#Çok ÇaliŞacaĞiz

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990 03:32

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990

Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gönlüme girdin Ne yaptında kendini sevdirdin Ben hiç aşık olmazdım Bir kişiye bağlanmazdım Demekki büyük söyledim Seni gidi seni Seni gönlüme g..

Defne Joy Foster Kimdir? 01:36

Defne Joy Foster Kimdir?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 tarihinde,İncirlik'te dünyaya geldi. Annesi Hatice Nayman, babası Steve Foster'dır. Baba tarafından Amerikan ve anne tarafından Türk olan Foster, İzmir Alsancak Okulu'nda ortaöğrenimini tam..

Can Bonomo Kimdir? 01:27

Can Bonomo Kimdir?

Sefarad Yahudisi[2] bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Te..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Çamaşır Makinesinde Bulaşık Yıkarsan Ne Olur-Denedik 06:21

Çamaşır Makinesinde Bulaşık Yıkarsan Ne Olur-Denedik

Bu videoda çamaşır makinesinde bulaşık yıkamayı deniyoruz. Ne olacağını az çok tahmin ediyoruz ama yine de test edip görmek istedik. Bakalım sağlam bir şey kalacak mı? :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evleneceği Kadının Güzelliğini Görünce Çıldıran Adam 00:20

Evleneceği Kadının Güzelliğini Görünce Çıldıran Adam

Müstakbel eşinin duvak altındaki güzelliğini görünce ne yapacağını şaşıran çılgın aşık çok tatlı bir sevinmenin ardından eşini kocaman öpüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biz Sizi Koruruz Yazıp Haraç Kesen Çete Yakalandı 00:56

Biz Sizi Koruruz Yazıp Haraç Kesen Çete Yakalandı

Bakırköy'de bir alışveriş merkezinde esnaftan haraç topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı. Adreslerde yapılan aramada ise tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Yaklaşık 1 yıl önce Biz s..

Mehmetçik Kamerasından Barzani'ye Gözdağı 00:21

Mehmetçik Kamerasından Barzani'ye Gözdağı

Barzani'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandumun ardından Türkiye tavrını net bir şekilde ortaya koymuştu. Silopi-Habur bölgesinde başlatılan tatbikata bir çok tank ve mühimmat sevkiyatı yapıldı. İşte tatbikatta M..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Timeless Fragman 02:08

Timeless Fragman

Eric Kripke'den ( Devrim , Aşırı Doğal ) Shawn Ryan ( The Shield ) ve Kara Liste nin yapımcıları gizemli bir suçlu tarafından gizlice gizli bir devlet çalınan bu heyecan verici aksiyon-macera serisinden geliyor. Sanat..

Tarkan  Şıkıdım 03:15

Tarkan Şıkıdım

Başkası olma, kendin ol Böyle çok daha güzelsin Ya gel bana sahici sahici Ya da anca gidersin Anasının kuzusu Ciğerimin köşesi Kız bu neyin cakası Kız hepsi senin mi? Hepsi senin mi? Oynama şıkıdım şıkıdım Ah..

Zuhal Olcay İyisin 1993 04:23

Zuhal Olcay İyisin 1993

Şarkı söylerim beğenmezsin, konuşurum dinlemezsin Şakalarıma gülmezsin İşin aslı sevgilim Sen bana fazla iyisin, iyisin Fazla Yemeklerimden yemezsin arkadaşlarımı sevmezsin Saçlarımı beğenmezsin İşin aslı sevgilim Sen ..

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

Porshe İle Dönmeye Çalıştı Bir Sürü İnsana Çarptı 00:28

Porshe İle Dönmeye Çalıştı Bir Sürü İnsana Çarptı

Porshe marka arabası ile caddede 360 derece dönmeye çalıştı. Aracının kontrolünü kaybeden genç, yolun kenarındakilere çarpıp bir çok insanın yaralanmasına sebep oldu. İşte o anlar.....

Hortum Evlerin Çatılarını Uçurdu 01:27

Hortum Evlerin Çatılarını Uçurdu

Yozgat’ta bir köyde çıkan hortum sonucu çok sayıda ev ve ahırda maddi hasar oluşurken, birçok ağaç da kırılarak evlerin üzerine devrildi...

Ateşböceği 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:34

Ateşböceği 12. Bölüm 2. Fragmanı

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  IKBY Referandumdan Vazgeçmeli 07:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan IKBY Referandumdan Vazgeçmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan IKBY referandum kararına ilişkin Vazgeçmelerini bekliyoruz dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum kararıyla ilgili, “Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'ni, bu..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Aşkın Delisi İzle 02:17

Aşkın Delisi İzle

Bir Maraş dondurmacısının hayatında ne kadar farklılık olabilir ki! Ekrem uzun zamandır babasından aldığı meslek olan dondurmacılık mesleğini en iyi şekilde devam ettirmektedir. Bunun yanı sıra oldukça büyük bir aşkta be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.601 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dolunay  - Hazır Baban Buradayken 03:08

Dolunay - Hazır Baban Buradayken

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit’in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı’nın tepkisini çe..

  • ANKA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun & Şeyma Ilıcalı 'nın Düğününe Ünlüler Akın Etti 01:53

Acun & Şeyma Ilıcalı 'nın Düğününe Ünlüler Akın Etti

Acun & Şeyma Ilıcalı nın düğününe Hadise Murat boz Derya Eser Yenenler gibi bir çok ünlü katıldı..Düğün ünlü Bir Gece Kulübünde Oldu..

  • ANKA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yapmaktan Zevk Aldığınız Şey Nedir? 01:48

Yapmaktan Zevk Aldığınız Şey Nedir?

Sokak röportajında vatandaşlara yaparken en çok zevk aldığınız şey nedir diye sorulmuş ve ilginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkatsiz Tasarımcıların Tasarımları 05:08

Dikkatsiz Tasarımcıların Tasarımları

Ya Meraktan olarak aklı çok karışmış tasarımcılar tarafından tasarlanan 18 ilginç ürünü izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt 01:43

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile ilşkiler hakkında 'Her şeyden önce bizim siyasetteki tezimiz şu: 'Dostları çoğalt; düşmanı azalt.' Rusya'yla bir olumsuzluk..

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler! 02:06

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor. İşte olay yerinden ilk görüntüler..

Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor.. 04:11

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor..

Mehmet Gürs #ArkaKoltuk’ta Berfu Güven’e konuk oldu: Türk kahvesini yanlış pişiriyoruz... Mehmet Gürs Profil Mehmet Gürs, İstanbul Yiyecek İçecek Grubu bünyesindeki, “Mikla” dahil, 19 başarılı işletmenin şefi ve ortağı..

  • ANKA tarafından
  • 1.648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alpay Hayalimdeki Resim 1987 03:52

Alpay Hayalimdeki Resim 1987

O ANDA ANLADIM OLMUYOR SENSİZ BU DAHA İLK GÜNÜ AĞLADIM SESİZ ALIŞMAK ÇOK ZOR SENSİZLİGE İMKANSIZ HER YERİNDE SEN VARSIN BU EVİN DUYUYORUM PİŞMANIM DİYOR SESİN ACILAR BENİM ARTIK ACILAR GÖRECEKMİŞ GİBİ SENİ GÖZLERİ..

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan 03:57

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan

Gelmeyin üstüme sakın gelmeyin Dostu arkadaşı kırarım bugün Gözümde anılar canlandı yine Kadehi şişeyi kırarım bugün Kim var benim gibi yazısı kara Gençliğim gömüldü acı yıllara Bir sevgi yüzünden düştüm yollara..