#Çöplükte bulunan pahalı Şeyler

Las Palmas 0-5 Atletico Madrid Maç Özeti İzle 07:08

Las Palmas 0-5 Atletico Madrid Maç Özeti İzle

Las Palmas 0-5 Atletico Madrid (Maç Özeti - 29 Nisan 2017) 29.4.2017, Las Palmas 0 – 5 Atletico Madrid İspanya La Liga’da 3.sırada bulunan Atletico Madrid, Las Palmas’ı ağırladı. Maçı konuk ekip Atletico Madrid 5-0 gibi..

Ünlü Sanatçı Deniz Seki Tahliye Edilecek 04:31

Ünlü Sanatçı Deniz Seki Tahliye Edilecek

Uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçlamalarından hapishanede bulunan ünlü sanatçı Deniz Seki Haziran ayında tahliye edilecek...

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tottenham 2-0 Arsenal  Maç Özeti İzle 05:35

Tottenham 2-0 Arsenal Maç Özeti İzle

Tottenham 2-0 Arsenal (Maç Özeti - 30 Nisan 2017) 30.4.2017, Tottenham 2 – 0 Arsenal İngiltere Premier Lig’de 2.sırada bulunan Tottenham, Arsenal’i ağırladı. Zorlu mücadeleyi Tottenham, Dele Alli ve Harry Kane’in goller..

Görme Engelli Bireylerin Bağımsız Bir Hayat Sürmesi İçin Fark Yaratıyorlar 05:45

Görme Engelli Bireylerin Bağımsız Bir Hayat Sürmesi İçin Fark Yaratıyo

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun 14’üncü Fark Yaratan’ı görme engelli bireylerin daha bağımsız ..

  • JET TV tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya 1945'ten Bu Yana İlk Kez Askeri Misyona Katılıyor 01:15

Japonya 1945'ten Bu Yana İlk Kez Askeri Misyona Katılıyor

Kore Adası'nda tansiyonun yükselmesiyle askeri hareketlilik de artarken, Japonya'nın en büyük uçak gemisi Izumo, olası görev gücünde yer almak için Yokosuka Üssü'nden ayrıldı. Halen Kore açıklarında bulunan USS Carl Vi..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Bursaspor Galatasaray Maçının Özeti Burada.. 05:37

Bursaspor Galatasaray Maçının Özeti Burada..

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Bursaspor'u 5-0 mağlup etti.01.05.2017 Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Bursaspor'la deplasmanda oynadıkları maçın ilk 11'inde ..

Horon Oynayarak Fenerium'a Girmek İstediler İzle 01:36

Horon Oynayarak Fenerium'a Girmek İstediler İzle

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde bulunan Fenerium Mağazası'na horon oynayarak girmek isteyen bir grup Trabzonsporlu taraftar, güvenlik engeli ile karşılaştı...

Japonya'daki İlginç Metro Sistemi 01:05

Japonya'daki İlginç Metro Sistemi

Japonya'da bulunan monorail(tek raylı sistem) metrolarının, yol değişim süreçleri hızlandırılmış bir şekilde kameralara kaydedildi. Hızlı olduğundan mıdır bilinmez, ama bir tane yanlış sinyalin gelmesi trenlerin birbirin..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Kılıçdaroğlu Kimlere Gözdağı Verdi! 10:48

Kılıçdaroğlu Kimlere Gözdağı Verdi!

Recep Tayyip Erdoğan için, sürekli diktatör açıklamalarında bulunan Kılıçdaroğlu kimler için Kapının önüne koyarım dedi..

  • ANKA tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selfie Çubuğunun Kazaya Sebebiyet Vermesi! 00:20

Selfie Çubuğunun Kazaya Sebebiyet Vermesi!

Macera severlerin olmazsa olmazı GoPro kamerası ile selfie çeken abimiz aracı kullanırken selfie çubuğuna taktığı gopro ile poz vereyim derken önündeki araca çarptı. Aracın arkasında bulunan kayık'ın camdan içeri girmesi..

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Ardahan'da Rus General Mezarı Bulundu 00:59

Ardahan'da Rus General Mezarı Bulundu

Ardahan'da apartman inşaatı için temel kazısı yapılırken bulunan tabutun Rus generale ait olduğu ileri sürüldü...

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HSYK'yı Hedef Gösterenlere Suç Duyurusu 01:05

HSYK'yı Hedef Gösterenlere Suç Duyurusu

Yüksek Seçim Kurulu, Kurul'un başkan ve üyelerini hedef gösteren, içeriğinde suç unsuru bulunan açıklamalar için harekete geçti...

Gölete Düşen 4 Yaşındaki Otistik Çocuğu Kurtaran Kahraman Polis 01:39

Gölete Düşen 4 Yaşındaki Otistik Çocuğu Kurtaran Kahraman Polis

Kansas'ta 4 yaşındaki otistik bir çocuk tek başına gezindiği sırada gölete düştü. O sırada bölgede bulunan polis memuru Aaron Bulmer anında çocuğu fark ederek gölete doğru koştu. Kahraman polisin kısa sürede müdahale ett..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu 03:23

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu Tatlıses, FETÖ'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu FETÖ'den tutuklanan emniyet görevlileri vurulmama göz yumdu diyen Tatlıses, dönemin emniyet ve yarg..

Beşiktaş'ta Hedef Taison İzle 01:21

Beşiktaş'ta Hedef Taison İzle

Spor Toto Süper Lig'de bitime 5 hafta kala şampiyonluk yarışına devam eden Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Bir süre önce Palmeiras'dan Dudu için girişimlerde bulunan yönetim, Shakhtar Done..

Uzun Eşeğin Vazgeçilmez Pantolon Kazaları 02:40

Uzun Eşeğin Vazgeçilmez Pantolon Kazaları

Ancak ceket, kravat ve kumaş pantolon ile oynanabilen, boş derslerin vazgeçilmez oyunu uzun eşeğin olmazsa olmaz kazası pantolon yırtılmalarının bir derlemesidir efendim. Geceler boyu süren araştırmalar sonucu teker tek..

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Emma Watson'dan İnsanlara 2 Dolara Tavsiye 04:47

Emma Watson'dan İnsanlara 2 Dolara Tavsiye

Boynuna astığı platformla insanlara tavsiye satan Derek Blasberg'ün tabletinde Emma Watson var. 2 dolar karşılığında insanlara tavsiyelerde bulunan ünlü oyuncu New York'ta güzel bir çalışmaya imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak'ta Bir Lunapark Kazası 01:34

Irak'ta Bir Lunapark Kazası

Bağdat'ta bulunan lunapark alanında, lunapark görevlisi olarak çalışan şahıs, hareket halindeki bir oyuncağın alanına girdi.Platformun karşısına geçmek isteyen görevliye çarpan hareket halindeki oyuncak, şahsı havaya fır..

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle 00:32

Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle

Ukrayna 2. Ligi'nde Obolon-Brovar'ın Bukovyna'yı ağırladığı karşılaşmada atılan gol şike tartışmalarına yol açtı. Ligde 10. sırada bulunan Obolon-Brovar, 13. sıradaki Bukovyna 1-0'lık skorla yenerken, Bukovyna'nın savunm..

Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Devam Ediyor 04:57

Beşiktaş Derbi Hazırlıklarına Devam Ediyor

Fenerbahçe ile Vodafone Arena'da karşılaşacak olan Beşiktaş, zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Atiba tedavi olurken, Quaresma ve Gökhan Gönül de salonda çalıştı...