#Çöp kutusu gülüşüm yerine müzik dinle

Meclis'in Tarihi Levhası 93 Yıl Sonra Bulundu 01:28

Meclis'in Tarihi Levhası 93 Yıl Sonra Bulundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulduğunda Başkanlık Divanı arkasında asılı olan levha, arşive kaldırıldı ve yıllarca tozlu raflarda bekledi. NTV, 93 yıl sonra bulunan ve yeniden yerine asılan Arapça levhayı görüntüledi...

Kemal Doğulu'nun  Dayanamayıp Çıldırdığı Anlar!! 10:34

Kemal Doğulu'nun Dayanamayıp Çıldırdığı Anlar!!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Kemal Doğulu, Maryam Haeri'yi kızlara güvenmemesi konusunda uyardı. Aleyna Eroğlu ile Maryam birbirlerini sevdiklerini söyleyince ise Emin..

  • ANKA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Etek Altı Tahmin Etme Yarışması 04:35

Etek Altı Tahmin Etme Yarışması

Etek erkekler için bir ata mirasıdır çünkü tarihin bilinen ilk yıllarından itibaren giyilen giysilere bakıldığında ünlü askerlerin, yöneticilerin ve halkın, kullanımı ile dikimi daha basit olduğu için etek giydiği görülm..

  • JET TV tarafından
  • 4.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 24.Bölüm - Fikonun Acı Sonu! 05:07

Adı Efsane 24.Bölüm - Fikonun Acı Sonu!

Fiko'nun vurulmasıyla herkes seferber oluyor ve onu hayata döndürmek için çabalıyor. Fiko'nun vurulduğunu gören Hakan, onun yanına gider ve etraftan yardım ister. Kurşun Fiko'nun kolunun sıyırmış geçmiştir. Bunu gören Ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zihin Dalgaları İle Drone'ları Kontrol Etmek 01:45

Zihin Dalgaları İle Drone'ları Kontrol Etmek

Drone’ları kontrol etmek için kontrolcü yerine yerine beyin dalgalarını kullanan üniversite araştırmacıları, gerçekleştirdikleri ufak yarış ile geleceği gözler önüne seriyor...

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Roket ile Dünya Seyahati Başladı 02:03

Roket ile Dünya Seyahati Başladı

SpaceX ile Dünyanın Her Yerine Bir Saatte Uçabilirsiniz SpaceX tarafından yürütülen Roketle Dünyayı her yerine 1saat içinde seyahat projesi sonuna gelindi. BFR yapılan açıklamada, herhangi bir şehirdeki insanları bir saa..

Yeni Liseye Giriş Sistemi Neler Getiriyor 05:25

Yeni Liseye Giriş Sistemi Neler Getiriyor

Liseye geçişte TEOG yerine yeni getirilen Tercihe Bağlı Serbest Kayıt Sistemini değerlendiren Uğur Okulları Sınavlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Adil Kurt, TEOG yerine gelen bu yeni liseye giriş sistemi neler getirdi..

Otomobil Kadınlara Böyle Çarptı 00:30

Otomobil Kadınlara Böyle Çarptı

Çorum'da yaya geçidi yerine yol ortasından karşıya geçmeye çalışan iki kadın ölümden döndü. Gazi Caddesi'nde meydana gelen trafik kazası mobese kameralarına yansıdı. Pirbaba Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan ik..

Park Etme Tartışmasında Böyle Kurşun Yağdırdı 01:36

Park Etme Tartışmasında Böyle Kurşun Yağdırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde park etme kavgasında çıkan tartışma ve silahlı kavgaya dönüşen olayda, kurşunların sıkıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Ayağından aldığı 5 kurşunla yaralanan A.G., olay yerin..

Denizli'de 4 İş Yeri Kül Oldu 06:52

Denizli'de 4 İş Yeri Kül Oldu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde çelik kapı üretimi yapın bir iş yerinde çıkan yangın yandaki 3 iş yerine sıçradı. Yangında mahsur kalan bir iş yerine ait köpek, itfaiye ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri altında sa..

Diz Protezi Nasıl Takılır 00:54

Diz Protezi Nasıl Takılır

Diz protezi açık cerrahi yapılarak konulabilir. Diz eklemini meydana getiren kemiklerin uçlarındaki bozulmuş kıkırdak dokunun yerine metalik malzemeler adeta kaplanır. Diz protezi demek diz ekleminin çıkartılıp yerine ba..

  • NABIZ tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peugeot Expert Traveller Test Sürüşü 13:41

Peugeot Expert Traveller Test Sürüşü

Peugeot Expert Traveller Sizce nasıl? Kısaca Expert Traveller 2 lt dizel 6 ileri tam otomatik 180 bg ve 400 nm tork ile 0-100 km/s: 9.8 sn karma test tüketimi 8.8 lt 8+1 taşımacılğa uygun büyük gövdeye oldukça iyi dönüş ..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:53

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine eşek eti, yoğurt yerine jelatin yedirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları tek tek ifşa etti. İşte gıda ürünlerinde yapılan o hileler ve halkın sağlığıyla oynayan fi..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza 01:37

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza

Sosyal medya devlerine Türkiye ikinci bir ceza kesti. Bu çerçevede Türkiye'de temsilci bulundurma şartını yerine getirmeyen Facebook, Twitter, Youtube, TikTok ve Instagram şirketlerine 30 milyon lira para cezası uyguland..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Motorize Ramazan Davulcusu 00:15

Motorize Ramazan Davulcusu

Ramazan davulcusu mahalle mahalle yürümek yerine bir motosikletin arkasına oturup görevini yerine getirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı 01:00

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı Şırnak Valiliği tarafından görevden uzaklaştırılan Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın yerine bugün Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu kayyum olarak atandı. Şırnak Valiliği tar..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.430 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..