#Çöplükte bulunan pahalı Şeyler

Ekin Mert Daymaza Hande Erçel Sorulunca Koşarak Kaçtı 00:19

Ekin Mert Daymaza Hande Erçel Sorulunca Koşarak Kaçtı

Aynı mekanda bulunan iki eskili sevgili birbirlerini görmemek için köşe kapmaca oynadılar...:))..

  • ANKA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haberci Türkiye Renkleri 8.Bölüm 39:59

Haberci Türkiye Renkleri 8.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 8.bölümünde; Antalya batık arama çalışmaları, Şharm El-Şeyh kenti su altı dalışı, Kaş'ta bulunan su altı köpekbalığı heykeli ve beyaz köpekbalıkları konu edilmektedir...

Haberci Türkiye Renkleri 9.Bölüm 44:58

Haberci Türkiye Renkleri 9.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 8.bölümünde; Antalya batık arama çalışmaları, Şharm El-Şeyh kenti su altı dalışı, Kaş'ta bulunan su altı köpekbalığı heykeli ve beyaz köpekbalıkları konu edilmektedir...

Haberci Türkiye Renkleri 16.Bölüm 49:37

Haberci Türkiye Renkleri 16.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Türkiye’de ve dünyadaki mayın dosyası konu edilmektedir. Ankara’da bulunan TSK rehabilitasyon merkezi ziyaret edilerek gazilerle ve Sinan Çetin ile yapılan röp..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı 01:08

Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı

Alınan bilgiye göre, Muzaffer Üstün idaresindeki 34 ZZ 6516 plakalı otobüs, Elazığ-Bingöl karayolunda Zafer Apalak'ın kullandığı 33 FH 380 plakalı demir yüklü tıra arkasından çarptı. İlk belirlemelere göre, kazada otobüs..

  • En Yeniler tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Park Kavgasında Yumruklar Konuştu 01:50

Park Kavgasında Yumruklar Konuştu

Bursa'da park yeri tartışması meydan dayağıyla son buldu. Park yasağı bulunan site önüne dubaları kırarak araç koyduğu iddia edilen sürücü ve arkadaşları site sakinine tekme ve yumruklarla saldırdı....

  • En Yeniler tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sözcü Gazetesinin Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı Çıkartıldı 02:41

Sözcü Gazetesinin Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı Çıkartıl

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında bu sabah saatlerinde Sözcü Gazetesine FETÖ operasyonu yapıldı. Hakkında gözaltı kararı bulunan gazetenin imtiyaz sahibi Burak Akbay evinde b..

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti 01:31

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti

Fetö Şüphelisinden Adliye Girişinde ‘Rabia’ İşareti Eskişehir’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 21 müftülük personeli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri adliye girişinde 'Rabia' işareti yapt..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Hurdadan Ağacın Gölgesinde Kitaplık 01:35

Hurdadan Ağacın Gölgesinde Kitaplık

Fırat Üniversitesinde Öğretim Görevlisi Ruçhan Keçeci'nin hurda otomobil ve kamyon parçalarından yaptığı, üzerinde kitap ve insan figürleri bulunan ağacın yanında oluşturduğu sıra dışı kitaplık, kitapseverlerin uğrak mek..

Dekoratör Yengeç 03:37

Dekoratör Yengeç

Kamuflaj becerileriyle öne çıkan canlılardan biri olan dekoratör yengeçler, kendilerini gizlemek için su altında bulunan yosunları ve çeşitli maddeleri kullanıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Koçyiğit'e Kanser Teşhisi Konuldu!! 01:15

Hülya Koçyiğit'e Kanser Teşhisi Konuldu!!

New York'ta bulunan Hülya Koçyiğit'e akciğer kanseri teşhisi konuldu. Acil olarak ameliyat kararı alınan Koçyiğit, sevenlerinden dua istedi.. Bugün ameliyat olacak olan Hülya Koçyiğit, Instagram hesabından yaptığı paylaş..

  • ANKA tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Endonezya'dan Oldukça Nadir Bir Konuğumuz Var: Albino Orangutan 00:59

Endonezya'dan Oldukça Nadir Bir Konuğumuz Var: Albino Orangutan

Endonezya, Malezya ve Brunei tarafından paylaşılan ve dünyanın en büyük üçüncü adası olan Borneo'da bulunan Alba isimli bu orangutan bilim insanları tarafından korunma altına alındı. Alba mavi gözleri, beyaz tüyleriyle d..

  • JET TV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Bülent Ersoy'u Hindistanda Yılan Isırdı 01:08

Bülent Ersoy'u Hindistanda Yılan Isırdı

Dünya güzellerim adlı program için Hindistan da bulunan Bülent Ersoy'u yılan ısırdı....

  • ANKA tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Tane Kara Mamba Yılanının Golf Sahasında Büyük Kavgası 01:11

İki Tane Kara Mamba Yılanının Golf Sahasında Büyük Kavgası

Güney Afrika kruger ulusal parkında bulunan golf sahasında kavgaya tutuşan 2 kara mamba yılanın kavgası amatör kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyete Köftesi Tarifi  Bulgur Köftesi 02:53

Sosyete Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere doyurucu, besleyici, misafirlerinizin iştahla yiyeceği sosyete köftesinin tarifini vereceğiz. Bulgurla yapılan bu köfte, mercimek ve nohutla zenginleştirilmiştir. Üzerine sarımsaklı yoğurt ilave edildikten ..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında 01:03

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ve FETÖ'nün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' kullandıkları belirlenen 15 kişi, düzenlenen operasyonla gözalt..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi 02:06

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere Adana ve Antakya yöresinin mutfağına ait olan fellah köftesi tarifini paylaşıyoruz. Oldukça lezzetli olan fellah köftesi ince bulgur, yumurta, un ve sıcak su ile hazırlanan hamurla minik, minik yuvarlak yap..

Pratik Milföy Hamurundan Patates Mantısı 01:45

Pratik Milföy Hamurundan Patates Mantısı

Hanımlar bugün sizlere çıtır çıtır, pratik milföy hamurundan patates mantısı tarifini bugün sizler için paylaşıyoruz. Ağızda dağılan, az malzemelerle hazırlayabileceğiniz kolay mantı tarifimizi beğeneceğinize eminiz. Mis..

Toyga Çorbası Tarifi 01:22

Toyga Çorbası Tarifi

Sıcacık, mis gibi bir çorba tarifi olsa diyorsanız, bugün sizler için hazırladığımız toyga çorba tarifini denemenizi öneririm. Süzme yoğurt dan yapılan ağza gelen dövme yarmayla lezzetlendirdiğimiz üzerine yağda yakılmış..