#Çılgın güvenlik görevlisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Emanet 00:44

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Em

Japon Yeraltında Yeni Güvenlik Sistemi Metroda en çok yaşanan kazalardan biri raylara düşmek ve o kaçınılmaz sonu yaşamak. Japonya’da 2013 yılında bu sebeple yaşamını yitiren 221 kişi kaydedilmiş. Ölenlerin yüzde 60’ını..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilmemeli 01:07

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilm

Almanya’da 53. Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen terörizme karşı mücadelenin İslamiyete karşı bir mücadele gibi gösterilmemesi gerektiğini söyledi. ABD Savunma Bakanı Jame..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı  4 Ölü 00:38

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı 4 Ölü

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te güvenlik güçlerinin düzenlediği terör operasyonunda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi ile 3 örgüt üyesi öldü. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'in Isani bölgesindeki Gabriel ..

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada 00:50

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada

Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden yayanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da Plevne Caddesi üzerinde bir firmaya ait Mehmet T. idaresindeki 06 ..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu 00:22

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu

Özel Güvenlikçilere FETÖ Operasyonu İzmir ve Manisa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan 20 silahlı özel güvenlik görevlisi..

Mersin'de Zabıtalar Tarafından Arabasına El Konulan Kağıt Toplayıcısı Çocuk 00:59

Mersin'de Zabıtalar Tarafından Arabasına El Konulan Kağıt Toplayıcısı

Kağıt toplayıcısı bir çocuk zabıta ekiplerine kaptırdığı arabasını yalvar yakar geri almaya çalışsa da başarılı olamadı. Ekmek teknesi elinden alınan çocuğun insanın içini acıtan o anları...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vuruşuyla Yeri Öptüren İrlandalı Boksör 01:20

Vuruşuyla Yeri Öptüren İrlandalı Boksör

İrlanda'da gerçekleşen olayda, iki alkollü kişi restorana girmek isteyince boksör olduğu her halinden belli güvenlik görevlisi olaya el atıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntiharı Ayaklarıyla Önleyen Kahraman Görevli 01:12

İntiharı Ayaklarıyla Önleyen Kahraman Görevli

Çin'de yaşanan olayda bir güvenlik görevlisi saniyeler içinde bir kişinin canına kıymasına engel oldu. Weng Jianzhong isimli görevli yaklaşan trenin altına atlamak üzere olan kişiyi kurtardı...

  • JET TV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyükelçilik Konutu Önündeki Kavgada 14 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 05:31

Büyükelçilik Konutu Önündeki Kavgada 14 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

Washington emniyeti, ABD ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik eden 12 güvenlik görevlisi ve iki Kanada vatandaşı hakkında yakalama kararı çıkarttı..

Başakşehir-Trabzonspor Maçında Forma Skandalı! 00:16

Başakşehir-Trabzonspor Maçında Forma Skandalı!

Başakşehir Fatih Terim stadında bir güvenlik görevlisi Trabzonsporlu bir küçük çocuğun üzerinde ki formayı çıkarttırması büyük tepki çekti. Formanın çıkarılma anında çekilen video, sosyal medyada kısa sürede yayılırken T..

Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesinde Silahlı Saldırı 00:46

Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesinde Silahlı Saldırı

Saldırı Mısırın başkentinin güney eteğinde Helwan Şehri'ndeki Marmina kilisesinde gerçekleşti.Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesine Silahlı Saldırı Düzenlendi. Motosikleti en az iki silahlı Saldırgan Cuma günü Kahire'n..

Dayıyı Hayattan Soğutan Para Şakası 00:30

Dayıyı Hayattan Soğutan Para Şakası

Görevde canı sıkılan güvenlik görevlisi kamerayı açıp dayıya şaka yapıyor dayı şaka sonunda hayattan resmen soğuyor...

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polis Ekiplerinden Film Gibi Yakalama Anı 01:06

Polis Ekiplerinden Film Gibi Yakalama Anı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde cinayet zanlısı olarak aranan şüphelinin, polis ekipleri tarafından yakalanma anı kamera ile görüntülendi. Alınan bilgiye göre, bir bankadan para çekmeye çalışan, kasten adam öldürme suçundan..

Beyaz Saray'da Silah Sesleri, Trump Toplantıyı Yarıda Bıraktı 01:24

Beyaz Saray'da Silah Sesleri, Trump Toplantıyı Yarıda Bıraktı

ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray'da açıklama yaparken içeriye giren güvenlik görevlisi toplantıyı bölüp başkanı salondan çıkardı...

Hastanede evsize dayak! 01:43

Hastanede evsize dayak!

16 AY BİR HASTANEYİ KENDİNE MESKEN ETTİ. GÜVENLİKÇİLER DÜN GECE MÜDAHALE EDİP DARBETTİ. EVSİZ ADAM DARP RAPORU ALDI, ŞİDDETİ BAŞLATTIĞI İDDİA EDİLEN GÜVENLİK GÖREVLİSİ İSE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI....

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı! 01:54

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı!

DARBE HİÇ BEKLEMEDİKLERİ YERDEN GELDİ,, GÜVENLİKÇİ EMANETE HIYANET ETTİ. SİVAS’TA BİR BANKANIN 15 YILLIK GÜVENLİK GÖREVLİSİ SAHTE İMZAYLA MÜŞTERİLERİN PARASINI ZİMMETİNE GEÇİRDİ, KENDİSİNDE OLAN ANAHTARLA KASAYI AÇIP ORA..

Personel Kartlı Geçiş Sistemini İki Yıl Boyunca Yanıltıp İşe Gelmediler 00:51

Personel Kartlı Geçiş Sistemini İki Yıl Boyunca Yanıltıp İşe Gelmedile

İtalya’nın Napoli şehrindeki Loreto Mare Hastanesi’nin 55 çalışanı, personel kartlı geçiş sistemini yanıltarak mesai saatlerinde görev yerlerinde bulunmayıp dışarıda zaman geçirdikleri için göz altına alındı. Söz konusu..

Son Oyun Film İzle 1:39:15

Son Oyun Film İzle

Filmin Konusu: Aksiyon film tutkunları ve Jason Statham hayranları işte size Jason Statham’dan aksiyon dolu yepyeni bir film daha. Filmde, kumar oynamayı çok seven her zaman kumar oynayan bir adam, zaman geçtikçe aslında..

  • Tv Series tarafından
  • 7.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu 01:52

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu

Gümüşhane’de cinnet getiren baba, evde tartıştığı 3 oğlunu tabancayla vurdu. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Turgut Yücel Sokak'ta yaşayan 68 yaşındaki Necati Ö., akşam saa..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle 1:58:17

Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle

Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir ken..

Söz | 57.Bölüm 2:26:55

Söz | 57.Bölüm

Tim bir yandan Nisan’ın (Mine Çayıroğlu) planladığı saldırının faillerini ararken, diğer yandan yaralıların tedavi edildiği hastanenin güvenliği sağlamak için görevlendirilir. Eylem (Meriç Aral), saldırıyı düzenleyen ter..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..