#Çöp kutusu gülüşüm yerine müzik dinle

Volkan Koşar - Hayırlar Olsun 02:54

Volkan Koşar - Hayırlar Olsun

Volkan Koşar - Hayırlar Olsun Dinle SÖZLER Hayırlardan duvarlar koydun önüme güllerin içinde bu diken niye güllerim solmasın bu inat niye söylediğim onca şeye bir evet demek için,bunca sebebin varken karalar bağlayıp..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkü - Sana Nasıl Yar Olayım 04:24

Türkü - Sana Nasıl Yar Olayım

Türkü - Sana Nasıl Yar Olayım Söz & Müzik: Önder Eren Düzenleme: Mehmethan Dişbudak Yönetmen: Cumali Çöp..

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine 03:48

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine

Dibine Dibine şarkı sözleri ile Nerde nasıl takılıyorsan Hangi kafayı yaşıyorsan Umudunu tüketiyorsan Çaresiz hissediyorsan Dik tut başını yürü gerine gerine Durma lafı koy yerine yerine Korkma taşırım seni sevine sevi..

Muhabbet - Geç Kaldım 04:30

Muhabbet - Geç Kaldım

Ne haldesin şu anda bilemiyorum O güzel gözlerini göremiyorum Başka birini yerine sevemiyorum Geç kaldım sevgine yetişemedim Geç kaldım sevgine yetişemedim Rüyamda her gece seni görürüm Kahrımdan bir bilsen nasıl ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakup Selçuk - Yan Yanayız 03:18

Yakup Selçuk - Yan Yanayız

Yan Yanayız şarkı sözleri ile Sen gönlümde tüten ocağın dumanı Sen olmazsan bu gece olmasın sabah olmasın Eğer gidersen güneş doğmasın kimse olmasın İstemem başkasını yerine kimseyi koyamam sevemem yine yeniden Sen sağ..

Kiiara Ft. Felix Snow - Whippin 02:48

Kiiara Ft. Felix Snow - Whippin

Kiiara - Ft. Felix Snow - Whippin Şarkı Sözleri [Intro] Whippin', whippin' Whippin', whippin', whippin' Whippin' [Verse 1] Don't hit me past one 'cause I might come Poppin' on your voicemail goin' dumb If it's past two,..

Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yardımcı yönetmen: Merve Duran Karaçam Görüntü Yönetmeni: Alpaslan ..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Taladro, Ayakta Dur! isimli yeni teklisi ile 2021 yılının ilk parçasını sevenleriyle buluşturuyor. Taladro'ya şarkıda Rashness eşlik ediyor. Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: R..

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan 04:41

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan

1.KISIM Kendimi bugün onun yerine koydum. Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum. Oyaladım kendimi durdum. Pili bitik saat gibi durdum. Durdum. Kendimi bugün aynı yerlerde buldum. Çok tenha,pek yalnız bir de yorgun. Oya..

İrem Derici - Vazgeçtim İnan 03:57

İrem Derici - Vazgeçtim İnan

Vazgeçtim İnan şarkı sözleri ile Kendimi bugün onun yerine koydum Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum Oyaladım kendimi durdum Pili bitik saat gibi durdum Durdum Kendimi bugün aynı yerlerde buldum Çok tenha, pek yal..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Nicki Minaj - Ft. Drake, Lil Wayne - Truffle Butter 04:31

Nicki Minaj - Ft. Drake, Lil Wayne - Truffle Butter

[Verse 1: Drake] Uh, thinkin' out loud— I must have a quarter million on me right now Hard to make a song 'bout somethin' other than the money Two things I'm about is talkin' blunt and staying blunted Pretty women, are y..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Azad - Fly Away 04:10

Azad - Fly Away

Şarkı Sözleri: I wanna fly away When there's no TV's and the people don't know my name Get a plant Where theres no more war and the sufferent no come out way High away On the rights and beach when I lay in the sun all d..

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya 03:54

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bi bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime Ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yine de dayana..

 Bayhan  Seninle Olmak Varya 02:25

Bayhan Seninle Olmak Varya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bir bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yinede dayanama..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Battle Ft. Lexy Panterra - DownTown ? 03:12

Dj Battle Ft. Lexy Panterra - DownTown ?

Lyrics for Downtown by DJ Battle feat. Lexy Panterra I went to the moped store, said, Fuck it. Salesman's like What up, what's your budget? And I'm like Honestly, I don't know nothing about mopeds. He said I got t..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Müslüman Kadının Muhteşem Konuşması 16:07

Müslüman Kadının Muhteşem Konuşması

Dalia Mogahed'e baktığınızda ne görüyorsunuz? İnançlı bir kadın? Bir bilgin, anne, abla? Ya da baskı altında kalmış, beyni yıkanmış, olası bir terörist mi? Bu kişisel, güçlü konuşmasında Mogahed'in bizden istediği; kutup..

  • Dini Mubin tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere'den Başarısız Füze Denemesi 01:31

İngiltere'den Başarısız Füze Denemesi

İngiltere'nin başarısız füze denemesi tartışmalara yol açtı. Nükleer bir denizaltıdan fırlatılan füze, Afrika'nın batı kıyısı yerine ABD'ye doğru gitti. Muhalefet partileri olayı tepkiyle karşılarken İngiltere Başbakanı ..