#Çöp kutusu gülüşüm yerine müzik dinle

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil 04:31

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil

Eskiden Bir adım vardı Ümidim feryadım vardı Şimdi ben o ben değilim Yolumu bilmiyorum Ölmüyor gülmüyorum Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Dallarım devriliyor gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bildiğin g..

Spiral Makinesi ile Saç Tıraşı Yapan Berber 02:33

Spiral Makinesi ile Saç Tıraşı Yapan Berber

Çin'de çekildiği söylenen görüntülerde, müşterilerin saçını keserken makas yerine spiral makinesi kullanan çılgın berberin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşen Porselen Krom Hekime Gidilmeden Yapıştırılabilir Mi 00:42

Düşen Porselen Krom Hekime Gidilmeden Yapıştırılabilir Mi

Düşen porselen kromun diş hekimine gidilmeden yapıştırılması dişlere ve diş etlerine önemli zararlar verebilir. Çünkü kullanılan yapıştırıcıların birçoğu zararlı kimyasal maddeler içerir. Düşen kaplamanın yıkanıp temizle..

  • NABIZ tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Uyuşturucu operasyonundan cephanelik çıktı 01:41

Uyuşturucu operasyonundan cephanelik çıktı

Adana'da bir iş yerine yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 1 otomatik tabanca, çok sayıda mermi ile 208 gram 'skunk' adlı uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı...

Gaziantep'te boş binada patlama! 00:19

Gaziantep'te boş binada patlama!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi’nde bulunan boş bir binada patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle çevredeki binaların camlarının kırıldığı ve etrafa barut kokusunun yayıldığı iddia edildi. Olay yerine ..

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde zincirleme trafik kazası 00:32

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde zincirleme trafik kazası

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor...

Üsküdar'da korkutan yangın 00:26

Üsküdar'da korkutan yangın

Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde bir gecekonduda çıkan yangın paniğe yol açtı. Yangın nedeniyle gecekondudan alevler yükselirken olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi...

Günün kahramanı Antalya'dan 05:32

Günün kahramanı Antalya'dan

Antalya’da alacaklarını alamadığı için elinde bastonuyla kendini falezlerden aşağıya atan yaşlı adam, kayalıklardan aşağı yuvarlanırken o sırada balık tutmakta olan başka bir vatandaş tarafından son anda kurtarıldı. Yaşl..

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017) 02:02

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017)

Fransız komedi bir köy siyah esmer doktor gerekir görünüyor ve ailesi kırsal Fransa'da 1970'li yıllarda tanınmaya. Bir köyün Eylem siyah görünüyor bir köy Kongo yerlisi, taze doktor kendi köyünde berabere mezun olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Haluk'un yerine işe giden Tuna'nın başına gelmeyen kalmıyor! Tuna şantiyenin altını üstüne getiriyor! Çocuklar Duymasın 24. Bölüm fragmanında eve kapanan Haluk'a kimse u..

Damada Düğünde Sucuk Takmak 01:35

Damada Düğünde Sucuk Takmak

Düğünde damada arkadaşları tarafından altın yada para yerine bir kangal sucuk takılması düğüne damga vurdu...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Krizi Geçirdiğini Düşünen Kişi Ne Yapmalı 01:33

Kalp Krizi Geçirdiğini Düşünen Kişi Ne Yapmalı

Kalp krizi geçirdiğini düşünen kişinin mümkün olabildiğince kısa bir süre içinde 112'yi araması gerekir. Kalbin durma riski olduğu için normal bir araç yerine ambulansla hastaneye ulaşması gerekir...

  • NABIZ tarafından
  • 490 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Juncker'den İngiltere'ye Sert Mesaj 00:50

Juncker'den İngiltere'ye Sert Mesaj

Belçika federal meclisinde milletvekillerine hitap eden Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker İngiliz hükümetini Brexit konusunda uyardı: “İngilizlerin şunu bilmesini istiyorum, zaten biliyorlar, İngilizler sorum..

Halil İbrahim Türküsü - Fon Müziği 06:47

Halil İbrahim Türküsü - Fon Müziği

Dağda gızıl ot biter, içinde keklik öter Eşkiyadan da beter, uslan be halil ibrahim Kıvırcık saçlarına, kar düşmüş uçlarına Dağın yamaçlarınayaslan be halil ibrahim Derede su durulur, daldan köprü kurulur El yerine..

Tiroid Nedir 01:06

Tiroid Nedir

Tiroid, boyun bölgesinde yer alır. Tiroid bezinden salgılanan hormonlar, metabolizma hızının ayarlanmasını ve organların işlevlerini eksiksiz olarak yerine getirmesini sağlar...

  • NABIZ tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte İnsanlığın Bittiği An 00:40

İşte İnsanlığın Bittiği An

Çin'de otobüsün çarptığı kadına aldırmayan otomobilin sürücüsü, kadının başına çarpa çarpa yoluna devam etti. Yaralı kadın olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı belirtil..

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Pkk Yandaşları Türk Yolculardan Dayak Yedi 01:00

Almanya'da Pkk Yandaşları Türk Yolculardan Dayak Yedi

Almanya'da Hannover Havaalanı'nda terör yandaşı yaklaşık 200 kişilik grup ellerindeki örgüt sembolleriyle kargaşa çıkardı. Check-in yapmak isteyen Türk vatandaşları ile terör yandaşları arasında büyük bir kavga çıktı. O..

Tansiyonu Etkileyen Besinler Nelerdir 01:47

Tansiyonu Etkileyen Besinler Nelerdir

Yüksek sodyum içeriği olan besinler, tansiyonun yükselmesine yol açar. Hazır çorbalar, kurutulmuş tarhana, sosis, et suyu tabletleri, turşu, ketçap, kraker, konserve ton balığı gibi besinler sodyum içerir. Hipertansiyon ..

  • NABIZ tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Arduç Halefi Aksel Bonfil Hakkında Konuştu 01:07

Barış Arduç Halefi Aksel Bonfil Hakkında Konuştu

Ortaköyde Engin Öztürk ile bir mekandan çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Barış Arduç, Deliha 2 filminde kendisinin yerine oynayan Aksel Bonfil hakkında konuştu, Hülya Avşar'ın Gupse Özay hakkındaki sözleri ha..

  • BETA tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Personel Kartlı Geçiş Sistemini İki Yıl Boyunca Yanıltıp İşe Gelmediler 00:51

Personel Kartlı Geçiş Sistemini İki Yıl Boyunca Yanıltıp İşe Gelmedile

İtalya’nın Napoli şehrindeki Loreto Mare Hastanesi’nin 55 çalışanı, personel kartlı geçiş sistemini yanıltarak mesai saatlerinde görev yerlerinde bulunmayıp dışarıda zaman geçirdikleri için göz altına alındı. Söz konusu..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle 2:01:56

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 3.721 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılmaz Vural Aşkını Anlatıyor Arkadaşım Canlandırıyor TOLGSHOW 4. Bölüm 04:03

Yılmaz Vural Aşkını Anlatıyor Arkadaşım Canlandırıyor TOLGSHOW 4. Bölü

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Simli Göz Makyajı 00:56

Simli Göz Makyajı

Bu yaz podyumlardan bir misafirimiz daha var: Simli makyajlar! Kullanım kolaylığı ve yakışma miktarı düşünüldüğünde simleri en rahat gözlere uygulayabileceğimizi söyleyebiliriz. Neredeyse her markada makyaj simleri bula..