#Çöplükte bulunan pahalı Şeyler

Ali Eyüboğlu'ndan Adnan Oktar Ve Kediciklerine Rest 00:36

Ali Eyüboğlu'ndan Adnan Oktar Ve Kediciklerine Rest

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Ali Eyüpoğlu sosyal medya üzerinden kendisine yönelik eleştirilerde bulunan Adnan Oktar'ın kediciklerine sert tepki gösterdi..

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Oktar'ın Kediciği Canlı Yayına Bağlandı Ortalık Karıştı 10:36

Adnan Oktar'ın Kediciği Canlı Yayına Bağlandı Ortalık Karıştı

Adnan Oktar'ın kediciklerinden Didem Ürer, kayıp kızları ile ilgili açıklamalarda bulunan Elvan Koçak'a canlı yayında yanıt verdi...

  • BETA tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzzet Yıldızhan Nikahsız 3 Eşinden 9. Kez Baba Oldu; 10. Kez Baba Olmak İstediğini Açıkladı 03:35

İzzet Yıldızhan Nikahsız 3 Eşinden 9. Kez Baba Oldu; 10. Kez Baba Olma

Nikahsız 3 eşinden 8 çocuğu bulunan ünlü türkücü İzzet Yıldızhan 9. kez baba oldu. İzzet Yıldızhan 10. kez baba olmak istediğini açıkladı. Magazin programında İzzet Yıldızhan'ın haberi hakkında yorum ve değerlendirmelerd..

  • BETA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Takma Sakalla 1 Milyon TL'lik Soygun 01:10

Takma Sakalla 1 Milyon TL'lik Soygun

Bursa'da 41 yaşındaki Yunus K., müdür olarak çalıştığı altın toptancılığı yapan firmanın içinde 1 milyon lira bulunan kasasını çaldı. Tanınmamak için takma sakal ve bere takan Yunus K.'nin firmaya gelişi, levye ile güven..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Terör, Dünyanın Başının Belası, İnsanlığın Ortak Sorunu 01:14

Başbakan Yıldırım Terör, Dünyanın Başının Belası, İnsanlığın Ortak Sor

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Nijer Başbakanı Brigi Rafini ile ortak basın toplantısı düzenledi...

Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi 01:32

Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

Siccin 4 - 2017 Türk Filmi İzle 1:27:40

Siccin 4 - 2017 Türk Filmi İzle

Konusu : Yılmaz Ailesi geçmişte oldukça zengin bir ailedir ancak bu durum zamanla değişir. Aile, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalır. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi..

Diyarbakır'da Dedaş Şubesine Saldırı 00:54

Diyarbakır'da Dedaş Şubesine Saldırı

Olay, saat 21.00 sıralarında, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’nde bulunan DEDAŞ Tahsilat Şubesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce, şube yerleşkesine ..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Ölüm Odası Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kız kardeş Leah ve Vee, tanınmış bir gangstere ait depoyu yakan abileri Michael'i kurtarmak için bir banka soymaya zorlanır. Soyguna başlayan kız kardeşlerin topladıkları paranın abilerini kurtarmaya yetmez. Bunun üz..

Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı 01:23

Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı

Kilis'te yaşayan Suriyeli ailenin evine isabet eden roketten aileyi yemek kurtardı. Kilis'e atılan iki roketten birisi camiye, diğeri camiye yaklaşık 200 metre uzaklıkta ki Suriyeli bir ailenin evine düştü. Tırıklı mahal..

Tsk Bomba Yağdırdı Vatandaşlar Böyle Saydı 00:38

Tsk Bomba Yağdırdı Vatandaşlar Böyle Saydı

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

Ali Eyüboğlu'ndan Barış Atay'a Sert Tepki Ölmüş Anama Küfür Ettirdin 07:47

Ali Eyüboğlu'ndan Barış Atay'a Sert Tepki Ölmüş Anama Küfür Ettirdin

Gazeteci Ali Eyüboğlu, Söylemezsem Olmaz programında ''Afrin Operasyonu'' ile ilgili işlenen konu ile alakalı ''Provokatör'' yaklaşımda bulunan Barış Atay'a sert tepki gösterdi.....

  • BETA tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Romanlara Konu Olan Manastır Yandı 00:41

Romanlara Konu Olan Manastır Yandı

İtalyan yazar Umberto Eco'nun ünlü romanı 'Gülün Adı'nın ilham kaynağı olan Sacra di San Michele manastırının çatı katında yangın çıktı. Torino şehrine yakın dağlık bir bölgede bulunan manastır 2017 yılında Unesco Dünya..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü 01:43

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda toplanan yaklaşık 10 bin kişi soğuk havaya aldırış çoluk-çocuk, yaşlı genç şehitleri andı. Yürüyüşe katılan vatandalar, “Güzel ..

Çağla Şıkel YouTube'ta Kanal Açınca Paran Mı Bitti Dediler 06:50

Çağla Şıkel YouTube'ta Kanal Açınca Paran Mı Bitti Dediler

YouTube'daki kanalında bakım, stil ve güzellik tavsiyelerinde bulunan Çağla Şıkel kendisine gelen olumsuz tepkilerden dert yandı...

  • BETA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süt Alerjisi Nedir 04:16

Süt Alerjisi Nedir

Süt alerjisi sütün içinde bulunan proteinlere karşı gelişen bir alerji. Genellikle bebeklerde anne sütünden ek gıdalara geçilen dönemde ortaya çıkar. Emzirme döneminde de süt alerjisine rastlanabilir. İnek sütü alerjisi ..

  • NABIZ tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslan Çemberindeki Yavru Filin Kurtuluşu 02:06

Aslan Çemberindeki Yavru Filin Kurtuluşu

Güney Afrika'da bulunan Kruger Ulusal Parkında çamurlu bir su oluğunda sırtüstü sıkışan yavru filin etrafını aslanlar çevirmiş. Fedakar bir anne Filin gelip güçlükle de olsa yavru fili sıkıştığı yerden çıkarması safari y..

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlikten Kaçarak Bizon Sürüsüne Katılan Özgürlüğüne Düşkün İnek 00:46

Çiftlikten Kaçarak Bizon Sürüsüne Katılan Özgürlüğüne Düşkün İnek

Polonya'da bulunan bir çiftlikten kaçan Fransız limuzin türü ineğin, Bialowieza Ormanı’nda yaşayan vahşi bizon sürüsüne katıldığı ortaya çıktı. İneğin, kendisini bizon sürüsüne kabul ettirip kışı onlarla beraber geçirdiğ..

  • JET TV tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadını Rahatsız Eden Maymun 01:13

Kadını Rahatsız Eden Maymun

Endonezya Bali'de bulunan Ubud Monkey Forest doğa parkında çekilen görüntülerde bir maymun, kaldırımda oturan ve fotoğraf çekilmek isteyen kadına yaklaşıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nöralterapi Nasıl Uygulanır 00:43

Nöralterapi Nasıl Uygulanır

Nöralterapi bir enjeksiyon yöntemi. Enjeksiyonun içerisinde bulunan anestezi ve serum karışımı sinir hücrelerine yakın noktalara bırakılır ve tıkanan devreler bu yolla açılır...

  • NABIZ tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

Trump İlk Resmi Sağlık Muayenesinden Geçti 01:26

Trump İlk Resmi Sağlık Muayenesinden Geçti

Beyaz Saray'daki bir yılına ilişkin henüz yayımlanan ve Michael Wolff tarafından kaleme alınan Ateş ve Öfke başlıklı kitapta akli sağlığının iyi olmadığının iddia edilmesi üzerine Trump ilk kez başkanlık muayenesi nde..

Güzel Oyuncu Pelin Akil'in Yaşadığı Büyük Talihsizlik 02:22

Güzel Oyuncu Pelin Akil'in Yaşadığı Büyük Talihsizlik

Güzel oyuncu Pelin Akil ve eşi Anıl Altan dün akşam bir AVM’de görüntülendi. Akil, başına gelen talihsizliklerden bahsederken eşi Anıl Altan da sürpriz bir çalışmadan bahsetti. Oyuncu Pelin Akil ve eşi Anıl Altan dün akş..

  • BETA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini 01:16

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydemir, partisinin oy oranı ile ilgili iddialı bir çıkışta bulundu. Aydın'a göre İYİ Parti seçimde yüzde 20 oy alacak ve partisinin genel başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı s..

Diyarbakır Valiliği Yakınında Patlama 01:03

Diyarbakır Valiliği Yakınında Patlama

Diyarbakır Valiliği yakınlarında bulunan bir çöp kutusunda henüz ne olduğu belirlenemeyen bir cisim patladı. Büyük bir gürültü meydana gelen patlamada ölü ve yaralı olmadığı belirtilirken, bölgeye çok sayıda polis ve amb..