#Çok ÇaliŞacaĞiz

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman 02:45

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

İstanbullu Gelin 51. Bölüm Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 51. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

İstanbullu Gelin 51. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

İstanbullu Gelin 51. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Danla Bilic Her Pazartesi̇ Detoxa Baslayan Kız Makyajı 19:09

Danla Bilic Her Pazartesi̇ Detoxa Baslayan Kız Makyajı

Kullandığım ürünler; Flormar RollanGo; https://goo.gl/EwK23n Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğer..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

İstanbullu Gelin 52. Bölüm Fragmanı 00:49

İstanbullu Gelin 52. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Ali Nazik Kebabı Tarifi 03:52

Ali Nazik Kebabı Tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi MALZEMELER 7 adet patlıcan, 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 500 g yoğurt, 2 diş sarımsak, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı..

İstanbullu Gelin 52. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

İstanbullu Gelin 52. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Sote Nasıl Yapılır 02:24

İstiridye Mantar Sote Tarifi Sote Nasıl Yapılır

Mantar sote nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay ve nefis bir tada sahip olan istiridye mantarları zeytinyağı ile soteliyoruz. Genellikle mantar sote tavukla yapılıyor. Fakat bizim tar..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle 2:06:01

Demir Adam 1 - Iron Man 1 Türkçe Dublaj İzle

Ülkesi için teknoloji harikası silah ve füzeler üreten Stark Industries'in CEO'su olan Tony Stark, geliştirdiği yüksek teknolojik buluşlarla dünya çapında çok önemli konuma ulaşmış bir silah sanayicisi ve mucittir. Boş z..

Kumpir Tarifi 02:41

Kumpir Tarifi

Malzemeler: 4 adet büyük boy patates, 2 yemek kaşığı tereyağı, 200 g kaşar rendesi, Üzeri için damak zevkinize göre salatalık malzemeler (Benim kullandıklarım; kornişon turşu, mor lahana salatası, amerikan salatası, kö..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..