#Çok ÇaliŞacaĞiz

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü 05:17

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcının FETÖ mensubu olduğu iddialarına i..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Bakan Akdağ İstanbul’un Önemli Ölçüde Sağlık Yatırımına İhtiyacı Var 06:22

Bakan Akdağ İstanbul’un Önemli Ölçüde Sağlık Yatırımına İhtiyacı Var

Bakan Akdağ: İstanbul’un önemli ölçüde sağlık yatırımına ihtiyacı var Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Sağlık Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Bakan Akdağ, “İstanbul’da çok ciddi sağlık yatırımları ger..

Beyoğlu'nda Yangın Paniği 00:56

Beyoğlu'nda Yangın Paniği

Beyoğlu'nda bir restoranın çatısında çıkan yangın paniğe neden olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor...

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten Özel Açıklamalar 02:47

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten Özel Açıklamalar

29 Haziran tarihinde dünya evine girecek olan ikiliden düğünlerine dair çok özel açıklamalar sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Düzen Film İzle 2:02:36

Kara Düzen Film İzle

Johnny Depp'in başrolünde oynadığı filmde Boston'un güney bölgesinde bir çok çete ve suçlu vardır. Bunlardan biride Whitey Bulger'dır . Bir taraftan ise kasaba senatörünün'de kardeşidir. Yanlız bir problem vardır tam ola..

  • Tv Series tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Panzehir Film İzle 1:59:50

Panzehir Film İzle

Alper Çağlar, Panzehir’in yönetmen koltuğunda geçiyor.Filmde bir çok karanlık işlere karışan bir tetikçi ve babasının hikayesini anlatıyor. IMDB Puanı:7.3Yönetmen Adı:Alper ÇağlarOyuncular:Emin Boztepe , Cüneyt Arkın , C..

  • Tv Series tarafından
  • 21.854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek 01:36

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Deva

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek Gözaltına alınan ve tutuklanan HDP'li milletvekilleri HDP'li milletvekilleri özlük haklarını kullanabilecek ve maaşlarını alabilecekler Ter..

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor 01:17

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor

Özgür Suriye Ordusu’nun İlerleyişi Sürüyor Fırat Kalkanı Hareketi’nin 76'ncı gününde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ateş desteğiyle Özgür Suriye Ordusu'nun Suriye içlerinde ilerleyişi sürüyor. Özgür Suriye Ordusu'nun S..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Hacker Bilgisayar Korsanı Film İzle 2:12:55

Hacker Bilgisayar Korsanı Film İzle

Alex savaştan kaçan bir göçmendir hayatı sürekli bilgisayar başında geçen genç ailesine bakabilmek için birgisayar korsanlığı yaparak arkadaşından aldığı destek ile bunu paraya çevirerek geçinmektedir. Bu olaya farklı ki..

  • Tv Series tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lila ve  Eve Film İzle 1:33:57

Lila ve Eve Film İzle

Lila ve Eve hd izle, Lila, oğlunun kaybından dolayı derin acı çekmekte olan bir annedir. Psikolojik destek almak üzere gittiği dayanışma grubunda, Eve ile tanışacaktır. Eve, Lila'y çok yakın davranarak oğlunun katillerin..

  • Tv Series tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Kaç Run Film İzle 1:30:33

Kaç Run Film İzle

Kaç hd izle, Run filmi Parkur sporuyla ilgilenenlerin beğenisine sunuyoruz. Street Run filmi Daniel adındaki sokak serserisinin hırsızlık yaparak hayatını idame ettirmesi böyle bir sporcu için hiçde hoş olmasa gerek. Bab..

  • Tv Series tarafından
  • 2.517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğal Kahramanlar Film İzle 1:42:29

Doğal Kahramanlar Film İzle

Marry adında bir kız bir anda kendini iyilerin ve kötülerin savaştığı bir dünyada bulur. Kendi dünyasında olduğundan çok fazla bir şekilde iyilere yardım etmek için elinden geleni yapar. Buz devri ve rio'nun yapımcıların..

  • Tv Series tarafından
  • 7.837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazine Avcıları Film İzle 1:58:23

Hazine Avcıları Film İzle

HAZİNE AVCILARI / THE MONUMENTS MEN TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Hazine Avcıları hd izle, Şimdi ikinci dünya savaşı sıralarındayız. Seyredeceğiniz bu yapım çok bilinen bir romanın uyarlamasıdır. Bir grup sanat uzmanı ile tarihçi n..

  • Tv Series tarafından
  • 4.494 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m 09:52

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m

Müge öğretmeninin, öğretmenler günü kutlamak için özel bir hediye yapmak ister. Mine ablasından geri kalmaz öğretmenine en güzel hiç görülmemiş çiçekler vermek ister. Mine her yerde hiç görülmeyen bu çok özel çiçeği aray..

  • ÇocukTV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 80.Bölüm 23 Ni̇san Kutlu Olsun 11:18

Canim Kardeşi̇m 80.Bölüm 23 Ni̇san Kutlu Olsun

Bu bölümde Mine ve Müge okulda yapılacak ve televizyondan yayınlanacak 23 Nisan gösterilerinde yer almak isterler. Okulun folklor ekibine girmek için can atarlar. Galip beyin yardımı ile folklor gösterilerine hazırlanırl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final) 00:38

Lise Devriyesi - 11.Bölüm Fragman (Final)

Yiğit, kendisi için son derece zor olan bu sıradışı görevi başarmak zorundadır. Bu da yetmezmiş gibi, bir de polis olma sevdalısı Işıl’a (18) toslar okulda. Işıl’ın, kendisini Karebil Lisesi’ne gönderen Başkomiser Necdet..

Terim Merak Edilenleri Anlattı 13:26

Terim Merak Edilenleri Anlattı "Gazetecileri Uçağa Ben Aldım"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim Kosova maçının ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.....

  • OFSAYT tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılan Benzin İstasyonu Pompasının İçine Girdi 00:35

Yılan Benzin İstasyonu Pompasının İçine Girdi

Bir çok yabancı ülkede yılanlar genel olarak arabaların kaputlarının altında ya da evlerinin bodrum katlarında kilerde çıkıyor. Ülkemizde nadir olarak görülen bu vakada bir zaman ufak çaplı bir yılan evin çamaşır sepeti ..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi 01:00

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi Yeşilköy'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16. MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ve çevresinde yoğun bir trafik yaşandı..

Kuzucuk Futbol 04:26

Kuzucuk Futbol

Horlaya horlaya uyumakta olan Kuzucuk, saatinin alarmıyla uyanır. Yatağından çıkıp sütünü içer, ardından tıraş olur ve dışarı çıkar. Yol kenarında bir teneke kutu görür ve heyecanla yanına doğru koşup kutuya ayağıyla bir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 8 yıl önce