#Çöp kutusu gülüşüm yerine müzik dinle

MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama 02:45

MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, TEOG sisteminin yerine üzerinde çalışılan modele ilişkin, Ana felsefesi liseye geçişte herhangi bir merkezi sınavın olmadığı, çocukların daha çok yeteneklerine, ilgilerine g..

Sporun Gücü 00:17

Sporun Gücü

Güzel ablamızı ağırlık yerine kullanan abimiz .Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kazalara İlk Koşan Köpekler Oldu 00:51

Kazalara İlk Koşan Köpekler Oldu

Çinde Arabaların aynı yerde kaza yapmasında köpeklerin olay yerine ambulanstan önce varması, Bu köpeklerin dünyanın en sadık hayvanları arasında geçiyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü 04:25

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü Antalya'da polis ekipleriyle 2 terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi Edinilen bilgiye göre, Antalya'da önceki gün bir uzman çavuşun şehit..

Hamile Kadının Cep Telefonunu Çalan Kapkaççı Yakalandı 00:55

Hamile Kadının Cep Telefonunu Çalan Kapkaççı Yakalandı

Hamile Kadının Cep Telefonunu Çalan Kapkaççı Yakalandı Adana'da 8 aylık hamile kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle alıp kaçan zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 8 aylık hamile Şeyda Temel (20), Seyhan ilçesi..

  • Haberler tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Led Ekranların Bakımını Yapan Kişi Böyle Asılı Kaldı 00:43

Led Ekranların Bakımını Yapan Kişi Böyle Asılı Kaldı

Ankara İvedik OSB'de, led ekranların bakımını yapan kişinin ayağı kayınca asılı kaldı. Olay yerine gelen ekipler asılı kalan kişiyi kurtardı...

Ne Yaptın Emre Mor 00:56

Ne Yaptın Emre Mor

İspanya Ligi 7'nci hafta mücadelesinde Celta Vigo ile Girona 3-3 berabere kaldı. Milli oyuncu Emre Mor mücadeleye yedek kulübesinde başlarken, dakika 73'te ilk golün sahibi Pione Sisto'nun yerine oyuna dahil oldu. Emre M..

İnatçı Tavşan 00:15

İnatçı Tavşan

Köpeğin Yerine Kurulan Yüzsüz Tavşanın İnadı Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Buluşma-Kemal Bey 2500 Tl Kazanıyor 03:50

İlk Buluşma-Kemal Bey 2500 Tl Kazanıyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanan şaka programı Kemal Bey verdiğimiz son talimatı yerine getiremeyince bizden 2500 TL kazanıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çaydanlığın İçinde Servet Unuttu 01:26

Çaydanlığın İçinde Servet Unuttu

Arnavutköy'de aldığı çaydanlığı değiştirerek Fransa'ya giden bir vatandaş, değiştirdiği çaydanlığın içinde servet unuttu. 2 kilo altın ve 20 bin dolar unutan vatandaş, annesini arayarak durumu iletti. Bunun üzerine iş ye..

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE' 02:03

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE'

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu 01:04

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, aramaların sürdüğü Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı taraf..

  • Haberler tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alkollü Sürücü Alışveriş Merkezine Böyle Girdi 00:52

Alkollü Sürücü Alışveriş Merkezine Böyle Girdi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde alkollü olarak direksiyon başına geçen alkollü sürücü hızını alamayınca önce kaldırıma, sonra iş yerine daldı. Kazada şans eseri can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken otomobil ve iş yerind..

Başbakan Yıldırım'ın TEOG Açıklamalarının Detayları 00:47

Başbakan Yıldırım'ın TEOG Açıklamalarının Detayları

Başbakan Binali Yıldırım, TEOG yerine gelecek yeni sisteme ilişkin açıklama yaptı. Başbakan’ın açıklamalarının ayrıntılarını A Haber muhabiri Tülay Ağaoğlu aktard..

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. 02:12

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti.

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs..

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı 01:50

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğ..

Batman OSB'de Patlama 00:26

Batman OSB'de Patlama

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) ısı yalıtım fabrikasında yakıt tankının nakli sırasında meydana gelen patlamada biri ağır 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, OSB'de faaliyet yürüten ısı yalıtım fabrikasınd..

Gaz Sıkışması Nedeniyle Patlama  1 Yaralı 00:59

Gaz Sıkışması Nedeniyle Patlama 1 Yaralı

İzmir’in Konak ilçesinde, bir evde gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Olayda Suriye uyruklu bir kişi yaralanırken, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın olay yerine gelerek patlama hakkında bilgi aldı...

Hesabı Kimin Ödeyeceğine Garsonun Karar Vermesi 00:38

Hesabı Kimin Ödeyeceğine Garsonun Karar Vermesi

Hesabı kimin ödeyeceğine kendileri karar vermek yerine bu kararı garsona bırakmışlar. Garsonun eliyle koymuş gibi seçtiği adamın kartını bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuyan İnsana Bu Yapılmaz 00:39

Uyuyan İnsana Bu Yapılmaz

Rüya yerine kabus gördürecek güzel şaka...

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp’nin Delege Seçiminde Ortalık Karıştı 04:30

Chp’nin Delege Seçiminde Ortalık Karıştı

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) Aydın’da gerçekleştirilen delege seçimleri sırasında sandıktan çıkan oy sayısı oy kullanan kişi sayısından fazla çıkınca partililer arasında arbede yaşandı. Olay yerine çağrılan polis eki..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Sinekleri Kovmak İçin İyi Taktik 00:11

Sinekleri Kovmak İçin İyi Taktik

Sinekler yerine sinekliği kovan arkadaş ...

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi 00:44

Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobil önce bir araca çarptı, ardından kaldırıma çıkarak 2 iş yerine zarar verdi ve park halindeki bir motosikleti altına aldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü k..

Kahramankazan Şehidini Uğurladı 07:53

Kahramankazan Şehidini Uğurladı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yaşanan silahlı çatışmada şehit olan polis memuru Muhammet Uz için İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cehaletle mücadelemiz süre..

Otoyolda Feci Kaza Suçlu Kim 00:35

Otoyolda Feci Kaza Suçlu Kim

Rusya'da meydana gelen kaza görüntüleri sosyal medyayı ikiye böldü. Araç kamerasının kaydettiği görüntülerde sollama yapan bir aracın hemzemin geçitte kepçenin önünde durduğu görülüyor. Kepçe ise frene basmak yerine dire..