#Çöplükte bulunan pahalı Şeyler

Konuşulanı Anında Çeviren Cihaz 01:22

Konuşulanı Anında Çeviren Cihaz

Kolye benzeri bir şekilde kullanıcının boynuna takarak kullandığı bir ürün olan ili anlık çeviri hizmeti veren bir ürün. Kullanıcıların dil bariyerlerini ortadan kaldırmaya odaklanan ili farklı dillerde konuşan iki kişi ..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ogeday Girişken Kimdir? 01:11

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi..

Hatalı Sollamadan Kaçarken Takla Attı! 00:39

Hatalı Sollamadan Kaçarken Takla Attı!

İngiltere'de hatalı sollama yapan bir araç karşıdan gelen arabanın takla atarak feci bir kaza yapmasına sebep oldu. Kazayı sürücü hafif sıyrıklarla atlatırken o anlar sürücüde bulunan aksiyon kamerası tarafından saniye s..

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık! 00:34

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evine gittiği sırada halk otobüsünde kalp krizi geçiren yaşlı adam aynı otobüste bulunan sağlıkçı tarafından kalp mesajı yapıldı. Otobüsün şoförü ise ilçe merkezine giderken ters istikamete ..

Önce Sevdi, Sonra Çaldı 01:01

Önce Sevdi, Sonra Çaldı

İstanbul Fatih'te bir petshop'un önünde bağlı bulunan 'Pitbull' cinsi köpeğe sevme bahanesiyle yaklaşan hırsız, ardından köpeği çalarak kayıplara karıştı...

Servis Aracı Metrobüs Yoluna Girdi 00:27

Servis Aracı Metrobüs Yoluna Girdi

İstanbul Küçükçekmece'de bir servis aracı metrobüs yoluna girdi. Serviste bulunan 3 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle metrobüs seferleri aksıyor...

Arabanın Tekerini Patlatan Aslan 01:45

Arabanın Tekerini Patlatan Aslan

Güney Afrika'da bulunan Kruger Ulusal Parkında safari yapan bir grubun aracı meraklı bir aslan tarafından saldırıya uğramış ve aracın tekeri patlamış...

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Psikopat Cam Köprü Şakası 00:18

En Psikopat Cam Köprü Şakası

Çin'de bulunan cam panellerle döşeli seyir alanında turistler hayatlarının şokunu yaşamış olabilirler. Turist rehberinin hazırladığı bu şaka insanların ayağının bastığı cam panellere kırılma efekti veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 20. Bölüm 14:22

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm

Osmanlı Devletinin Kırım Savaşı sırasında büyük rol oynayan Rumeli Feneri, İstanbul Boğazının Karadeniz ile kesiştiği noktada konumlanmıştır. Savaş esnasında Karadenizde bulunan gemileri gözlemlemek için kullanılan fener..

Yavru Filin Kuma Çakılması 00:43

Yavru Filin Kuma Çakılması

Afrika kıtasında bulunan Botsvana'daki Okavango Deltasında safari yapan turistlerin kamerasına yansıyan görüntüleri izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemenici Ustası Yıllara Meydan Okuyor 00:57

Yemenici Ustası Yıllara Meydan Okuyor

Şanlıurfa'nın son yemeni ustalarından 88 yaşındaki Ahmet Hastaoğlu, unutulmaya yüz tutan mesleğini özveriyle geleceğe taşıyor. Tarihi Kapalı Çarşı'da bulunan Eskici Pazarı'ndaki 5 metrekarelik küçük dükkanına, sabah erke..

Sosis Partisi Animasyon Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:45

Sosis Partisi Animasyon Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Sausage Party filmi animasyon macera ve komedi türünde dolapta bulunan sosis ve arkadaşların dengelerini kaybederek yere düşmesinden sonra kendi yerlerine tekrar dönebilmek için yapmaları gereken büyük bir tırmanışı konu..

Böyle Canilik Görülmedi 00:47

Böyle Canilik Görülmedi

Muğla'nın Bodrum İlçesinde canice bir trafik kazası meydana geldi. Otomobilini geri vitese takan şahıs motosikleti ve üzerinde bulunan 2 kişiyi bilnçli bir şekilde ezdi...

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Japonya'da Antik Kalıntılar Arasında Sumo 01:50

Japonya'da Antik Kalıntılar Arasında Sumo

Japonların geleneksel güreşi Sumo Şampiyonası bu sene UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Kyoto kentindeki antik şehirde yapıldı. Sumo müsabakaları öncesinde yapılan açılış töreni de görülmeye değerdi...

Yetenek Sizsiniz Türkiye -Jüri Onun Sesine Bayıldı!  03:59

Yetenek Sizsiniz Türkiye -Jüri Onun Sesine Bayıldı!

12 yaşındaki Mehir Miray Atıcı sesiyle hem jüriyi hem de stüdyoda bulunan izleyicileri derinden etkiledi..

  • ANKA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Ses Turkiye-Hadise Onu Takımında Görmeyi Çok İstedi 03:47

O Ses Turkiye-Hadise Onu Takımında Görmeyi Çok İstedi

Çağrı Oyguç'un performansının ardından yorumlarda bulunan Hadise, Çağrı'ya Murat Boz şarkılarının daha çok yakışabileceğini söyledi. Yarışmacıdan performansını yeniden dinlemek isteyen Hadise ikna oldu. Daha sonra Çağrı'..

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldürülen Helin Palantöken'in Babası Acıya Dayanamadı 11:11

Öldürülen Helin Palantöken'in Babası Acıya Dayanamadı

Pendik’te okul çıkışı öldürülen lise öğrencisi Helin Palantöken'nin babası Nihat Palantöken yaşadığı acıya daha fazla dayanamayarak bayıldı. Daha önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan acılı baba, Benin içim yanı..

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vikings 5 sezon Fragmanı 00:38

Vikings 5 sezon Fragmanı

Vikings 5 sezona ait tarih vermek gerekirse dizinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı konusunda en çok ortaya 2017 yılının Mart – Nisan ayları ortaya çıkıyor. x Vikings hakkında merak edilenler ve 5 sezona ait bilgileri..

  • Tv Series tarafından
  • 1.975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Granada 1-4 Barcelona (Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 06:04

Granada 1-4 Barcelona (Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Suarez hedefi vurdu, Barça takibi sürdürdü: 1-4 La Liga'nın 29. haftasında Barcelona, Granada deplasmanında iki farklı kazandı; Real Madrid'i takibini iki puan geriden sürdürdü. Barcelona, La Liga'nın 29. haftasında Gra..

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı! 00:39

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı!

Irak merkezi hükümetine bağlı güçlerin Kerkük kentinin tamamında kontrolü sağlamasının ardından tedirgin olan Peşmerge güçlerinin, Erbil'den yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan kontrol noktalarında mevzilerini güçlen..

Köylüler Ejderha İskeleti Buldu 00:20

Köylüler Ejderha İskeleti Buldu

Çin'in güneyinde yer alan Hebei bölgesindeki Zhangjiakou City'de ortaya çıkan iskelet görenleri şoke etti. 18 metre uzunluğundaki dev iskeleti yakından görmek için gelen yerli halk, iskeletin bir “ejderhaya ait olduğund..

3 Kafadarın İntihar Şovu Alış Veriş Merkezini Savaş Alanına Çevirdi 06:30

3 Kafadarın İntihar Şovu Alış Veriş Merkezini Savaş Alanına Çevirdi

Karabük’te bir alış veriş merkezinin 4. katına çıkarak intihar girişiminde bulunan 3 gence vatandaş tepki gösterince ortalık bir anda savaş alanına döndü...

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle 12:35

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle

Akın mahallede bulunan oyun alanında dalgın bir şekilde yürürken Mert ve Hayri bir anda onu kolundan yakalar. Sakın bir adım daha atma diye uyarırlar. Ne olduğuna bir türlü anlam veremeyen Akın ısrarla adım atmak istese ..

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti 02:47

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti

Düello Napoli'nin! Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puana sahip 3 takımdan biri olan Napoli, gol düellosuna sahne olan maçta Marsilya'yı devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.. SSC Napoli 3 - 2 Marsilya 10' 0 - 1 Andr..

Cinler Kimlere Musallat Olur Belirtileri Nelerdir 02:51

Cinler Kimlere Musallat Olur Belirtileri Nelerdir

Cinler modern veya antik birçok din ve inanışta, İbrahimi dinler de dahil, bulunan bir tür ruhani mitolojik yaratıktır. Farklı inanışlarda farklı karakteristiklere ve özelliklere sahiptir. Cin; İslam mitolojisinde ise g..

  • ZULMA tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 7 yıl önce