#Çok ÇaliŞacaĞiz

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri 07:50

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri

Vücut tipine göre giyinmek, vücudumuzun kusurlu bölgelerini kapatmak ve daha güzel görünmek için çok önemli. Peki ya siz hangi vücut tipisiniz? 1. Kum Saati Vücut Tipi 2. Armut Vücut Tipi 3. Elma Vücut Tipi 4. Dikdörtge..

  • PengoTV tarafından
  • 1.535 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu 04:32

Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu

'Dönerse Senindir' filminin Antalya galası için kente gelen başrol oyuncusu Murat Boz, gala öncesi Beşiktaş Vodafone Arena'da düzenlenen saldırıda sağ bacağından yaralanan polis memuru Zafer Şentürk adına cep telefonu me..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dersine Sosyal Medyada Çalıştı TEOG Sınavından Full Çekti 04:08

Dersine Sosyal Medyada Çalıştı TEOG Sınavından Full Çekti

Sosyal medyayı doğru kullanarak, ders çalışma disiplinini de dikkatli kurguladığını anlatan Bilik, Öncelikle günlük tekrarlar çok önemli. Kendi yapamadığım konulardan özetler çıkardım ve bu özetlerle ilgili sorular çözd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.320 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Candan Erçetin  Sensizlik 04:19

Candan Erçetin Sensizlik

Paramparça 86. Bölüm - Candan Erçetin - Sensizlik Bir garip hüzün çöker insana El ayak çekilince Tek başına kalırsın dünyada Etraf sessizleşince İnan bu ev alışamadı Hiç bir zaman sensizliğe Şimdi sensizlik oturyor ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.261 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Peygamber devesinin Adama Saldırması 00:19

Peygamber devesinin Adama Saldırması

Peygamberdevesi veya Mantid, Mantodea alttakımında yer alan ve hamam böcekleriyle birlikte Dictyoptera takımını oluşturan yaklaşık 1.800 böcek türünün ortak adıdır. Tropik ve sıcak bölgelerde yaşayan, başka böcekler üzer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor 02:10

Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor

Ürpertici görüntülerde küçük bir kız çocuğu oyuncaklarıyla oynarken odanın diğer köşesinde duran oyuncak bebeği kendi kendine hareket ediyor. Sonrasında yaşananlarsa çok daha ürpertici... Odasında bebekleriyle oynayan kü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Mavi Işıklar - Helvacı (1965) 02:56

Mavi Işıklar - Helvacı (1965)

Sözleri: Helvacıya gidelim, Biraz helva yiyelim. Tanrı bize sıhhat vermiş, biz ona şükredelim. Tanrı bize sıhhat vermiş, biz ona şükredelim. Helvacı, helva Şeker lokumlu helva, Kendir tohumlu helva. Helvacı, helv..

Seçkin Katiller -Türkce Dublaj Aksiyon Film 1:56:41

Seçkin Katiller -Türkce Dublaj Aksiyon Film

Daha önceden İngiltere gizli servisinde çalışmış, okumuş ve emekli olmuş biri, kendisine bir çok şeyi öğretmiş hocasının tehlikede olduğunu görünce ciddi bir maceraya atılır. Fakat bu macera kolay bir macera olmayacaktır..

  • PengoTV tarafından
  • 5.749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Mustafa Ceceli - Bırakma 04:08

Mustafa Ceceli - Bırakma

Mustafa Ceceli Bırakma Şarkı Sözleri Hala şansımız var hala çok geç sayılmaz Ben hala olur diyorum hala, inatla Çekip gitmek en kolayı kalmak zor olduğundan dolayı Çıkmaz ki insanın aklından belkiler ihtimaller alayı Gi..

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality) 05:56

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality)

Üç Hürel Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş wmv Ölmeyen şarkı Bir yârim olsun isterdim gözleri yeşil, Bir yârim olsun isterdim gül yüzü gülen, Onu çok sevmek isterdim delice sevmek, Peşinden koşup koşup sonunda almak..

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475 01:01

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475

Venezuela’da hükümetin tanıttığı 500 ve 20 bin bolivarlık banknotlar dolaşıma sokuldu. Ekonomideki kötü gidişin önüne geçmek için en çok kullanılan banknotlardan 500’lük bolivarlar tedavülden kaldırılmıştı. Yeni bankno..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Logan - Fragman (2017) 02:14

Logan - Fragman (2017)

Wolverine son kez pençelerini çıkarıyor. 'Logan' filminden şahane ikinci fragman. Eğri oturup doğru konuşmak lazım; Fox, hiçbir X-Men filminde başarılı bir iş ortaya koyamadı. Her zaman bir şeyler eksik kaldı, ya da bekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek 05:35

Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek

(Natalie) Anaveis foties Anaveis ke ola ta kes Ke apo opon peraseis Kadeis katastrofes Anaveis foties Anaveis ke ola ta kes Ke piso sou afineis Pligomenes kardies (Mustafa) Aska yurek gerek anlasana Her defa yaniyorum a..

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri 04:31

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri

Kısa saç modelleri yaz aylarında rahatlık açısından kadınlar arasında en çok tercih edilen seçeneklerdendir .Son yıllarda türk kadınları arasında da modern görünümü ve pratik oluşuyla çok rağbet görmektedir. Yüzünüzün şe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Ayakta Su İçmenin Zararları 01:42

Ayakta Su İçmenin Zararları

insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır. Ayakta su içen bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak bağırsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide cadd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun 04:00

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun

Hakkımda konuşmuşsun Dargınmışsın bana meğer Dargınken sevgililer Erken konuşan kaybeder Bilmediğin şeyler var Söz etmediğim bugüne kadar Çok canım yandı Senden koparken azar azar Ruhun çekilirken Yenik düşerken Yas..

Üsküdara Gider İken 04:23

Üsküdara Gider İken

Üsküdar’a Gider İken Aldı Da Bir Yağmur, Kâtibimin Setresi Uzun Eteği Çamur. Kâtip Uykudan Uyanmış Gözleri Mahmur. Kâtip Benim Ben Kâtibin El Ne Karışır, Kâtibime Kolalı Da Gömlek Ne Güzel Yaraşır. Üsküdar’a Gider ..

Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..