#Çöplükte bulunan pahalı Şeyler

Siyah yılanların dansı görüntülendi 01:06

Siyah yılanların dansı görüntülendi

Hakkari’nin Yüksekova ile Şemdinli ilçeleri arasında bulunan Güzelkonak köyünde siyah yılanların dansı cep telefonuyla görüntülendi...

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kaza geçiren Alişan ve ailesi hastane önünde yaşadıklarını anlattı 06:23

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kaza geçiren Alişan ve ailesi hastane ö

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 'Alişan' olarak bilinen şarkıcı Serkan Burak Tektaş'ın kullandığı cip, takla attı. Alişan ile yanında bulunan eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğulları Burak Tektaş kazayı yara almadan atlatt..

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu 02:29

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu

AK Parti'nin 27 maddelik baro teklifinin ayrıntıları belli oldu. Teklife göre, ekim ayının ilk haftasında tüm barolarda başkan ve yönetim ile delege seçimleri yapılması öngörülüyor. Düzenleme aynen yasalaşırsa, 5 binden ..

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek 01:49

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek

İngiltere'nin köklü üniversitelerinden Oxford, koronayı mercek altına aldı. İkinci dalga riski bulunan ülkeleri hesapladı. Türkiye detayı da dikkat çekti. Okyanus ötesiyse iddialarla çalkalandı. Virüslü kişi sayısının, r..

Pandemi sürecinde kırmızı et tüketimi nasıl olmalı 05:47

Pandemi sürecinde kırmızı et tüketimi nasıl olmalı

Tüm dünyada etkisi devam eden korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında kırmızı et tüketimine dair alınacak önlemler için işin uzmanından uyarı geldi. Kırmızı etin nasıl tüketilmesi gerektiği konusunda uyarılarda buluna..

Sürü 1978 Türk Filmi İzle 1:57:27

Sürü 1978 Türk Filmi İzle

Sürü ( The Herd 1978), Director: Yilmaz Güney, Zeki Ökten Sürü, Ana Tema Film Müziği, Zülfü Livaneli Sürü, yönetmen Zeki Ökten tarafından 1978'de çekilmiş bir filmdir. Filmin senaryosu, o yıllar cezaevinde bulunan Yılma..

  • Tv Series tarafından
  • 30.750 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Çevreden topladığı tarihi kalıntılarla köyde müze açtı 04:34

Çevreden topladığı tarihi kalıntılarla köyde müze açtı

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve En iyi korunan 20 kent arasında bulunan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Recai Demirsöz'ün çevreden topladığı tarihi kalıntılarla açtığı müze, 21 yıldır hizmet veriyor...

Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi 04:01

Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi

Cumhurbaşkanı kararnamesi ile doğal sit alanı olan Buldan Yayla Gölü kesin korunacak hassas koruma alanı ilan edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yayla gölü üzerinde bulunan nilüferler ve gölün çevresindeki at, i..

Kahraman polisin saldırganı etkisiz hale getirmesi kameralara yansıdı 01:28

Kahraman polisin saldırganı etkisiz hale getirmesi kameralara yansıdı

Antalya'da hakkında arama kararı bulunan ve 2 polisi yaralayan şüphelinin polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilmesi güvenlik kameralarına yansıdı...

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada 03:13

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlama anında oluşan ses yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki merkez ilçe Adapazarı'ndan duyuldu. Şehir merkezinde bulunan bir esnaf korku dolu o anları anlatırken, pat..

Rus devriyesine gerçekleştirilen saldırının yeni görüntüsü ortaya çıktı 00:51

Rus devriyesine gerçekleştirilen saldırının yeni görüntüsü ortaya çıkt

Suriye’de bulunan M-4 karayolunda Rus devriyesine yönelik bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırının yeni görüntüsü ortaya çıktı...

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale 02:06

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müda

Yunanistan’a ve oradan da Avrupa'ya gitmek için Kastanies Sınır Kapısı’na gelen mültecilere, Yunan askerleri tarafından biber gazı ve ses bombaları ile müdahale edildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden Yunanistan’a oradan ..

Fırfırlı Köpekbalığı 00:57

Fırfırlı Köpekbalığı

Fırfırlı köpek balığı (Chlamydoselachus anguineus), asli köpek balıklarından biridir ve Chlamydoselachidae familyasının Hexanchiformes takımına aittir. Güney Afrika fırfırlı köpek balığı da yeni olduğu önerilen Güney Afr..

  • PengoTV tarafından
  • 170 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle 1:23:32

Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle

Kahraman İkili 2013 | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle En iyi Türk komedi, romantik, dram filmlerinin en güzel sahneleri ve daha fazlası için abone ol: https://bit.ly/2IDHXN4 Kahraman İkili, özgürl..

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Kanserle Savaşta Yeni Hücreler Bulundu 02:27

Kanserle Savaşta Yeni Hücreler Bulundu

Türk bilim insanları çağın hastalığı kanseri yenmek için aralıksız çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda önemli bir çalışma Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Güneş Esendağlı ve ekibinden geldi. Türk bilim insanları, kanser..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Ayasofya Camii'ndeki ziyaretinin ardından Taksim Camii'ne geçti. Buradaki inşaat çalışmalarında incelemelerde bulunan Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan, yarım saatlik incelemel..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Şişme Havuzda Uyuyan Adamın Korkuyla Uyanması 00:28

Şişme Havuzda Uyuyan Adamın Korkuyla Uyanması

Evlerinin bahçesinde bulunan şişme havuzda uyuyakalan adam , kızı tarafından kameraya alınırken son anda fark etmiş ve acayip korkmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video) 03:20

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi 03:13

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi

Bolu’da, LGS sınavına gireceği okula geldiğinde kimliğinin yanında olmadığını fark eden öğrenci, okul müdürünün tüm çabalarına rağmen kimliğine ulaşamayınca sınava giremedi. Bolu il genelinde bulunan 70 okulda 4 bin 700..

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

Yüzde 60 görme engelli Halid YKS’de Türkiye birincisi oldu 06:06

Yüzde 60 görme engelli Halid YKS’de Türkiye birincisi oldu

Uğur Okulları Aydın Kampüsü öğrencisi 18 yaşındaki Halid Oğuz Serçe, bugün açıklanan YKS Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Temel Yeterlilik Testi (TYT) alanında 503 puanla Türkiye birinciliğini elde e..

Bu mağaraya Eskişehir’den giren Bolu’dan çıkıyor 02:33

Bu mağaraya Eskişehir’den giren Bolu’dan çıkıyor

Eskişehir ile Bolu sınırında bulunan 450 metre uzunluğundaki Düden Mağarası’nın bir ucu Eskişehir’e diğer ucu Bolu’ya çıkıyor...

10 çeşit bitkiden elde edilen her derde deva balın kilosu 100 lira 05:43

10 çeşit bitkiden elde edilen her derde deva balın kilosu 100 lira

Kırıkkale’de doğada bulunan lavanta, kekik, geven ve yonca gibi 10 farklı bitkiden elde edilen her derde deva balın kilosu 100 liradan satılıyor...

Bekçiyi bıçakla etkisiz hale getirip, malzemeleri işte böyle çaldılar 05:22

Bekçiyi bıçakla etkisiz hale getirip, malzemeleri işte böyle çaldılar

İstanbul Arnavutköy'de geri dönüşüm fabrikası inşaatında bulunan inşaat malzemelerini çalan hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde 02:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde

Sel afetinin vurduğu 22 Ağustos gecesinden itibaren Giresun'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dereli ilçesinden sonra Güce'de de incelemelerde bulundu. Helikopterle ilçe merkezine gelen Bakan Soylu, ilçeye bağlı..

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları 00:48

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları

Sakha Cumhuriyeti'ndeki bir Sibirya köyü, şiddetli orman yangınlarına katkıda bulunan bir sıcak dalga ile rekor yüksek sıcaklıklara ulaştı. Suturuokha'daki sıcaklıklar Çarşamba günü 30 santigrat dereceye (86 derece Fahre..