#Çöplükte bulunan pahalı Şeyler

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı 01:59

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı

Hakkari’deki vatandaşlar, 2800 rakımlı Merga Büte Kayak Merkezinde askerlerle birlikte halay çekti. Şehirden 12 kilometre mesafede bulunan kayak merkezine akın eden Hakkarili vatandaşlar, burada kaymanın sevincini yaşad..

77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım 01:05

77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım

Norveç‘te 2011 yılında 77 kişiyi katleden Anders Behring Breivik’in hükümete açtığı insan hakları ihlali davasının temyiz duruşması sürüyor. Duruşmanın ikinci gününde mahkemede Norveç hükümetini temsil eden Avukat Fredri..

Tarihi Yarımadada Orman Yangını 01:19

Tarihi Yarımadada Orman Yangını

Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan sınırları içinde, Kilitbahir köyündeki Ağaderesi Hastane Şehitliği mevkisinde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Yangına, karadan ve havadan çok sayıda ekipl..

Kamyonetten 48 Kaçak Göçmen Çıktı 00:41

Kamyonetten 48 Kaçak Göçmen Çıktı

Yurt dışına göçmen götürmeye çalıştığı tespit edilen bir kamyonete polis ekiplerince operasyon düzenlendi. İçinde deniz botu ve kürek bulunan kamyonetteki 48 kaçak göçmen yakalandı...

İtalyan Savaş Gemisi Eğitim İçin Aksaz'a Demirledi 03:29

İtalyan Savaş Gemisi Eğitim İçin Aksaz'a Demirledi

İtalya Deniz Kuvvetleri’ne bağlı “Durand De La Penne” Destroyer gemisi, 88 Deniz Harp Okulu öğrencisiyle birlikte Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı’na demirledi...

Selena Gomeze Böbrek Nakli 02:03

Selena Gomeze Böbrek Nakli

Uzun süredir gözlerden uzak olan ve böbrek rahatsızlığı bulunan dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez'i en yakın arkadaşı böbreğini vererek ona en güzel hediyeyi vermiş oldu...

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Atagül'den Bomba Açıklamalar! Çiftler Aşkı Öldürüyor 03:04

Neslihan Atagül'den Bomba Açıklamalar! Çiftler Aşkı Öldürüyor

Geçen yaz Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagülden evlilik ve aşka dair iddialı açıkalamalra geldi.Aşkı öldürenin evlilik değil çiftler olduğu açıklamasında bulunan güzel oyuncuya bakalım yakın zamanda açıkalamsının ..

  • ANKA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı 01:16

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı

Adıyaman’da jandarma ekiplerinin sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları sonrasında sosyal medya he..

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları 07:08

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları

Bu video Çörek Otunun Faydaları ve Zararları hakkında bilgi vermektedir. Peki Çörek Otunun Faydaları Nelerdir? •Antioksidan özelliği vardır. •Çörek otu kullanımı bağışıklık sistemini güçlendirir. •İltihap oluşumun..

  • Kadınca tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölümcül Deney 4  Film İzle 1:36:52

Ölümcül Deney 4 Film İzle

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Film İzle. Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam eder. Umbrella Şirketi ile olan savaşı ye..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

Antalya'da Tur Otobüsü Şarampole Yuvarlandı  2 Ölü 00:49

Antalya'da Tur Otobüsü Şarampole Yuvarlandı 2 Ölü

Antalya'nın Kumluca ilçesi yakınlarında içinde 27 yolcusu bulunan tur otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi ölürken, çok sayıda yaralı bulunduğu öğrenildi...

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası 03:07

5000 CC’lik Lüks Araca Yüksek Egzoz Sesi Cezası

İzmir'de lüks segment araç kiralama şirketi bulunan Ufuk Karavar (29), 5000 cc motor gücüne sahip aracıyla evine doğru giderken polis kontrol noktasında durduruldu. Fabrika çıkışlı orijinal araçta önde plaka takacak yer ..

200 Metre Yükseklikte Vinçten Aşağıya Sarkan Adrenalin Tutkunları 01:14

200 Metre Yükseklikte Vinçten Aşağıya Sarkan Adrenalin Tutkunları

Adrenalin tutkunu Alexander Nomernoy ve Dmitry Ilchuk Moskova'daki Dinyeper Nehri üzerinde bir köprü inşaatında bulunan vinçe tırmanıp 200 metre yüksekliğindeki vinçten aşağıya sarkmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafa Kafaya Çarpışan Motosikletler 00:09

Kafa Kafaya Çarpışan Motosikletler

Hindistan'da yaşanan inanılmaz kazada hareket halinde bulunan motosikletler kafa kafaya çarpışmış. O anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye böyle görüntülenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ 01:18

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ "OBAMACARE"İN FESHEDİLMESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Amerika Birleşik Devletleri’nde Senato’nun ardından Temsilciler Meclisi de “Obamacare” adıyla bilinen sağlık sigortası sistemini yürürlükten kaldırmak için harekete geçti. Fesihle ilgili yasal düzenlemenin ilgili komite..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Binmek İçin Yürek İsteyen Salıncak 00:58

Binmek İçin Yürek İsteyen Salıncak

Çin'de bulunan Wansheng Ordovician Tema Parkı'nda uçurum kenarında kurulan yerden ortalama 300 metre yükseklikteki salıncakta sallanmak yürek ister gibi görülüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İskoçya'da Rahibin Vaaz Öncesi Kilisede Dans Etmesi 01:37

İskoçya'da Rahibin Vaaz Öncesi Kilisede Dans Etmesi

İskoçya'da bulunan St. Mary's kilisesinde bir papaz kilisede vaaz öncesinde müzik açıp dans gösterisi yapmış. Kilisenin papazı olan Richard Coles aynı zamanda bir müzisyen ve dansçı. İngiltere'de yayınlanan bir yetenek y..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Kadının Hesaba İtiraz Eden Kadını Dağ Yolunda Kovalaması 07:39

Çılgın Kadının Hesaba İtiraz Eden Kadını Dağ Yolunda Kovalaması

Nepal'de bulunan Annapurna Dağ yolunda 15 Yaşındaki oğlu ile yürüyüşe çıkan kadın yolda çay içmiş ve gelen hesap üzerine kadını sorgulamaya başlamış. Mekan sahibi kadın sinirlenip çıldırarak sopalarla hesaba itiraz eden ..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Armudun İyisini Kazazede Yer 03:42

Armudun İyisini Kazazede Yer

Bursa'nın İznik ilçesinde, yaralı halde bulunan alkollü şahıs, elindeki armudu yiyerek ambulansa taşındı...

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı 04:16

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı

Gaziantep'te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı. Gaziantep'te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4..

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı 00:43

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Elazığ Hukuk Müşavirliği'ne atanan Kadir Güntepe, Kayseri'de kayınvalidesinin evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Eski Beytüşşebap K..

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu 01:40

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu

Adana'da 15 yıldır kullanılmayan bir tekstil firmasının ofisinde çelik kasa içinde 5 tabanca bulundu. Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Karasoku Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir tekstil atölye..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Camiye Ayakkabıyla Giren İngiliz Polisi Cemaati Çıldırttı 01:36

Camiye Ayakkabıyla Giren İngiliz Polisi Cemaati Çıldırttı

İngiltere'nin High Wycombe bölgesindeki Townfield Camii'sinin dışındaki bir olaya müdahale eden polis camiye ayakkabılarını çıkarmadan girdi. Camide bulunan cemaatin tepkisiyle karşılaşan polis olay bitene kadar ayakkabı..

Beton Çatlaklarından Karpuz Çıktı 04:43

Beton Çatlaklarından Karpuz Çıktı

İzmir’de beton çatlaklardan karpuz filizlendiğini gören büyükbaş hayvan üreticisi Servet Eren, alanda bulunan kamelyayı kaldırarak karpuzun yetişmesi için yer açtı. Eren, karpuz üreticilerinin duruma şaşırdığını ve aynı ..

Sınıra Topçu Bataryası Sevk Edildi 03:43

Sınıra Topçu Bataryası Sevk Edildi

Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Kilis’te, Afrin bölgesinin karşısındaki hudut karakollarına topçu bataryası sevk edildi...

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor 00:26

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor

TSK'nın, Türkiye'nin Irak sınırının sıfır noktasında, Silopi ilçesi ile Habur Sınır Kapısı arasındaki tır parkı karşısında bulunan boş arazide önceki gün başlattığı tatbikat 3'üncü gününde devam ediyor. Alanda, ZPT ve ta..