#Çöp kutusu gülüşüm yerine müzik dinle

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi 04:30

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 7 adet orta boy Havuç, 1,5 paket (300 gr) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı şeker, 100 g tereyağı, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı tarçın. Üzeri için; 3 yemek kaşığı krema, 1 yemek kaşı..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Tadelle Kurabiye Tarifi 03:36

Tadelle Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 80 g bitter çikolata, 2 su bardağı fındık, 1 çay bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 3/4 çay bardağı pudra şekeri. ******************************* En başından söyleyeyim bu tarif daha önce yayınl..

451 Fahrenheit 2018 Türkçe Dublaj İzle 1:40:57

451 Fahrenheit 2018 Türkçe Dublaj İzle

451 Fahrenheit filmi 2018 yılında yayınlanmış ve gelecekte herhangi bir zamanda geçen kitap okumanın yasaklandığı bu nedenle kitap saklamanın vatan hainliği ile aynı olduğu bir dönemde geçen bir film. İtfaiye görevlileri..

Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır 02:51

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır

Hamburger tarifi videomuz da kolay hamburger köftesi ve ekmeği nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Evde hamburger yapımının en büyük faydası kuyruk yağı değil gerçek kırmızı et yiyebilecek olmanız. Bu tarifteki hamburgerin d..

Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:43

Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı #2 00:28

Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı #2

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Sıcak Çikolata Tarifi 02:07

Sıcak Çikolata Tarifi

Malzemeler: 4 su bardağı süt, 4 tatlı kaşığı kakao, 4 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı vanilya, Üzeri için rendelenmiş Çikolata. Sıcak çikolatanın yazılı tarifini görmek ve çıktısını almak için tıklayın; Soğuk kış gün..

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi  Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çizkek) 08:15

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çi

500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl de crème fraîche ( veya onun yerine 200 gr 1 paket labne ) 150 gr toz şeker ( 1 su bardağı ) 2 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tepele..

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi 05:51

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi

Malzemeler 3 adet orta boy patates 1 lt oda sıcaklığında su 1 çay bardağı sirke 2 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı sıvı yağ Kızartma için extra sıvı yağ. Çıtır Patates kızartması tarifini paylaştığımda istenmişti Dondurulm..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

Muhteşem Waffle Tarifi  06:53

Muhteşem Waffle Tarifi

Waffle tarifi için Malzemeler 2 su bardağı süt 1 su bardağı soda ( soda ilk başta çıtır olmasını sağlıyor durdukça yumuşar ama çok yumuşak seviyorsanız soda yerine 1 bardak süt kullanın ) 4 çorba kaşığı şeker Çeyrek..

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman

Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünün ardından yapayalnız kalmıştır. Babasını tanımayan Aja, onu bulmaya karar verir ve bunun için Fransa’ya gider. Babasını bulmak için çıktığı bu yolculuk Aja’nın hiç de düşlediği gibi git..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Sütün Dibinin Tutmaması İçin Ne Yapılır 00:37

Sütün Dibinin Tutmaması İçin Ne Yapılır

Kevserin Mutfağından kaynayan sütün dibinin tutmaması için güzel bir püf noktası. Son yıllarda kutu sütlerle ilgili ortaya atılan olumlu-olumsuz görüşler herkesin kafasını karıştırmaya başladı malum. Bu nedenle birçokla..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

Müşterinin Nezaketine Göre Çay Fiyatının Değiştiği Çay Ocağı 01:26

Müşterinin Nezaketine Göre Çay Fiyatının Değiştiği Çay Ocağı

Manisa'da çay ocağı işleten Nevzat Adıgüzel, nezaket kurallarına uymayan müşterilerine ayrı bir fiyat tarifesi uyguluyor. Şehzadeler ilçesinde 10 metrekarelik çay ocağını işleten Nevzat Adıgüzel'in iş yerine astığı fiya..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce