#Çöplükte bulunan pahalı Şeyler

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi 00:41

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson İran ile imzalanan nükleer anlaşmada değişiklik yapılmasını talep etti. Tillerson anlaşmanın ‘yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini' söyledi. Fox News televizyonuna demeç veren ABD Dış..

İbrahim Karagül Kudüs Sizi Yakar 01:46

İbrahim Karagül Kudüs Sizi Yakar

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Arap ülkelerinin yöneticilerini eleştirer..

Trump'ın Açıklamasının Hiçbir Anlamı Yok 01:09

Trump'ın Açıklamasının Hiçbir Anlamı Yok

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Trump Kudüs'ü başkent olarak tanıyoruz d..

Keremcem Ve Sevgi̇li̇si̇ İlay Erkök Arasında Neler Oluyor 00:14

Keremcem Ve Sevgi̇li̇si̇ İlay Erkök Arasında Neler Oluyor

Keremcem ve sevgilisi İlay Erkök önceki akşam Karaköy’de bulunan bir mekanın çıkışında görüntülendi. Şarkıcı Keremcem, genç sevgilisi İlay Erkök'le Karaköy’de yemek yedi. Mekan çıkışında kameralarımıza gülümseyen ünlü çi..

  • BETA tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı 01:40

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı

Rusya, ABD’yi DSG konusunda uyardı: Tekrarlanırsa karşılık veririz Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD destekli Demokratik Suriye Güçleri’nin (DSG) bulunduğu bölgelerden Suriye ordusuna 2 kez ateş açıl..

Meryem  - Burcu Güçlüye Kalbini Açıyor! 05:46

Meryem - Burcu Güçlüye Kalbini Açıyor!

Burcu ile Güçlü delillerin peşine düşüyor; kazaya dair buldukları kanıt sis perdesini aralıyor! Oktay'ın vurulmasının ardında başka gerçeklerin olduğunu düşünen Burcu, bu olayın peşini bırakmamaya kararlıdır. Sevinç ve b..

  • ANKA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

Kilis’te Dünyada Benzeri Olmayan Fıstık Üretildi 05:55

Kilis’te Dünyada Benzeri Olmayan Fıstık Üretildi

Kilisli Fıstık üreticisi Mümtaz Akıncı, fıstık üretimi alanında yaptığı çalışmalar ile dünyada eşi benzeri olmayan “Akıncı” fıstığını üreterek tescilini yaptırdıKilis’te uzun süreden beri fıstık üretimi yapan kendine özg..

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Ormanlık Alandaki Yoga Aşkı Derede Bitti 01:45

Ormanlık Alandaki Yoga Aşkı Derede Bitti

ABD'nin Colorado eyaletinde bulunan ormanlık alanda dereyi birleştiren kütük üzerinde yoga yapmak isteyen kadının hazin sonu kameraya böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökdelen Şovunda Feci Ölüm 01:14

Gökdelen Şovunda Feci Ölüm

Çin'de yüksek binaların ve kulelerin üstünde yaptığı şovlarla bilinen Wu Yongning gökdelenden düşerek hayatını kaybetti. Sosyal medyada bir milyondan fazla takipçisi bulunan Yongning'in ölümü bir ay sonra doğrulanırken f..

Araçtan İnen 3 Kişi Evi Kurşun Yağmuruna Tuttu: 1 Kişi Öldü 02:44

Araçtan İnen 3 Kişi Evi Kurşun Yağmuruna Tuttu: 1 Kişi Öldü

Gaziantep’te araçtan inen 3 kişinin bir evi kurşun yağmuruna tutması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Güvenlik kamerası bulunan evdeki görüntülerin alınması ise olayın gizemini artırdı...

Silahlı Bıçaklı Kavgada Bir Kişi Ağır Yaralandı 02:48

Silahlı Bıçaklı Kavgada Bir Kişi Ağır Yaralandı

Bursa'da silahlı kavgada bir kişi vuruldu, o anlar çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı...

Mercedes-Benz Marco PoloA Luxurious Camper Van Tanıtımı 02:25

Mercedes-Benz Marco PoloA Luxurious Camper Van Tanıtımı

Marco Polo 250 d: Birleştirilmiş yakıt tüketimi: 6,2 l / 100 km; Kombine CO₂ emisyonları: 164 g / km * Entegre mutfak, iki ocaklı bir gaz ocağı, bir kompresör soğutucusu ve bir lavabo gibi katlanabilir tezgahların yanı s..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızları Kapana Kıstıran Forklift Operatörleri 01:22

Hırsızları Kapana Kıstıran Forklift Operatörleri

Çek Cumhuriyeti'nin Ostrava kentinde bulunan bir inşaat atölyesinin önüne park etmiş minibüsten eşya çalan hırsızların aracının etrafını saran forklift operatörlerinin hırsızları yakalama anı kameraya böyle yansımış..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iPhone 7 Plus Işıklı Led Elma Logosu Yapma 06:00

iPhone 7 Plus Işıklı Led Elma Logosu Yapma

iPhone 7 Plus için kasada bulunan elma logosunu ışıklı hale nasıl getirilir, nasıl yapılır hakkında size fikir vermek amaçlı yayınlanan video..

  • BETA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Devlet Başkanı İle Bir Araya Geldi 00:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Devlet Başkanı İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Zirvesi için İstanbul'da bulunan Sudan Devlet Başkanı Ömer El Beşir ile Mabeyn Köşkü'nde bir araya geldi. İki lider arasındaki görüşme basına..

Sarhoş Güzelin Çöp Kovası Kapağına Kafasını Sıkıştırması 02:08

Sarhoş Güzelin Çöp Kovası Kapağına Kafasını Sıkıştırması

İngiltere'nin Huddersfield şehrinde bulunan bir restoranda içkiyi fazla kaçırarak kafası güzelleşen kadın çöp kovası kapağıyla gezerken ona tuvalet kağıdına bulanmış kafasıyla başka bir arkadaşı eşlik etmiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde! 00:45

Son Dakika: Silopi Habur Bölgesindeki Tatbikat On Birinci Gününde!

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlatılan tatbikat, Iraklı askerlerin katılımıyla müşterek devam ediyor. Irak sınırındaki Habur Sınır Kapısı..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Adana'da Kocasını Döven Kadına Elektronik Kelepçe Takıldı 03:07

Adana'da Kocasını Döven Kadına Elektronik Kelepçe Takıldı

Kocasını dövdüğü için 3. kez uzaklaştırma alan kadına bu kez eşine 300 metre yaklaşmama cezası verilerek elektronik kelepçe takıldı.Denetimli Serbestliği Bulunan Adam İse Çocukları İçin Tahriklere Kapılmayacağını Söyleye..

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balerin Edasıyla Dans Eden Goril 00:45

Balerin Edasıyla Dans Eden Goril

İngiltere'de bulunan Twycross Hayvanat Bahçesi'nde kaydedilen görüntülerde bir goril balerin edasıyla dans ederken görüntülenmiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin'de Yapılan İlginç Su Gösterisi 02:08

Çin'de Yapılan İlginç Su Gösterisi

Çin'de bulunan gölet üzerinde yapılan fıskiye çalışması ışıkla desteklenince ortaya görülmeye değer bir gösteriye dönüşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlayan Bilgisayar Yangın Çıkarttı 07:31

Patlayan Bilgisayar Yangın Çıkarttı

Edremit ilçesindeki 5 katlı apartmanın 2’nci katında bilgisayar patlaması sonucu çıktığı öne sürülen yangında, apartmanda bulunan 5’i polis ve itfaiye personeli olmak üzere toplam 20 kişi dumandan etkilendi...

Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu 02:15

Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

Şanlıurfa'da yaşlı bir adam yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. 1 hafta sonra bulunan yaşlı adamın cesedinin fareler tarafından kemirildiği iddia edildi...