#Çöplükte bulunan pahalı Şeyler

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017 04:19

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017

Panmunjom, Kuzey Hwanghae eyaletinde bulunan, Kore Savaşı'nı duraklatan, 1953 Kore Ateşkes Anlaşmasının imzalandığı Kuzey ve Güney Kore arasındaki fiili sınır köyü. 13 Ekim 2017'de yapılan bu görüntü, Birleşmiş Milletler..

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Operasyon 01:48

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Opera

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona helikopter, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet ve çok sayıda sivil ekip destek verdi. Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet ..

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını 00:42

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını

Yangın, 01.30 sıralarında Seyrantepe Huzur Mahallesi Kanarya Sokakta bulunan bir gecekonduda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı gecekonduda yangın çıktı. Durumu gören vatandaşlar d..

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada 01:21

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada

Bursa'da özel halk otobüsü şoförünün saldırıya uğraması anı güvenlik kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, Üçevler Mahallesi'nden Heykel'e giden özel halk otobüsünün şoförü Kerem Tanas, (30) Altıparmak Caddesi'ndeki d..

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

Kars’a 20 milyonluk eğitim yatırımı 04:28

Kars’a 20 milyonluk eğitim yatırımı

Türkiye’nin 48 ilinde 101 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2018–2019 eğitim-öğretim yılında Kars Kampüsünü açmaya hazırlanıyor. Kars’a yapılacak olan yeni kampüse 20 milyon TL yatırım yapılacak...

Otomobil bariyerlere saplandı: 3 yaralı 02:37

Otomobil bariyerlere saplandı: 3 yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sürücüsünü direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin yol kenarında bulunan bariyerlere saplanması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı...

İzmir'de patenle tehlikeli yolculuk 00:28

İzmir'de patenle tehlikeli yolculuk

İzmir'de ayaklarında paten bulunan 4 çocuğun şehir içi yolcu otobüsünün arkasına tutunarak yolculuğu tehlikeye davetiye çıkardı...

Kamyonet direğe çarptı, trafik felç oldu 01:12

Kamyonet direğe çarptı, trafik felç oldu

E-5 Karayolu Küçükçekmece mevkinde bir kamyonetin aydınlatma direğine çarpması sonucu araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Topkapı istikametinde trafik yoğunluğu oluştu...

Avcılar'da E-5'i dumana boğan fabrika yangını 00:23

Avcılar'da E-5'i dumana boğan fabrika yangını

İstanbul Avcılar'da E-5 yan yolda bulunan metruk fabrikada çıkan yangın nedeniyle E-5'te trafik aksarken yol kenarında yürüyen vatandaşlar zor anlar yaşadı...

Maltepe'de korkunç olay! Binada 3 kişinin cesedi bulundu 01:30

Maltepe'de korkunç olay! Binada 3 kişinin cesedi bulundu

Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak içerisinde bulunan 5 katlı binanın zemin katındaki dairede 2’si çocuk 3 kişinin cesedi bulundu...

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi 03:12

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi

Kaza Düzce kent merkezi Küçüksu mevkiinde gece geç saatlerde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Tülay Şimşir (35) idaresindeki 34 DS 0159 plakalı otomobil ile Nazlı Durna (46) idaresinde ki 81 BZ 232 plakalı otomobile..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı 02:42

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı

Hacı Abdi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliğinin dış vitrin camına akşam saatlerinde taşlı saldırı düzenlendi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda bir şahsı..

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de Üst Üste Dört Gündür Yok Ediyor 00:36

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de

Rusya, Tu-22M3 Uzun Menzilli Bombardıman Uçaklarını İlk Kez Suriye'de Teröristlere Karşı KullandıRus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri, doğu Suriye'de ISIS karşı olan Süriye'ye hava desteği sağlamaya devam ediyor. 23 Kasım'd..

Lüks yatı kurtarmak için seferber oldular 01:59

Lüks yatı kurtarmak için seferber oldular

Muğla’nın Bodrum ilçesinde denize açılan 9 metrelik lüks yatın benzini bitince sürüklenmeye başladı. Şiddetli fırtına nedeniyle kayalıklara doğru sürüklenen yatın imdadına o an yakınlarda bulunan tur teknesi kaptanı ve ç..

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı 08:27

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı

Şırnak ile Siirt’in Eruh ilçeleri arasındaki Gabar Dağı’nda bulunan Seslice Kışlası’nda, geçiş güzergahını tuttukları teröristlere göz açtırmayarak, gece gündüz elleri tetikte bekleyen Gabar Kartalları, Türkiye’nin yeni ..

Dilaver Pastanesi'nin sahibi konuştu 07:38

Dilaver Pastanesi'nin sahibi konuştu

Sosyal medyada, bir pastanenin tezgahında bulunan tatlıların üzerinde farenin gezmesi görüntülerinin yayınlanması üzerine, Dilaver Pastanesi'nin sahibi Dilaver Akkoyun, 'Halkımızdan ve müşterilerimizden özür diliyoruz'' ..

Bayrampaşa'da plastik madde üretim atölyesinde yangın paniği 04:14

Bayrampaşa'da plastik madde üretim atölyesinde yangın paniği

Bayrampaşa'da bir iş hanının 2'inci katında bulunan plastik madde üretim atölye ve deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken etrafı yoğun duman kapladığı görüldü...

Buz Askerler Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:35:21

Buz Askerler Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Buz Askerler 2013 yapmlı filmin konusunda Kuzey Kanada’da çalışma yapan bir bilim adamın genetikleri değiştirilmiş 3 askerin donuk cesetlerine ulaşır. Donmuş halde bulunan askerleri çözer fakat toplum için büyük bir teht..

  • PengoTV tarafından
  • 5.865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ai̇le Arasında  Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 09:20

Ai̇le Arasında Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

KM yapımın yeni filmi Aile Arasında , 1 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Gülse Birsel'in kaleme aldığı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleşti. Galada bası..

  • BETA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canavar Kamyonlar Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:44:44

Canavar Kamyonlar Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Canavar Kamyonlar – Monster Trucks filminin konusunda Bütün hayatını geçirmiş olduğu doğduğu kasabada kurtulmak için bir çıkış yolu arayan lise son sınıf öğrencisi Tripp toplamış olduğu hurda parçalarından bir kamyon ica..

  • PengoTV tarafından
  • 11.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü 01:37

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü

Olay, Seyhan ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77052 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Seviner (41) boşanma aşamasında olduğu eşi Tuğba Seviner’in (32) yanına gitti. Aralarında çıkan tartışma sonrasında Tuğba..

Gaziantep'te boş binada patlama! 00:19

Gaziantep'te boş binada patlama!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi’nde bulunan boş bir binada patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle çevredeki binaların camlarının kırıldığı ve etrafa barut kokusunun yayıldığı iddia edildi. Olay yerine ..

İtfaiye istasyonunda yangın 02:18

İtfaiye istasyonunda yangın

Beykoz’da bulunan Çavuşbaşı İtfaiye İstasyonu’nda yangın çıktı. Yangın, itfaiyecilerin ve sevk edilen ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü...

İstanbul-İzmir otobanının Balıkesir etabı havadan böyle görüntülendi 05:50

İstanbul-İzmir otobanının Balıkesir etabı havadan böyle görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük önem verdiği ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacak Türkiye'nin en büyük projelerinden İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir bağlantı kısmında bulunan viyadüklerde çalışma..

Refüjdeki ağaca çarpan otomobil takla attı: 1 ölü 01:22

Refüjdeki ağaca çarpan otomobil takla attı: 1 ölü

İzmir'in Bornova ilçesinde, kontrolden çıkan bir otomobil refüjde bulunan ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil takla atarken, sürücü olay yerinde hayatını kaybetti...

Yaşlı adam evinde ölü bulundu 02:15

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Şanlıurfa'da yaşlı bir adam yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. 1 hafta sonra bulunan yaşlı adamın cesedinin fareler tarafından kemirildiği iddia edildi...

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı 01:56

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı

Olay, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey-Aksaray bağlantı yolu Esenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 FU 911 plakalı tır sürücüsü Remzi Başkurt, Esenler Atışalanı mevkiinde taşıdığı beton kö..

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın 04:18

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Hava..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce