#Çöplükte bulunan pahalı Şeyler

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi 04:28

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi

Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil çay bahçesine devrildi. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada otomobil hasar gördü. Otomobilin çay bahçesine girdiği anlar ise iş yerinin güvenlik ka..

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı 01:25

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı

Doğu Akdeniz’de Türkiye’den unutamayacağı bir tokat yiyen Fransa’nın Cumhurbaşkanı Macron yine İslam’a saldırdı. Boyunu aşan açıklamada bulunan Macron İslam, bugün dünyanın her yerinde kriz yaşayan bir dindir deme cüre..

Veterinere Giden İneklere Sonra Gelin Diyen Adam 00:34

Veterinere Giden İneklere Sonra Gelin Diyen Adam

Kars'ta iki inek veterinerin kapısına dayanınca çevrede bulunan bir vatandaş tarafından ikna edildi. Vatandaşın veterinerin yerinde olmadığını söylemesiyle ineklerin gittiği görüldü...

  • PengoTV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çalan Müzikle Çöp Kamyonunda Coşan Temizlik Görevlileri 00:16

Çalan Müzikle Çöp Kamyonunda Coşan Temizlik Görevlileri

Bağcılar'da, çöp kamyonda bulunan iki temizlik görevlisi arkadan gelen araçta çalan şarkının ritmine ayak uydurup oynadı. O anlar araç sürücüsü tarafından cep telefonu ile kaydedildi...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başkent’te şiddetli fırtına binaların çatısını uçurdu 03:09

Başkent’te şiddetli fırtına binaların çatısını uçurdu

Başkent’te akşam saatlerinde başlayan kuvvetli fırtına sebebiyle 2 binanın çatısı uçtu. Binaların açık otoparkında bulunan 4 araç ise zarar gördü...

Tebriz’de Azerbaycan’a destek gösterisi 01:32

Tebriz’de Azerbaycan’a destek gösterisi

İran’ın Tebriz şehrinde Azerbaycan’a destek gösterisi yapıldı. Göstericiler, İran ile Ermenistan arasında bulunan Norduz Sınır Kapısı’nın kapatılmasını istedi...

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Dinlenme tesisi tuvaletinde doğurduğu bebeğini ölüme terk etti 00:47

Dinlenme tesisi tuvaletinde doğurduğu bebeğini ölüme terk etti

Bolu’da, TEM Otoyolu üzerinde bulunan dinlenme tesisinin tuvaletinde doğurduktan çöpe bırakarak ölümüne neden olan anne İstanbul’da gözaltına alındı...

İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak 00:57

İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak

Adana’da işitme engelli Cem İncesoy, tatlı alıp evine döndüğü sırada caddede kimliği belirsiz bir kişi tarafından tekme tokat dövüldü. Çevrede bulunan bir iş yerinde çalışanlar tarafından kurtarılan adam hastaneye kaldır..

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

Yaşadıklarını anlatan muhabir gözyaşlarını tutamadı. 11:45

Yaşadıklarını anlatan muhabir gözyaşlarını tutamadı.

İzmir'deki depremde enkaz altında kalan 21 yaşındaki Seda Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı. CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever, Doğanlar Apartmanı önünde gerçekleştirilen canlı yayında deprem bölgesinde yaşadığı bir olayı ..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Ankara'da kırmızı ışıkta geçen otobüs başka bir otobüse çarptı- 17 yaralı 08:35

Ankara'da kırmızı ışıkta geçen otobüs başka bir otobüse çarptı- 17 yar

Ankara'nın Çankaya ilçesi Kızılay kavşağında kırmızı ışıkta geçen halk otobüsü, belediye otobüsüne çarptı. Kazada her iki otobüste bulunan toplam 17 kişi yaralandı...

İzmir’in lüks semtindeki bina, çatlaklar nedeniyle boşaltılıyor 02:42

İzmir’in lüks semtindeki bina, çatlaklar nedeniyle boşaltılıyor

İzmir’in gelir düzeyi yüksek kesiminin yaşadığı Alsancak semtinde deprem nedeniyle çatlayan bina, içeride bulunan vatandaşlar tarafından boşaltılıyor...

Kadın güvenlik görevlisine küfreden şahsa linç girişimi kamerada 00:36

Kadın güvenlik görevlisine küfreden şahsa linç girişimi kamerada

Küçükçekmece Marmaray istasyonunda kadın güvenlik görevlisine küfür eden şahıs, o sırada istasyonda bulunan vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi...

İzmir’de korkutan ev yangında bir kişi dumandan etkilendi 01:25

İzmir’de korkutan ev yangında bir kişi dumandan etkilendi

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan 5 katlı binanın 4’ncü katında yangın çıktı. Korkutan yangında daire içerisinde kalan ve dumandan etkilenen bir kişi kurtarılarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı...

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü 02:30

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü

Kocaeli'nin içme suyunun büyük bir bölümün karşılayan Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü. Başiskele ilçesinde bulunan Yuvacık Barajı'nda, yeterli yağışın olmaması nedeniyle su seviyesi düştü. Kocaeli Su ve ..

E-5'te Ata'ya saygı duruşu havadan görüntülendi 06:05

E-5'te Ata'ya saygı duruşu havadan görüntülendi

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’inci yıl dönümünde Saatler 09.05'i gösterdiği anda İstanbul D-100 Karayolunda hayat durdu. Araçlarından inen vatandaşlar korna çalarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşunda bu..

Rusya, Dağlık Karabağ'a yığınak yapmaya başladı 02:47

Rusya, Dağlık Karabağ'a yığınak yapmaya başladı

Rusya bugün Ermenistan'ın başkenti Erivan'da bulunan Erebuni Havaalanı'na AN 124-100 tipi askeri nakliye uçağı ile 8 adet Mi-8 ve Mi-24 tipi askeri helikopterlerin sevk edildiğini bildirdi. Helikopterlerin ulaşılması zor..

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı 02:45

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı

Kilis’te polis kent genelinde oluşturduğu uygulama noktalarında maske ve sosyal mesafe kuralları ile izolasyona uyulup uyulmadığını denetliyor. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli şubelerden polis ekipleri, k..

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Diyarbakır merkezli 5 ilde terör operasyonu- 72 gözaltı 00:45

Diyarbakır merkezli 5 ilde terör operasyonu- 72 gözaltı

Diyarbakır merkezli 5 ilde düzenlenen terör operasyonlarında haklarında yakalama kararı bulunan 101 kişiden 72'si gözaltına alındı...

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu 02:11

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu

Başkan Erdoğan Birleşmiş Milletler Kovid-19 özel oturumuna özel video mesaj yayınladı. Türkiye'nin 156 ülkeye yardım gönderdiğini dile getiren Başkan Erdoğan, Prof. Uğur Şahin'i ve Dr. Özlem Türeci'ye de aşı çalışmaları ..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

01:16

"Sık Dişini Helası" müze oluyor!

Tokat'ta tarihi Sulusokak'ta bulunan ve halk arasında 'Sık dişini helası' diye bilinen Osmanlı döneminden kalma yapıda belediye tarafından restorasyon çalışması başlatıldı. Restorasyon sonrası yapı 'Su ve Temizlik Müzesi..

  • GÜL tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 4 yıl önce