#Çok ÇaliŞacaĞiz

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Demet Akalın'ın Tarkan Konseri Öncesi Neden Gözleri Doldu 02:22

Demet Akalın'ın Tarkan Konseri Öncesi Neden Gözleri Doldu

Demet Akalın Ve Okan Kurt Çifti, Geçen Akşam Tarkan’ın Harbiye Konserinde Görüntülendi. Her Sene Megastar’ın Konserini Ön Sıradan İzleyen Demet Akalın, Bu Sene De Geleneği Bozmadı. Tarkan’ı Çok Sevdiğini Dile Getiren Dem..

  • BETA tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet 03:45

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı y..

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili 04:09

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıllardır uyumişum bir rüyaya dalmişum yalan dolu sözlerede asil da inanmışım şansım beni bulmadi çok denedim olmadi adam gibi sevgilida bu dünyada kalma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.915 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Araba Kullanarak Stres Atan Fareler 00:40

Araba Kullanarak Stres Atan Fareler

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir araştırmada, yemek ödülü karşılığında eğitime alınan farelerin araba kullanırken stres seviyelerinin düştüğü ve rahatladıkları ortaya çıktı. Richmond Üniversite’sinde ya..

  • JET TV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm 2:16:55

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şaşkınlığını yaşark..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 38.Bölüm 2:18:28

Söz | 38.Bölüm

Söz’ün 38. Bölümünde;nDerman çok daha kapsamlı bir planı gerçekleştirmenin eşiğinde...nnSelim’in (Burak Çelik) tünelden yapacağı saldırıyı önlemek için var gücüyle uğraşan Yavuz (Tolga Sarıtaş) önderliğindeki Tim, deste..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor. 00:28

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor.

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor. Aynen böyle hissettiğiniz, sizi bu kadar ürküten / yoran / zorlayan şeyler olmuştur elbet. Bizler de buradan paylaşım yaptığımızda bazen çok güçlü, çok m..

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan 03:40

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan

Ta Uzak Yollardan ( Şarkı Sözleri ) Ta uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına Sensizlik bir ölüm sanki Haykırsam göklere Şimdi yanımda Beni benden çok sev..

Ersay Üner - Güm 03:40

Ersay Üner - Güm

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Yönetmen: Bedran Güzel Güm şarkı sözleri ile Uzun zamandır atmıyordu böyle kalbim Güm güm güm güm Tam unutmuştum seni Ne ara..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım 03:16

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım

Kendime Sardım; Bana tek bir güzel şey söyle Gitmeden önce, yeter Hatalarımı görme Gün bitmeden ayrıl, dönme İstemem artık öpme öpme dudağımdan Kalan ağlar, giden gülsün de Kaldı gönülde, kocaman keder Yalanlarını bile..

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover) 05:05

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover)

''Arzular Arsız''ı ilk söylediğimde kafamda olan üçlemenin son şarkısıydı ''Yar'' O kadar çok söylüyordum ki ; hem kendi kendime hem dostlarımla, size de muhakkak ulaşmasını istedim. Hala Yıldız ablaya birebirde ulaşama..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi 04:00

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi

Tokat’ta teyzesinde içtiği bir tabak çorba sonrasında hayatı değişen ev hanımı Sevda Gürler, tarhana ticaretine başladı, tarhana siparişlerine yetişebilmek için işini büyütmeye hazırlanıyor. Tokat’ta evli ve 3 çocuk anne..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu 08:46

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için insan üstü çaba sergiliyor. Hastalık nedeniyle aylardır ..

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaştı 01:32

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaş

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ilgili yaptığı konuşmanın videosunu, 'Ne demişti Sayın Cumhurbaşkanımız' ..