#Çöp kutusu gülüşüm yerine müzik dinle

Analık Görevlerini Reddeden Kedi 00:06

Analık Görevlerini Reddeden Kedi

Kapıyı açınca önce yavrusunu geçirmek yerine kendi dalan, o da yetmezmiş gibi yavruyu ezen gaddar anayı izliyoruz efendim....

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köpeğini Park Spor Aletlerinde Eğlendiren Amca 00:13

Köpeğini Park Spor Aletlerinde Eğlendiren Amca

Köpeğini gezdirmeye çıkan dayı onu bir torun yerine koyup eğlendirmeyide ihmal etmemiş. Park spor aletlerinden birine bindirip sallamış...

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu 01:47

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu

Şanlıurfa'da motorcu dükkanını temizlemek için tiner kullanan 2 kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Haliliye ilçesine bağlı Melik Cabbar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motor tamircisinde ..

Mahelle Kavgası 00:16

Mahelle Kavgası

34 yaşındaki Dong Lien isimli kadın, 35 yaşındaki kocası Nghia Lien'in evden daha çok dışarda zaman harcaması üzerine şüphelendi. Dong Lien, 3 çocuğu ve kayınvalidesiyle endişesini paylaştıktan sonra kenetlenen grup, iş ..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor 03:29

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Kabaklar köyündeki orman yangını kontrol altına alınamıyor. Köyün doğu tarafında yangın kontrol altına alınırken, bu kez de güney tarafında yangın giderek büyüdü. Kabaklar köyünde yaşayan ..

Erdoğan 'Dikili Ağacınız Yok. Ne Dikeceksiniz Onu Söyleyin' 01:32

Erdoğan 'Dikili Ağacınız Yok. Ne Dikeceksiniz Onu Söyleyin'

Partisinin grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer cumhurbaşkanı adaylarının vaatlerini bu sözlerle eleştirdi: Biri artık Çankaya'da yatacakmış. Diğeri de Külliye'yi..

Bez Poşet Dikimi 01:38

Bez Poşet Dikimi

Dikiş Öğretmeni Meryem Yalçın: Naylon poşet yerine bez poşet kullanmayı öğrenelim...

  • NABIZ tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Sırtına Saplanan Demirle Hastaneye Götürüldü 01:04

Sırtına Saplanan Demirle Hastaneye Götürüldü

Kahramanmaraş’ta, çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen işçinin beline inşaat demiri saplandı. Edinilen bilgiye göre, Pazarcık ilçesinde bir inşaatın ikinci katında çalışan 27 yaşındaki Serkan Türk, biranda dengesini ..

Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

Çin, NASA'nın İmkansız Dediği Yakıtsız Çalışan EmDrive Motorunu Üretti 05:33

Çin, NASA'nın İmkansız Dediği Yakıtsız Çalışan EmDrive Motorunu Üretti

Çin devlet televizyonu, Çinli bilim insanlarının NASA'nın imkansız dediği, yakıt kullanmadan itiş gücü sağlayabilen EmDrive motoru ürettiğini ileri sürdü.Çin devlet televizyonu CCTV'ye göre, Çinli bilim insanları NASA ta..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Ayıyla Karşılaşan Adamın İnanılmaz Cesareti 01:12

Ayıyla Karşılaşan Adamın İnanılmaz Cesareti

Ormanlık alanda ayıyla karşılaşan bir kişi ondan korkup kaçmak yerine, onunla birlikte yürüdü, hatta konuştu...

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Tribüne Atılan Forma İçin Taş Kağıt Makas Oynayan Genç Taraftarlar 00:27

Tribüne Atılan Forma İçin Taş Kağıt Makas Oynayan Genç Taraftarlar

Tribüne atılan forma için senin - benim kavgası yerine insancıl çözüm bulup taş - kağıt - makas oynayan minik taraftarların övgüyü hak eden görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mekke'de Hava ile Abdest Alan Tarikat 00:46

Mekke'de Hava ile Abdest Alan Tarikat

Bu adamlar havayla abdest alıyorlarmış Harem'de. Bunlar Bangladeş, Pakistan ve Hindistan'da mevcut, devlette de sözü geçen bir tarikatın mensuplarıymış ve maalesef müslümanların p'i bunlardanmış. Bunlar Mekke temizdir, ..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumali Ceber 2 Fragman 03:20

Cumali Ceber 2 Fragman

Cumali, zamanını oğlu Cevher’e kız istemek için hazırlık yapmakla geçirir. Tam da bu sırada aldığı bir haberle sarsılır. Cumali’nin dedesine ait olan huzur evinin arsası satılmıştır ve onun yerine AVM yapılacaktır. Dedes..

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..

Durumunu Güncelle Orijinal Fragman 01:54

Durumunu Güncelle Orijinal Fragman

Anne ve babası kısa bir süre önce ayrılan Kyle Moore, yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. Yeni bir okula başlayan Kyle içn işler pek de yolunda değildir. Okulda diğer öğrenciler tarafından pek de sevilmemiştir fakat te..

Sarhoş Adamın Göl Kenarı ile İmtihanı 00:26

Sarhoş Adamın Göl Kenarı ile İmtihanı

Arkadaşı zor durumdayken yardım etmek yerine videoya çekip kahkahayı basan zalımın kamerasına yansıyan sarhoşu hep birlikte izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde' 01:44

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'daki Kudüs Mitingi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının üzerindeki ölü toprağını Kudüs'e sahip çıkarak atacağını inandığını belirterek 'Peygamberimizin miraca çı..

THY Dünyada Bir Numaralı Şirket Olacak 02:04

THY Dünyada Bir Numaralı Şirket Olacak

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Biz her zaman Türk insanının gurur duyacağı, başını dik tutacağı bir şirket olmak zorundayız. Biz THY'yi dünyanın bir numaralı şirketi haline getirmek zorundayız, bu şekilde bu..

Sultangazi'de Taksi Bagajında Yolculuk Kamerada 00:29

Sultangazi'de Taksi Bagajında Yolculuk Kamerada

Sultangazi'de aracının bagajında çanta yerine insan taşıyan taksi sürücüsü, kameralara yansıdı. Bagaja giren şahıs, içeride havasız kalmamak için bir eliyle kapağı tuttuğu görüldü...

Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..