#Çok ÇaliŞacaĞiz

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese 03:58

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese

Aramizda daglar denizler mi var Aşilmasi cok zor engeller mi var Seni benden fazla sevenin mi var Söyle bana dönmen neden imkansiz Sanki simdi bensiz cok mutlumusun Ben böyle aglarken huzurlumusun Bu büyük sevdamd..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes' 03:10

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes'

Mikrofondo Zeo, merak edenler bulur CV’mi. Henüz çok küçüktüm, teyzem alırdı rap CD’lerimi. Peşine kanıma karışır oldu ben de yaptım ilk CD’mi… Bir çok geri kafalı insan kırıyorken CD’lerimi Sonra netten ara ve bul bizi ..

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı 00:55

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı

Meksika’nın batı taraflarında bulunan Michoacan eyaletinde gökyüzünde beliren bulut, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Meksika’daki Michoacan eyaletinde görülen hava olayı, sosyal medyada en çok..

  • PITIRCIK tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu 04:13

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. PLAN HAZIRLAMIŞTIK İyi hazırlandık. Müsabakaya oyuncularım iyi konsantre oldu. Hafta içi analiz toplantısı yaptık rakiple ..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa 03:25

Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa

Yıldızını kaybetmişsin Yokuşları yol seçmişsin Ardına bakmadan yılları saymadan Kararından dönmemişsin Farklı yüzlere dokunmuş ama Farklı ellere vermişsin Ne kadar çok ağlamış ve az gülmüşsün Yeniden özlemişsin Bir l..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

Juncker'den İngiltere'ye Sert Mesaj 00:50

Juncker'den İngiltere'ye Sert Mesaj

Belçika federal meclisinde milletvekillerine hitap eden Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker İngiliz hükümetini Brexit konusunda uyardı: “İngilizlerin şunu bilmesini istiyorum, zaten biliyorlar, İngilizler sorum..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

İbrahi̇m Tatlıses - Oy Oy Oy Oy Emi̇ne Çekme Beni̇ Yemi̇ne 02:32

İbrahi̇m Tatlıses - Oy Oy Oy Oy Emi̇ne Çekme Beni̇ Yemi̇ne

Dağı duman olanın Halı yaman olanın Gece uykusu gelmez Yari esmer olanın Oy oy oy oy Emine Çekme beni yemine Ben seni çok seviyom İmanıma dinime Dağda harman olurmu Beye ferman olurmu Ben yandım küle döndüm Küle derman..

  • PengoTV tarafından
  • 2.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lila Ve Gri Saç Nasıl Yapılır 05:58

Lila Ve Gri Saç Nasıl Yapılır

Gri saç rengi ve küllü saç renklerini tercih etmek bir kaç yıl öncesine kadar düşünülemezdi bile. Ancak bir kaç yıl içerisinde saç renkleri içinde çok ciddi bir popülerliğe sahip olmayı başardı. Önceleri kadınlar tarafın..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Neredeyim Bilmiyorum 03:24

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum

Beni sevdin, ya da ben öyle gördüm seni. Yaşamadım hiç, ya da ben sende öldüm. Ben değilim dökülen gözlerinden bu defa. Ya da sen hiç ağlamadın... Zormuş böylesi, yabancı ve çok uzak. Sıradan bir elveda gibi. Zormuş böy..

Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak) 03:45

Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak)

Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı yarınlarıma, sonunda ölüm aldı avuçlarına. Bu denli kanar aşkın ..

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni 02:29

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni

1- Kaynar Su - Geceleyin besmele çekilmeden dökülen sıcak suyun cinlerin üzerine gelmesiyle intikam almak için musallat olurlar. 2-Boş Yatak - Boş kalmış bir yatakta cin yatması durumunda üzerine yatmak. 3-Sigara İzm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.509 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum? 06:47

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum?

Şimdi yarım ay şeklindeki pamuğu ikiye ayırıyoruz ve ekstra pamuk almaya çalışıyoruz, pamuğu ince yapmaya çalışıyoruz. Şimdi yüz veya göz altı kremi al ve göz altında koyu bir kat sür. Ince yapılmış pamuk al ve onu göz ..

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım ! 10:02

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım !

Türkiye'deki tek büyücü mezarlığına gittim Bu mezarlık yaklaşık 1000 yılı aşkın süredir , Hristiyanlar ve Müslümanlar tarafından kullanılmış. Normalde köylerin çok uzağında kalsada son 50 yılda köy büyüyerek mezarlığın y..

  • ZULMA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyü Öğreten İki Melek  Harut ve Marut Nerede 06:00

Büyü Öğreten İki Melek Harut ve Marut Nerede

Uzun yıllar önce Allah Harut ve marut isimli iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmektir. Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere bunu öğretirken bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu sö..

  • ZULMA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce