#Çöplükte bulunan pahalı Şeyler

Saksıda Yetiştiriyor Markete Satıyor 01:40

Saksıda Yetiştiriyor Markete Satıyor

Yalova'nın Altınova ilçesinde serası bulunan Betül Denizli, kendi tüketimi için saksıda kıvırcık yetiştirmeye başladı. Ama hobi olarak başlattığı iş büyüdü. Şimdi yetiştirdiği kıvırcıkları zincir marketlere satıyor...

Milli Elektrikli Tren Seti İçin Geri Sayım Başladı 01:17

Milli Elektrikli Tren Seti İçin Geri Sayım Başladı

Sakarya’da açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, milli elektrikli tren setine dair detayları paylaştı. Karaismailoğlu, ''2021 yılında seri üretime başlıyoruz'' dedi...

Dört bin yıllık 'apartman', zamana meydan okuyor 03:28

Dört bin yıllık 'apartman', zamana meydan okuyor

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve 4 bin yıllık olduğu düşünülen mağaralar, apartman şeklindeki görüntüsü ile dikkat çekerken, keşfedilip turizme kazandırılmak için araştırmacıları bekliyor...

Çıkmadık Candan Umut Kesilmez 00:03

Çıkmadık Candan Umut Kesilmez

Hurdalıkta bulunan çok eski bir model araba, demir yığını haline dönmesine rağmen çalıştırılmak istenmiş ve eski araba çalışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aliyev Minsk Grubu Heyetini Kovmaktan Beter Etti 01:45

Aliyev Minsk Grubu Heyetini Kovmaktan Beter Etti

28 yıl boyunca Dağlık Karabağ'daki krizin çözülmesi için adım atmayan Minsk grubu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i ziyaret etti. Savaş sona erdikten sonra temasta bulunan gruba, Aliyev'in tavrı netti...

Ankara'da Silahlı Banka Soygunu Girişimi 02:28

Ankara'da Silahlı Banka Soygunu Girişimi

Ankara'da bir kişi bir bankayı silahla soymaya çalıştı. O sırada bankada bulunan 66 yaşındaki vatandaş soyguncuya müdahale etti. Boğuşma sırasında yaşlı adam kurşunların hedefi oldu. İşte o görüntüler…..

Balon balığındaki zehir! 01:26

Balon balığındaki zehir!

ADANA'DA BİLİM İNSANLARI LABORATUVARDA ZEHİR MESAİSİNDE. BALON BALIĞINDA BOLCA BULUNAN SİYANÜRDEN BİLE DAHA ETKİLİ O ZEHİRİN 1 GRAMI BİLE SERVET DEĞERİNDE...ÇÜNKÜ AĞIR HASTALIKLARIN TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLARIN YAPIM..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Lübnan’da Türk hastanesinin açılışı için hazırlıklar devam ediyor 07:56

Lübnan’da Türk hastanesinin açılışı için hazırlıklar devam ediyor

Lübnan'da bulunan Sayda Türk Travma ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin açılışı için son çalışmalar yapılıyor. Hastane aşamalı olarak hizmet vermeye başlayacak...

Suların kalitesini yok eden istilacı balıklar Eskişehir’de görüldü 04:05

Suların kalitesini yok eden istilacı balıklar Eskişehir’de görüldü

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bulunan bir akarsuda görülen iki istilacı balık türü hakkında konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Emiroğlu, balık türlerinin doğal türlere v..

Bakan Soylu- -Selahattin Demirtaş Teröristtir- 01:43

Bakan Soylu- -Selahattin Demirtaş Teröristtir-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş hakkındaki serbest bırakılması kararını eleştirdi. Soylu, Demirtaş teröristtir, bu kararın bir anlamı yoktur dedi...

Başkent'te kapalı pazar yerinde yangın 04:01

Başkent'te kapalı pazar yerinde yangın

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan kapalı pazar yerinde yangın çıktı...

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerada 02:43

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerad

Çağlayan’da önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma dubalı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Yumruk ve tekmelerinde havada uçuştuğu meydan kavgası kameralara yansırken, bıçak ve sop..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Sepetli motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya böyle yansıdı 00:33

Sepetli motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya böyle yansıdı

Antalya'da, sepetli motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu, arkasında giden başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Antalya'da çekildiği belirtilen görüntülerde; plakası olmayan, 3 tekerlekli ve..

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı 04:30

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı

Kilis’te, vatandaşlar biber salçası ile toz biberlerini kendileri üretiyor. Türkiye’de biber üretimi açısından 2’inci sırada bulunan Kilis’te, vatandaşlar tarladan veya sebze halinden aldıkları acı ve tatlı biberleri, sa..

Suriye'nin Ayn İsa bölgesinde şiddetli çatışmalar devam ediyor 00:49

Suriye'nin Ayn İsa bölgesinde şiddetli çatışmalar devam ediyor

Suriye'nin Rakka şehrinde bulunan Ayn İsa bölgesinde TSK destekli Suriye Milli Ordusu ile terör örgütü YPG/PKK arasında yaşanan şiddetli çatışmalar devam ediyor...

Kasiyere silah doğrultarak kasaları böyle boşalttılar 01:18

Kasiyere silah doğrultarak kasaları böyle boşalttılar

Esenyut’ta bir markete giren iki soyguncu kasiyere silah doğrultarak kasalarda bulunan yaklaşık 7 bin TL’yi alarak kaçtı. Yaşanan o anlarda saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Basın Ekspres yolunda feci kaza- Bariyer ok gibi saplandı 02:04

Basın Ekspres yolunda feci kaza- Bariyer ok gibi saplandı

Basın Ekspres yolu Halkalı Mevki'inde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon yol kenarında bulunan bariyerlere ok gibi saplandı. Feci kazada sürücü kazayı yara almadan atlattı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

Sigara Yakmak İsterken Arabayı Patlattılar 00:46

Sigara Yakmak İsterken Arabayı Patlattılar

Adana’da seyir halindeki otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi sigara yakmak için çakmağı çaktığı sırada patlama yaşandı. İki kişi hafif şekilde yaralandı. Araçta maddi hasar meydana geldi...

Kardak’ta sıcak saatler! 03:04

Kardak’ta sıcak saatler!

Bodrum’a 2,5 mil uzaklıkta bulunan Kardak kayalıklarında dün yaşanan gerginliğin ardından bölgeye 1 savaş gemisi ve 1 hücum botu gönderildi. Gece gündüz devriye nöbetini sürdüren sahil güvenlik botları bölgede kuş uçurtm..

Çin Medyasına Ali Baba Sansürü 01:39

Çin Medyasına Ali Baba Sansürü

Dünyanın en zengin iş adamları arasında bulunan Ali Baba'nın kurucusu Jack Ma ile ilgili Pekin'den yeni bir hamle geldi. Hükümet medyaya, soruşturma haberlerini sansürlemesi talimatı verdi..

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi 01:55

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi

Polisin yine şefkatiyle duygulandırdı. Adana’da müebbet hapis cezası bulunan bir hükümlü, polislere oğlunun doğum gününü kutlaması için mektup yazdı. Adana emniyeti bu isteği geri çevirmedi ve 7 yaşındaki Doğan’a unutama..

Bu İş Yerinden Çıkanlar Kayıp Düşüyor 00:57

Bu İş Yerinden Çıkanlar Kayıp Düşüyor

Caddeye yakın bir yerde bulunan bir işyerinden çıkan vatandaşlar, aynı yerde buz tutan zeminde kayarak düştüler...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

Bu nasıl restorasyon 02:09

Bu nasıl restorasyon

ÜSKÜDAR’DA BULUNAN KISIKLI ABDULLAHAĞA CAMİİ'NİN MİNARESİNDEKİ 250 YILLIK GÜNEŞ SAATİNE ÖYLE BİR ŞEY YAPILDI Kİ GÖRENİN İÇİ ACIDI. YILLARA MEYDAN OKUYAN TARİHİ ESERİN ÜSTÜNE BADANA YAPILDI. UZMANLAR BU RESTORASYON REZALE..