göz makyajı tekniği ile kolaylıkla siz de çok güzel buğulu göz makyajları yapabilirsiniz.Bu makyaj tekniğini ben makyaja ilk başladığım zaman pr..

Merve Kutlu Ağda Kızarıklığı Diye Bir Şey Var 18:07

Merve Kutlu Ağda Kızarıklığı Diye Bir Şey Var

Hu huuğğğ, orda mısınız!? Manikürden başladım, kaş-bıyıktan devam ettim. Saçımı maşaladım en çok istediğiniz makyajı yaptım! Baştan sona BENİMLE HAZIRLANIN dedim. Sevdiniz mi can özlerim? Sizi çok kocaman sefoorrruum...

İlk Kez Trene Binen Bihter Son Yolculuğuna Uğurlandı 00:36

İlk Kez Trene Binen Bihter Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi yakınlarında meydana gelen tren kazasında yaşamını yitiren 14 yaşındaki Bihter Bilgin toprağa verildi. Cenaze törenine Bilgin ailesi, yakınları siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yakınları..

Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti 02:57

Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti

Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Shakira, ''El Dorado Dünya Turnesi'' kapsamında İstanbul'da konser verdi. Konsere, Beren Saat, Kenan Doğulu, Ezgi Mola ve Deniz Akkaya gibi çok sayıda Türk ..

  • BETA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaşamayanlar Fragman 01:21

Yaşamayanlar Fragman

Onlar bir efsaneden ibaret değil! Tehlikeli, güçlü ve gerçekler. ????‍???????? #Yaşamayanlar çok yakında sadece blutv’de!???? Başrollerinde Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in yer aldığı Yaşama..

Mavi Gözler İçin Makyaj 04:13

Mavi Gözler İçin Makyaj

Renkli gözler serisinin ilk makyajı 'mavi gözler' için :) Mavi gözleri en çok öne çıkaran renkleri merak ediyorsanız bu videonun size yardımcı olucagini umuyorum.Çok sevgiler :..

Christopher Robin Fragman 04:00

Christopher Robin Fragman

Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie ..

Zuhal Topal'ın Yeni Programı Belli Oldu Gelinlerle 02:35

Zuhal Topal'ın Yeni Programı Belli Oldu Gelinlerle

Zuhal Topal'ın yeni programı belli oldu! Gelinlerle kayınvalideleri yarıştıracak! İzdivaç programlarının sevilen ismi oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, farklı bir projeyle ekranlara dönüyor. Bir çok ülkede yayınlanan, düny..

  • BETA tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stil Baykuşu Protez Tırnak 20:11

Stil Baykuşu Protez Tırnak

Yeni yeni popüler olan hard gel tırnakları beraber uyguluyoruz. Çok pratik, kolay ve kısa zazmanda kendi kendinize uygulayabileceğiniz bu protez tırnaklar ile elleriniz çok güzel gözükecek :)..

Stil Baykuşu Cadılar Bayramı Makyajı 16:34

Stil Baykuşu Cadılar Bayramı Makyajı

Cadılar bayramına çok az kaldı ve yapılabilecek çok fazla makyaj ve saç stili var bunlardan birini bu videomda sizlere göstermeye çalıştım. Umarım videomu beğenirsiniz :)..

Stil Baykuşu Gazete Baskı Oje 05:20

Stil Baykuşu Gazete Baskı Oje

Gazete baskıdan Oje yapıyoruz. Çok zor gözüksede çok pratik olan bu stilin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız kaçırmayın...

Çakma Mr. Bean'in Rol Performansı 05:18

Çakma Mr. Bean'in Rol Performansı

Elemanlar YouTube'da böyle bir video çekmiş. Mr. Bean'e çok benzeyen abimiz kendini bu ismin jest ve mimiklerine çok fazla kaptırmış galiba. Benziyor mu? Yani, evet, bayağı da benziyor hani ama antipatik..

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canlı Çiçeğin Saçtığı 'okşijenden' Rahatsız Olan Hanımefendi 00:32

Canlı Çiçeğin Saçtığı 'okşijenden' Rahatsız Olan Hanımefendi

Zuhal Topal'ın kaynanalı-gelinli yemek programında yemek yapmaktan çok birbirine laf sokmak derdinde olan hanımları izliyoruz. Bir tanesi canlı çiçeklerin saçtığı 'okşijenden' çok rahatsızmış. Diğerleri de ona açıklama y..

  • JET TV tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BENCE İNOVASYON :))) 00:34

BENCE İNOVASYON :)))

Neden diye sorulursa, Sebebi çok net, benim gibi bel fıtığından muzdarip olanlar için geliştirilmiş inovatif koreografi, hiç bir sert hareketin olmadığı iki salla Halkoyunu :)) Ben bunu çok rahat oynarım :))..

  • PengoTV tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suyun İçinde Sessiz Sinema Oynadık 22:28

Suyun İçinde Sessiz Sinema Oynadık

Selam sevgili Facia Üçlü ailesi yine her zaman olduğu gibi yine çok çılgın bir videoyla karşınızdayız. bu videoyu çekerken çok eğlendik umarız sizlerde izlerken eğlenir ve keyif alırsınız...

  • JET TV tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Döner Görünümlü Doğum Günün Pastası 00:59

Döner Görünümlü Doğum Günün Pastası

Türk yemekleri ile arası çok iyi olan yabancı gence arkadaşları doğum gününde çok değişik bir sürpriz yapıp döner şeklinde pasta yapmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 457 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Lazerle Havai Fişek Patlatmak ! w Mendebur Lemur 25:14

Lazerle Havai Fişek Patlatmak ! w Mendebur Lemur

LAZERLE HAVAİ FİŞEK PATLATMAK ! /w Mendebur Lemur videosu yayında. Bugün Mendebur Lemur ile birlikte Eskişehir'de dünyanın en güçlü lazeri ile 1000 TL'lik havai fişek ve torpil patlattık. Dünyanın en güçlü taşınabilir el..

  • JET TV tarafından
  • 197 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul Dışına Çıkmış Vatandaşlarımızın Seçim İçin Dönüşleri Önemli 01:51

İstanbul Dışına Çıkmış Vatandaşlarımızın Seçim İçin Dönüşleri Önemli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnanıyorum ki özellikle İstanbul dışına çıkmış vatandaşlarımızın, İstanbullu hemşehrilerimizin bu seçim için geri dönüşleri çok ama çok önemli. dedi...