#Çöp kutusu gülüşüm yerine müzik dinle

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama 01:29

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, seyir halindeki otomobilin bagajında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun'dan Adana istikametine giden Mehmet Emin Erol (53) iradesindeki 34 VY 0231 plak..

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü 01:46

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü

Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında alkolü sürücü polisleri zor anlar yaşattı. Polisler tarafından alkol testinden geçirilen sürücü, polisleri adeta sabır testinden geçirirken sürücü mahalleyi uykusuz bır..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı 02:45

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

Antalya’da yerleşik yaşayan Alman uyruklu 55 yaşındaki bilgisayar mühendisi Ernst Ruhland evinde ölü bulundu. Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi 1312 Sokak üzerindeki 19 Numaralı Apartman’ın birinci katında yaşayan Ruhla..

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2 01:54

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı ..

Ot Çekip Yerinde Çakılı Kalan Kadını Kameraya Alıp Gülmek 01:54

Ot Çekip Yerinde Çakılı Kalan Kadını Kameraya Alıp Gülmek

Orada saçma sapan gülmek yerine bayana yardım etmek daha insancıl bir hareket olurdu ama böyle iğrenç insanlar her zaman olacak alışmamız lazım ...

  • JET TV tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polisten Kaçan Araç Takla Attı 00:52

Polisten Kaçan Araç Takla Attı

ABD'nin Michigan eyaletinde, polis şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Ancak şüpheli durmak yerine gaza bastı. Polislerden kurtulmak için tehlikeli şekilde seyreden sürücünün kullandığı cip, önündeki araca çarparak takla..

Gözü Dönmüş Sarı Bıyık Karısını Camdan Atıyor! 00:43

Gözü Dönmüş Sarı Bıyık Karısını Camdan Atıyor!

Neye sinirlendi bilmiyorum fakat karisini önce bir kac kez bicaklayip, ardindan camdan atiyor. Komsusu ise ne olup bittigini ögrenmek icin oglunu birakip olay yerine dogru yola cikiyor. izliyoruz. Gerçek Kesit - Cinnet..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı 01:20

İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı

Bir dondurma firmasının çekilişle Türkiye genelinde iki kişiye verdiği lüks arabaların biri Ordu’nun Ünye ilçesindeki işsiz gence çıktı. Değeri 500 bin TL’den fazla olan Porsche Cayman çekilişini kazanan üniversite mezun..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

Motosiklet Üzerinde Tıraş Yapan Berber 02:10

Motosiklet Üzerinde Tıraş Yapan Berber

Batman’da motosiklet tutkunu berber Osman Akın, müşterilerini motosiklet üzerinde tıraş ediyor. Akın, sadece koltuk yerine motosiklet koyduğu için gelen müşterilerinin olduğunu belirterek, müşterilerinin motosiklet üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosiklet Üstünde Saç Traşı Yapan Berber 00:58

Motosiklet Üstünde Saç Traşı Yapan Berber

Batman'da motosiklet tutkunu berber Osman Akın, müşterilerini motosiklet üzerinde tıraş ediyor. Akın, sadece koltuk yerine motosiklet koyduğu için gelen müşterilerinin olduğunu belirterek, müşterilerinin motosiklet üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi 02:18

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi

Önemli Not: Kurabiye harcı malzemeleri katılırken 200 gram TEREYAĞ yerine yanlışlıkla 200 gram SIVI YAĞ yazılmıştır. Görüntüde de TEREYAĞ olduğu görülmektedir, lütfen tereyağ olarak düzeltelim bu hatamızı. Kurabiye tari..

Polise Kafa Atıp Bayıltan Timsah 01:00

Polise Kafa Atıp Bayıltan Timsah

ABD'nin Florida eyaletinde yerleşim yerine gelen bir timsah yetkililer tarafından yakalandı. Bağlanarak etkisiz hale getirilen timsah kamyonete yüklenmesi sırasında ani bir hareketle kafasını geriye doğru attı. Onu arac..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar 02:00

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayarak intihar eden bir kişi deniz polisini harekete geçirdi. İntihar eden şahsı arama çalışmaları sürüyor.15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekl..

Selçuk Bayraktar Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Olan Anısını İlk Kez Anlattı 00:48

Selçuk Bayraktar Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Olan Anısını İlk Kez Anlattı

Selçuk Bayraktar katıldığı bir konferansta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile anısını anlattı. Erdoğan'ın kendisine söylediği, Bak Selçuk yorulacağın zaman söyle, eve gideceğin zaman söyle ben orada gelir senin yerine nöbet tut..

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gizli Dünya Türkçe Dublaj Fragman 02:44

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gizli Dünya Türkçe Dublaj Fragman

Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybe..

Okula Gidecekleri Yaşta Çalışıyorlar 01:00

Okula Gidecekleri Yaşta Çalışıyorlar

Dünyada 152 milyon çocuk, okula gitmek yerine çalışmak zorunda kalıyor. Bu çocuklardan 73 milyonu fiziksel ve zihinsel gelişimlerini olumsuz etkileyen işlerde çalışıyor...

Yeşilay'dan Duygulandıran Bayram Mesajı 00:48

Yeşilay'dan Duygulandıran Bayram Mesajı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Ramazan Bayramı için hazırladıkları video sosyal medyada dikkat çekti. Video da büyüklerinizi bayramda telefonla aramak yerine ziyaret etmek gerekliliği vurgulanıyor. Kullandıkları slogan ''sizd..

  • JET TV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosikletli Sürücü TIR'a Son Sürat Çarptı 00:16

Motosikletli Sürücü TIR'a Son Sürat Çarptı

Romanya'da aşırı süratli bir motosiklet, kavşakta TIR'a çarptı. O anlarsa anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Feci kazada motosiklet sürücüsünün bacağı kırıldı. Şahıs, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıld..

Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Alibaba , Alibaba Cloud'ı Piyasaya Sürdü 02:25

Alibaba , Alibaba Cloud'ı Piyasaya Sürdü

Alibaba, Elektronik Dünya Ticaret Platformu Piyasaya Sürdü Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın daha önce açıkladığı gibi Çinli teknoloji devi, Elektronik Dünya Ticaret Platformunun (eWTP) ilk denizaşırı genişlemesini başlat..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dev Proje İçin Yenikapı'da Oylama Yaptı 03:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dev Proje İçin Yenikapı'da Oylama Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuştu. Mahşeri kalabalığa seslenen istanbul Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi'nden da bahsetti. Mitingte yapılacak Millet Bahçesi'nin ..

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Gizli Dünya Türkçe Dublajlı Fragman 02:21

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Gizli Dünya Türkçe Dublajlı Fragman

Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybe..

Erkek Tarafı ile Kız Tarafının Düğünde Tekme Tokat Birbirine Girmesi 00:58

Erkek Tarafı ile Kız Tarafının Düğünde Tekme Tokat Birbirine Girmesi

İzmir'de yaşanan olayda düğün esnasında kız ve erkek tarafının aileleri birbirine girdi. Mikrofonu eline alan gelin tarafları sakinleştirmek istese de fayda etmedi. Kavga esnasında patlayan silahların ardından olay yer..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 6 yıl önce