#Çöplükte bulunan pahalı Şeyler

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI 41:49

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER CW yapımı bir dizidir. IMDB puanı 7.7 olan dizinin ilk bölümü 09 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı. Şuan 4. sezonu gösterimdedir. The 100 43 dakikalık bölüm..

  • Tv Series tarafından
  • 3.507 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu! 00:30

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu!

Adana'da 2016 yılında yasa dışı gösteri sırasında polise havai fişekle saldırırken ayağından silahla vurulup etkisiz hale getirilerek yakalanan H.K'nın (17), izinli çıktığı cezaevine dönmediği bildirildi. Polis ekipleri,..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Kumpas Davası Gergin Başladı 01:27

Kumpas Davası Gergin Başladı

Futbolda şike soruşturmasında kumpas kurulduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başladı. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşm..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

İngiltere'de Gol Sonrası Kale Arkası 00:45

İngiltere'de Gol Sonrası Kale Arkası

İngiltere liginde gol sonrası kale arkasında bulunan taraftarların ilginç sevinçleri görüntülendi...

Yer Altında Sıkışan Pitonu Böyle Kurtardı 01:11

Yer Altında Sıkışan Pitonu Böyle Kurtardı

Bir adam karanlık yer altında bulunan su deposunda sıkışan pitonu kurtardı.O anlar kameraya böyle yansıdı..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

İşgalci İsrail 119'uncu Kez Yıktı! 01:00

İşgalci İsrail 119'uncu Kez Yıktı!

İşgalci İsrail askerleri, ülkenin güneyindeki Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı El-Arakib köyündeki evleri 119'uncu kez yıktı. Köy sakinlerinden Şeyh Sayah Türki, “Biz nesilden nesile burada yaşadık..

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti 01:20

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Güneş Sistemi dışında 7 yeni gezegen keşfetti. Bilim insanları Dünya’dan 40 ışık yılı uzaktaki Trappist-1 isimli yıldızın yörüngesinde bulunan gezegenlerin çapları ve kütle..

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı 02:51

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı

Emre Belözoğlu, ''Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın Milli Takım olayı çok büyütülecek bir konu değildi, yapmam gerekeni yaptım'' dedi. Kariyeri ile ilgili de konuşan Emre Belözoğlu, ''Bu sene sonunda futbolu bırakmayı düşünü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

Yüzlerce Yavrusunu Üzerinde Taşıyan Örümcek 00:56

Yüzlerce Yavrusunu Üzerinde Taşıyan Örümcek

ABD'nin Georgia eyaletinde bulunan bir evde örümceği görüntüleyen aile şaşkınlıklarını gizleyememiş. Yüzlerce yavrusunu üzerinde taşıyan örümceğin görüntülerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki  Kandil Bölgesine Harekat 01:36

TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki Kandil Bölgesine Harekat

TSK: Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesine düzenlenen hava harekatında terör örgütüne ait barınaklar imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava hareka..

Başbakanlık Ofisi Yakınlarında Hareketli Dakikalar 01:26

Başbakanlık Ofisi Yakınlarında Hareketli Dakikalar

Beşiktaş'ta bulunan Başbakanlık Ofisi yakınlarında baba ile oğul arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu. Oğlunu silahla yaralayan baba gözaltına alınırken olay nedeniyle Başbakanlık Ofisi çevresinde hareketli dakikal..

Film Çekiminin Polis Tarafından Gerçek Sanılması 00:54

Film Çekiminin Polis Tarafından Gerçek Sanılması

Amerika'nın Indiana eyaletinde görev yapan bir polis, bir filmin hırsızlık sahnesini gerçek zannedip elinde oyuncak tabanca bulunan oyuncuya ateş açtı...

  • JET TV tarafından
  • 521 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelinciğin Yılanı Avlaması 01:18

Gelinciğin Yılanı Avlaması

35 yaşındaki Delia Bronkhorst Güney Afrikada bulunan Kruger National Park'ta safari yaparken gelinciğin yılanı avlama anlarını böyle kayda almış. Gelincik Yılanı avlayabilmek için çok uğraşmış ve sonunda amacına ulaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman'daki Korkunç Patlama Anı! 00:32

Batman'daki Korkunç Patlama Anı!

Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikanın bahçesinde bulunan yakıt tankının patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, 4'ü itfaiye eri, 11 kişinin yaralandığı patlamada, fabrikada bulunanların yaşad..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

LPG Alan Araç Bomba Gibi Patladı! 00:32

LPG Alan Araç Bomba Gibi Patladı!

Benzin istasyonundan LPG alan bir araç büyük bir şiddetle patladı. Tayland'da meydana gelen olay benzin istasyonunda bulunan güvenlik kamerasına böyle yansıdı...

Sakaryaspor - Elaziz Belediyespor Maçında Arda Turan Vakası! 00:49

Sakaryaspor - Elaziz Belediyespor Maçında Arda Turan Vakası!

Sakarya'da Arda Turan vakası! Sakaryaspor maçında ceza sahasında yerde kalan Elaziz Belediyesporlu Okan Sarı, penaltı verilmeyince kramponunu çıkarıp hakem Gökmen Karataş'a doğru fırlatınca kırmızı kart gördü. Spor Toto ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de 00:40

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de

Dünya’nın uydusu Ay’a ilk turistik yolculuk, 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirilecek. Haberi, uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX firmasının sahibi Elon Musk, Twitter’dan duyurdu. Kişisel hesabından, ‘Beni Ay’a u..

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..