#Çok ÇaliŞacaĞiz

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti - 6 Ekim 2017) 04:23

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti - 6 Ekim 2017)

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Takımımız İzlanda ile Eskişehir'de karşılaştı. Grupta kaderimizi belirleyecek olan kritik mücadele ye çok kötü başladı ve öyle de devam etti. İzlanda; Gudmudsson(33'), Bjarnas..

Game Of Thrones'un Animasyonu Yapıldı 01:29

Game Of Thrones'un Animasyonu Yapıldı

Çok güzel bir animasyon izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 539 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tacik Spiker Sosyal Medyayı Salladı 00:29

Tacik Spiker Sosyal Medyayı Salladı

Haberleri sunmadan önce tekerlemeyle egzersiz yapan Tacikistanlı spiker, sosyal medyada günün en çok izlenen videolarından biri oldu...

Şeref Madalyası Film İzle 1:50:16

Şeref Madalyası Film İzle

Şeref Madalyası izle, Şeref Madalyası türkçe dublaj izle, Şeref Madalyası full izle, Şeref Madalyası hd izle, Bir CIA ajanının kaçırılması ile ajanın kurtarılması için kurulan ekibin verdiği zorlu mücadeleyi konu alan bi..

  • Tv Series tarafından
  • 5.590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntikamın Bedeli Film İzle 1:45:00

İntikamın Bedeli Film İzle

İntikamın Bedeli izle IMDb: 6.1Türkçe DublajHD Film Adı:İntikamın Bedeli Türkçe Dublaj izleFilm Konusu: Will Gerard New Orleans eyaletinde bir ingiliz öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Karısı Laura ise müzisyendir. Bu ..

  • Tv Series tarafından
  • 3.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Terör Operasyonu 00:49

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Ergani ilçesinde yol kontrolünde biri kadın 2 terörist ile 2 terör örgütü işbirlikçisi yakalandı. Hani ve Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuzaklanan EYP kontrollü bir şekilde imha edildi, çok mikt..

Gökçe Bahadır Nasıl Keşfedildi? 02:48

Gökçe Bahadır Nasıl Keşfedildi?

Şule ile Vitrindekiler 2.Bölüme konuk olan başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, oyunculuğa nasıl başladığını ve nasıl keşfedildiğini anlattı... Şule ile Vitrindekiler' konuk olan Gökçe Bahadır, hayatına dair bilinmeyenlerini a..

  • ANKA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihandan Simaya - Bu Kız Kesin Bana Yürüyecek 14:08

Neslihandan Simaya - Bu Kız Kesin Bana Yürüyecek

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 153. bölümünde Neslihan Doğrusöz podyuma arkadaşı Arda Bey ile çıktı ve Arda Bey'in çizdiği jürinin fotoğraflarıyla jüriyi mest etti. Bu sırada Öykü Serte..

  • ANKA tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patatesli Simit Börek 01:50

Patatesli Simit Börek

Bol susamlı, çıtır çıtır patatesli simit tadında börek tarifini sizler için hazırladık. Ağızda dağılan susam tanelerinin arsındaki lezzetli patates harcı ile muhteşem tadıyla yedikçe yedirten bir börek tarifi. Bizler bu ..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Bordan Yeşil Enerji  Üretildi 08:25

Bordan Yeşil Enerji Üretildi

Türk Ar-Ge firması, bor türevli “yeşil enerji” adıyla yeni bir enerji kaynağı ürettiğini açıkladı. Yeni enerji türü petrol, doğalgaz ve elektrikten çok daha ucuz...

Okula Gitmemek İçin Bulaşık Yıkarım Temizlik Yaparım Diyen Çocuk 04:40

Okula Gitmemek İçin Bulaşık Yıkarım Temizlik Yaparım Diyen Çocuk

Bu çocuk çok tatlı ya..

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Kalım Evi Film İzle 1:22:44

Ölüm Kalım Evi Film İzle

Ölüm Kalım Evi izle, Ölüm Kalım Evi türkçe dublaj izle, Ölüm Kalım Evi full izle, Ölüm Kalım Evi hd izle, Kelly adındaki genç kadın erkek arkadaşından intikam almak için gizlice evine girer. Fakat hesaba katmadığı tek şe..

  • Tv Series tarafından
  • 1.637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi 01:42

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere muhteşem bir kış çorbası tarifi paylaşıyoruz. Kırmızı mercimek ile domates salçası ile lezzetli görünüşüyle ezogelin çorba tarifinin o leziz tadını bilmeyen varsa diye sizlerle paylaşmak istedik. Gaziantep'..

Kıymalı Çorba Tarifi 01:22

Kıymalı Çorba Tarifi

Evdeki minik oğlumuza mümkün olduğunca besleyici çorbalar yapmaya çalışıyoruz, Eti köfte dışında tüketmiyor bu nedenle çorbalarda mümkün olduğunca kullanmaya çalışıyoruz. Küçük yaşta çocuğu olanlar için de farklı bir alt..

Sebzeli Çorba Yapımı 02:13

Sebzeli Çorba Yapımı

Kar yağışı ile birlikte soğuyan havalar akıllara sıcacık bir çorba fikrini sık sık getirmeye başladı bile. Klasik çorbalardan sıkılıp farklı çorba tarifi arayanlara harika bir önerimiz var. Kış mevsiminin sebzelerinden h..

Dünyanın En Sevimli Ailesinin Sıradışı Gezisi 00:10

Dünyanın En Sevimli Ailesinin Sıradışı Gezisi

Çok tatlılar ya..

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaygan Kaldırımda Vatandaşın Zor Anları Kamerada 00:37

Kaygan Kaldırımda Vatandaşın Zor Anları Kamerada

Esenyurt'ta bir kaldırıma yapılan engelli rampasından yürümeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Rampanın kaygan olması nedeniyle çok sayıda vatandaş yere düşerken, vatandaşların bu anları kameralara yansıdı...

Minibüsçülerle Korsan Taksicilerin Sopalı Kavgasında Kan Aktı! 01:44

Minibüsçülerle Korsan Taksicilerin Sopalı Kavgasında Kan Aktı!

Arnavutköy'de minibüsçüler ile korsan taksiciler arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Testere, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken çok sayıda kişi gözaltına alın..

ARMA 3 İlk Bakış 17:59

ARMA 3 İlk Bakış

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli arma 3 oynadım iyi seyirler. Fps Oyunudur !..

Hanım Ağa Çorbası Tarifi 01:28

Hanım Ağa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere yöresel bir çorba olan Hanım ağa çorba tarifini sizler için hazırladık. İç Anadolu bölgesinin marifetli ellerinden günümüze kadar gelen bu Hanım Ağa çorbası, malzemeleri her evde bulunan ve yapılışı ile de..

Dünya Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Beyaz Showdaydı! 06:26

Dünya Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Beyaz Showdaydı!

Beyaz Show'un 26 Mayıs 2017'de yayınlanan bölümüne Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'nda, Rexona Sescy'i yenip Dünya Şampiyonu olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı oyuncuları katıldı! Ülkenin gururu olan Vakıf..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adalet Peşinde  Film İzle 1:47:30

Adalet Peşinde Film İzle

Adalet Peşinde'de ölümle sonuçlanan bir ev soygunu sonrasında sağ kalan kişinin sevdiklerinin intikamını almak için sınır tanımayışını işlerken, kör adaleti de sarsıcı bir şekilde mercek altına yatırıyor. Clyde Shelton (..

  • Tv Series tarafından
  • 5.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şans Ayağıma Geldi Film İzle 1:38:02

Şans Ayağıma Geldi Film İzle

Simkin ailesi yıllardan beri ayakkabı dükkanı işletmektedir. İşlerin başına geçen Max ayakkabı tamir ederek tek düze bir yaşam sürmektedir. Şimdiki amacı ise bu sıradan yaşamı bırakarak yeni yerler görüp dünyayı gezmek i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Point Blank İlk Bakış ! 05:17

Point Blank İlk Bakış !

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli Point Blank Oynadım iyi seyirler...

Bahçeli  Barzani Emperyalizmin Uşağıdır 02:15

Bahçeli Barzani Emperyalizmin Uşağıdır

MHP lideri Devlet Bahçeli 'Kerkük Sevdalıları ile Buluşma' adıyla Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen programa katıldı. Programda kürsüye çıkan Bahçeli; IKBY'ye ve Barzani'ye çok sert mesajlar verdi. Bahçeli, Şer bir kamp..

Hakan Altun Ah Bu Sevda 04:15

Hakan Altun Ah Bu Sevda

Ah be gönül bir gün olsun güldürmedinki Başıma bu aşk yüzünden ne işler geldi Kahpe gönül çokmu gördün mutlu etmeyi Doya doya aşk yaşamak hakkım değilmi Vazgeçtim canın sağolsun Olan hayatıma olsun Bir daha aşık o..