#Çöp kutusu gülüşüm yerine müzik dinle

Taksici kaldırıma çıktı, yayaya korna çaldı! 01:55

Taksici kaldırıma çıktı, yayaya korna çaldı!

İSTANBUL'DA TAKSİCİLERDEN ŞİKAYETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR... MESLEĞİNİN YÜZ KARASI O TAKSİCİLERDEN BİRİ, TRAFİKTE BEKLEMEK YERİNE KALDIRIMA ÇIKTI. AMA O KADARLA DA KALMADI. UTANMADAN BİR DE O KALDIRIMDA YÜRÜYEN YAYA..

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı! 04:41

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı!

İNSANİ KORİDOR İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TAM ANLAMIYLA YERİNE GETİRMEYEN RUSYA, UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN KUZEY KAPISI İRPİN'DE, SİVİLLERİN TAHLİYESİ SÜRERKEN SALDIRIYA GEÇTİ... BOMBALAR, MERMİLER ARDI ARDINA ATEŞLENDİ.. SHOW..

Milli Savunma Bakanı Akar Türkiye NATO'nun Aktif Ve Yapıcı Bir Üyesi Olmaya Devam Edecektir 07:05

Milli Savunma Bakanı Akar Türkiye NATO'nun Aktif Ve Yapıcı Bir Üyesi O

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin NATO'ya, müttefiklere, dostlarına ve ortaklarına karşı üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiğini belirterek, Türkiye, Balkanlar'dan Orta Doğu'ya, Afganistan'a ve K..

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

TOLGSHOW 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

TOLGSHOW 5. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

TOLGSHOW 5. Bölüm 3. Fragmanı 00:48

TOLGSHOW 5. Bölüm 3. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti 00:50

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti

Milano’dan Venedik yönüne gittiği öğrenilen trenin yerel saatle 07:00 sularında civarında Milano yakınlarındaki Segrate ve Piotello istasyonları arasında raydan çıktığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambula..

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler 07:12

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler

Ülkemizde eğitim sistemimiz için net bir istikamet belirlenmiş değil. Her yıl her ay hatta bazen her hafta yaşanılan değişiklikler sebebiyle hem öğrencinin hem de öğretmenlerin kafası karışmış durumda .Gelin son 14 yılda..

Arabanızı Asla Böyle Yüklemeyin 01:28

Arabanızı Asla Böyle Yüklemeyin

Arabasını çekici ile götürmek yerine bir kamyon kasasına yüklemeyi tercih eden adam büyük hata yaptığını sonradan fark etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Köprüyü Tercih Etmeyen Amca 00:20

Köprüyü Tercih Etmeyen Amca

Çin'de akarsu üzerindeki köprüyü kullanmak yerine köprünün yanındaki kanalizasyon borusunun üzerinde yürümeyi tercih eden amcayı izliyoruz..

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Beylikdüzü'nde Korku Dolu Anlar İş Yerini Silahla Taradı 01:31

Beylikdüzü'nde Korku Dolu Anlar İş Yerini Silahla Taradı

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde motosikletli 2 saldırgan, sokaktan geçtikleri sırada silahla iş yerine ateş etti. Saldırganlar motosikletle hızla olay yerinden kaçarken yaşanan saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı..

Şampanya Ağzında Patlayan Eleman 00:04

Şampanya Ağzında Patlayan Eleman

Şampanyayı tirbuşon ile açmak yerine ağzını deneyen eleman bu denemesinde büyük pişmanlık yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Üşengeç Kadının Düşüşü 00:21

Üşengeç Kadının Düşüşü

Elektronik mağazasında çalışa kadın çantasını tezgahın çekmecesine koymak isterken eliyle kapatmak yerine ayağıyla ittirince kendini yerde bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 2 yıl önce
TOLGSHOW 6. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 6. Bölüm 1. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı 03:16

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı

Geçen günlerde babaannesini kaybeden ünlü şarkıcı Merve Özbey acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Şarkıcı “Show must go on” yani sahne devam etmeli desturunu yerine getirdi ve dün akşam sahne aldı. Taksim’ de bir meka..

  • BETA tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi 07:53

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 400 gram yaklaşık iki buçuk su bardağı nişasta mısır ya da bu..

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada 01:21

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada

İstanbul Yedikulesporlu genç oyuncunun yabancı uyruklu bir kadını darp eden şahsı durdurmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün saat 23.00 sıra..

Arabasını Park Etmek İsterken Ortalığı Birbirine Katan Kadın Sürücü 00:18

Arabasını Park Etmek İsterken Ortalığı Birbirine Katan Kadın Sürücü

İş yerine arabasıyla gelen kadına arkadaşı park etme konusunda yardımcı olmak istemiş. Ancak kadın sürücü pedalları karıştırınca kazalar art arda gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kartal’da Evindeki Yangından Ev Sakinini İtfaiye Kurtardı 03:20

Kartal’da Evindeki Yangından Ev Sakinini İtfaiye Kurtardı

Kartal'da 8 katlı binanın 7. katındaki dairede yangın çıktı. Yanan evde uyuyan ev sakini ise evden yükselen dumanlara ve alevlere rağmen uykusundan uyanmadı. Yangını fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay ..

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 01:19

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Ordu'da bir iş yerindeki telefon hırsızlığı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesinde cep telefonu satışı yapan iş yerine gelen zanlı, kendisini polis olarak tanıtarak cep telefonu ..

Fantalı Pasta Tarifi 10:02

Fantalı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekecekler su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı misir nişastasi 1 su bardağı un 1 kahve fincanı 150 ml sıvıyağ 1 kahve fincanı 150 ml ..

TOLGSHOW 6. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

TOLGSHOW 6. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Kabaklı Rulo Buzluk Böreği 02:22

Kabaklı Rulo Buzluk Böreği

Malzemeler; 3 yufka 2 iri veya 3 orta kabak Yarım kalıp kadar beyaz peynir ( kaşar rendesi de olabilir) 1 çay bardağı ayçiçek yağı veya zeytinyağ Pul biber 1 yumurta içine 1 yumurta sarısı üzerine Hazırlanışı; 1.İç mal..

Tonlarca Çimentoyu Arabayla Taşımak 00:36

Tonlarca Çimentoyu Arabayla Taşımak

Evine bahçe duvarı yapmak için çimento alan adam bunları taşımak için nakliye tutmak yerine olanca çimentoyu arabasına yüklemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Siparişin Yarısını Yiyen Moto Kurye 01:40

Siparişin Yarısını Yiyen Moto Kurye

Verilen siparişi götürmek için yola çıkan moto kurye, siparişi teslim etmek yerine bir kenara çekip yemeklerden biraz atıştırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gerçek kuyumcuda ortaya çıktı 06:22

Gerçek kuyumcuda ortaya çıktı

Kırıkkale'de bir kuyumcu, altınlarını bozdurmak için iş yerine geldiği 73 yaşındaki adamın 257 bin lirasını kendisini başkomiser olarak tanıtan dolandırıcıya kaptırmasını engelledi...

Kadıköy'de şiddetli rüzgara dayanamayan ağaç binanın üstüne devrildi 03:17

Kadıköy'de şiddetli rüzgara dayanamayan ağaç binanın üstüne devrildi

Kadıköy'de etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle ağaç devrildi. Bir binanın üzerine devrilen ağaç, olay yerine gelen Kadıköy Park ve Bahçe Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kesilerek kaldırıldı...

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle 1:51:03

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm özeti: Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin du..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..