#Çöplükte bulunan pahalı Şeyler

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi 01:07

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi

Irak’ta Musul’un doğusunun tamamının terör örgütü DEAŞ‘tan geri alındığı bildirildi. Irak Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, örgütün elinde bulundurduğu son bölge olan Reşidiye’nin de kurtarıldığı söylendi. Ayrı..

 Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sırrı) 04:08

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sır

YÜZDEKİ LEKELER NASIL GEÇER? CİLT NASIL BEYAZLATILIR? Ciltte çeşitli nedenlerden dolayı lekeler oluşabilir. Güneş lekeleri, doğum sonrası oluşan #lekeler, #sivilce lekeleri ve #kahverengi lekeler bundan bazılarıdır. Leke..

  • Kadınca tarafından
  • 1.496 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Yoğun Bakımda Skandal Görüntüler! 01:06

Yoğun Bakımda Skandal Görüntüler!

Sakarya'da bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekilen skandal görüntüler tepkilere neden oldu. Yaşlı ve zor durumda olan adamın eline sigara veren şahıslar o anları görüntüleyip kendilerince eğlendiler...

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 00:39

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, ellerinde silah olan zanlılar koşarak olay yerinden uzaklaşı..

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler! 02:06

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor. İşte olay yerinden ilk görüntüler..

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Nasıl Sonuçlanır 01:35

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Nasıl Sonuçlanır

Sokakta bulunan insanlara Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi Nasıl Sonuçlanır ? diye sorulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 550 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Elazığ Merkezli 16 İlde FETÖ Operasyonu_ 30 Gözaltı 01:20

Elazığ Merkezli 16 İlde FETÖ Operasyonu_ 30 Gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Bylock” kullandığı belirlenen polis müdürleri ve memurlarına yönelik Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda 30 şüpheli gözalt..

Kızlardan Sınıf İçinde Kavgası 02:55

Kızlardan Sınıf İçinde Kavgası

Nepal'de bulunan bir özel kolejde sınıf içinde kavga eden liseli kızların görüntüleri kameraya böyle yansımış. Saç başa giren kız öğrencileri arkadaşları ayırmakta epey bir zorlanmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengal Kaplanları Beyaz Kaplana Böyle Saldırdı 01:21

Bengal Kaplanları Beyaz Kaplana Böyle Saldırdı

Hindistan'da yer alan Bannerghatta Biyolojik Park'ında beyaz kaplanın bulunduğu kafes açık unutuldu. Karşı kafesten gelen 3 tane Bengal kaplanı, nadir bulunan beyaz kaplana saldırdı. O anlar böyle görüntülendi...

Telgraf Bitkisi-Sesle Hareket Eden Bitki 02:21

Telgraf Bitkisi-Sesle Hareket Eden Bitki

Sesle hareket eden bitki konulu kısa belgeselimiz. Telgraf bitkisi ve Semafor olarak bilinen Desmodiom gyrans, dış çevredeki değişimlere ani tepkiler verebilen bir bitki türüdür.Telgraf bitkisinin bu kadar ünlenmesinin s..

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Liseli Kızların Kavgasında Öğretmenin Tokadı Yemesi 00:13

Liseli Kızların Kavgasında Öğretmenin Tokadı Yemesi

Gürcistan'da bulunan bir okulda kavga eden iki kız öğrenci kavgayı ayırmak için aralarına giren yaşlı coğrafya öğretmenini hırpalamış...

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma 01:01

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma

Yüzlerce asker çete saldırılarını bastırmak için müdehalelerde bulunudu. Şehir savaş alanına döndü. 22 Eylül 2017'de Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bulunan Rocinha gecekondu mahallelerinde uyuşturucu çeteleri arası..

Tüm Opsiyonlar Masada 02:59

Tüm Opsiyonlar Masada

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ 'Tüm ikazlarımıza rağmen bu referandumun yapılması halinde Türkiye tüm ikili ve ulus..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı 04:07

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı

Fırat Kalkanı Harekatı’nı icra eden unsurlar, Cerablus’ta faaliyet gösteren Türk askeri konvoyunu hedef alan bomba yüklü aracı ele geçirdi. Aracı kullanan şoför ve bombayı patlatmayı planlayan terörist sağ olarak yakalan..

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..

Trafikte Tartıştığı Sürücüye Pala Çeken Çılgın Kadın 01:12

Trafikte Tartıştığı Sürücüye Pala Çeken Çılgın Kadın

Hollanda'da bir kadın arabasıyla seyir halindeyken aracını durdurup tartıştığı sürücüye pala ile saldırmış. O anlar araç içinde bulunan kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.360 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Naim Süleymanoğlu Anısı Nihat Doğanı Gözyaşlarına Boğdu 05:14

Naim Süleymanoğlu Anısı Nihat Doğanı Gözyaşlarına Boğdu

Ülkemize sayısız guru yaşatan ünlü halterci Naim Süleymanoğlu'ndan köü haber geldi.Yoğun bakımda bulunan ünlü sporcunun hayati tehlikesi halen devam ediyor...

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Turistin Cebinden Su Şişesini Çalan Maymun 00:48

Turistin Cebinden Su Şişesini Çalan Maymun

Tayland'da bulunan maymun tapınağını ziyaret eden bir turistin cebindeki su şişesini alarak kana kana su içen maymunun kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada 00:31

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada

Sultanbeyli'de gece yarısı mahalleye gelen 2 kişi sokakta park halinde bulunan 3 aracın plakasını çaldı. Hırsızların rahat tavırlarıyla dikkat çektiği o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Kerkük’te Türkmen Esnaflar Birliğine Roketatarlı Saldırı 01:09

Kerkük’te Türkmen Esnaflar Birliğine Roketatarlı Saldırı

Kerkük’ün Musalla bölgesinde bulunan Irak Türkmen Esnaflar Birliğine roketatarlı saldırı düzenlendi. Olayda 1 kişi yaralandı...

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı 01:04

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonetin yoldan çıkarak tarlaya devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 6 işçi de yaralandı. Kaza sonrası kamyonette bulunan üzümler yola saç..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..