#Çılgın güvenlik görevlisi

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Güle güle sevgilim Ayrılık zamanıdır şimdi Yüreğimin darağacına Bir ipte sen vur şimdi Seni sevdiğim kadar Sensizliği de sevmeliyim şimdi Güle güle sevgilim Bilirsin ağlayamam şimdi Hem ben ağlarsam söyle nasıl ..

Deadpool 1:48:06

Deadpool

Deadpool Film Özeti: Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uy..

  • Film İzle tarafından
  • 38.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi 02:33

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binasında 12 yıldan beri temizlik işçisi olarak çalışan 3 çocuk annesi Remziye Karadağ, hastane koridorlarını temizlerken altın gerdanlı..

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı 04:07

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı DARBE darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevlerinden ihraç edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan 3 komiser, öğretim görevlisi, öğretmen, eski gazetecini..

Uçan Adam 00:20

Uçan Adam

Kuru ağaç dallarını vinç yardımıyla budayan temizlik görevlisi, dalın kopmasıyla kendini bir anda havada buluyor...

  • Cowboy tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Thy Görevlisinin Damacana İle İmtihanı 00:27

Thy Görevlisinin Damacana İle İmtihanı

THY uçağında çekilen görüntüler sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu. THY görevlisi bir uçağın kanatlarındaki buzlanmayı damacana içindeki sıvı ile önlemeye çalışıyor. Damacana görevlinin elinden kurtularak çekim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

“35 Yaşına Kadar Çocuk Sahibi Olmak En Sağlıklısı” 04:54

“35 Yaşına Kadar Çocuk Sahibi Olmak En Sağlıklısı”

Yeni doğan bebeklerin yaklaşık yüzde 3'ünde doğumda yapısal ya da işlevsel bir anomali (kusur, sakatlık) bulunuyor. Bu anomalilerin bir kısmında neden belirlenemezken belirlenen en büyük nedenin evlenme yaşının yükselmes..

Riverdale  1.Sezon 3.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 42:50

Riverdale 1.Sezon 3.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

Riverdale - Chapter 1 - 1.Sezon 3.Bölüm TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER Riverdale bir Amerikan genç drama televizyon dizisi. Konusu Archie Comics'in karakterleri üzerinedir. Mayıs 2016'da The CW tarafından duyur..

  • Tv Series tarafından
  • 12.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Riverdale 1.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:49

Riverdale 1.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

Riverdale bir Amerikan genç drama televizyon dizisi. Konusu Archie Comics'in karakterleri üzerinedir. Mayıs 2016'da The CW tarafından duyurulmuştur. Dizinin ilk bölümü 26 Ocak 2017 tarihinde yayınlanmıştır. Senaristliğin..

Irak'ta Bir Lunapark Kazası 01:34

Irak'ta Bir Lunapark Kazası

Bağdat'ta bulunan lunapark alanında, lunapark görevlisi olarak çalışan şahıs, hareket halindeki bir oyuncağın alanına girdi.Platformun karşısına geçmek isteyen görevliye çarpan hareket halindeki oyuncak, şahsı havaya fır..

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Blade Runner 2049 Fragmanı 00:15

Blade Runner 2049 Fragmanı

İlk film olaylarından otuz yıl sonra yeni bir bıçak koşucusu olan LAPD Görevlisi K (Ryan Gosling), toplumdan geriye kalan şeyleri kaosa sürükleme potansiyeline sahip uzun süren gömülü bir sırrın ortaya çıkmasını sağladı...

Soraya'yi Taşlamak Film İzle 1:54:23

Soraya'yi Taşlamak Film İzle

Dini taassubun yaşadığımız çağda korkunç yüzünü göstermesinin belgesi niteliğindeki bu duyarlı yapım, Freidoune Sahebjam isimli romancının Soraya'yı Taşlamak isimli eserinden sinemaya aktarıldı. Filmin konusuna gelince; ..

  • mathilda tarafından
  • 12.955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Hurdadan Ağacın Gölgesinde Kitaplık 01:35

Hurdadan Ağacın Gölgesinde Kitaplık

Fırat Üniversitesinde Öğretim Görevlisi Ruçhan Keçeci'nin hurda otomobil ve kamyon parçalarından yaptığı, üzerinde kitap ve insan figürleri bulunan ağacın yanında oluşturduğu sıra dışı kitaplık, kitapseverlerin uğrak mek..

Süpürülmeye Bayılan Kedinin Temizlik Keyfi 00:42

Süpürülmeye Bayılan Kedinin Temizlik Keyfi

İstanbul Fatih'te kaydedilen kedi videosu izleyenleri gülümsetti. Sokağı temizleyen görevlinin, kendisini de süpürgeyle temizlemesinden hoşnut olan kedinin o anları sosyal medyada ilgiyle izlendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan’ın Takım Arkadaşıydı, Temizlikçi Oldu 06:24

Arda Turan’ın Takım Arkadaşıydı, Temizlikçi Oldu

Barcelona’da oynayan milli futbolcu Arda Turan’ın yıllar önce Galatasaray alt yapısında takım arkadaşı olan Kemal Özcan, şimdi Adana'da bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Arkadaş çevresi yüzünden kötü alı..

  • JET TV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

İngiltere'de Seçimin Sonucunu Gençler Belirledi 01:25

İngiltere'de Seçimin Sonucunu Gençler Belirledi

İngiltere'deki seçimin ardından hali hazırda özellikle Brexit konusunda fikir ayrılığı yaşayan halkın bölünmüşlüğü daha da belirginleşti. Gençler daha işçi partisi yanlısı ve Brexit karşıtıyken, yaşlılar ise muhafazakar ..

Otel Valesinin Dünyasını Karartan Eski Swat Subayı 00:46

Otel Valesinin Dünyasını Karartan Eski Swat Subayı

John Kiernan isimli eski SWAT subayı, bir otelde vale görevlisi Rodolpho Rodriguez'le ayaküstü kısa bir tartışmanın ardından tek yumrukla görevliyi nakavt etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak'ta Bir Lunapark Kazası 01:34

Irak'ta Bir Lunapark Kazası

Bağdat'ta bulunan lunapark alanında, lunapark görevlisi olarak çalışan şahıs, hareket halindeki bir oyuncağın alanına girdi.Platformun karşısına geçmek isteyen görevliye çarpan hareket halindeki oyuncak, şahsı havaya fır..

  • JET TV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şey Aşktan Full Hd İzle 1:40:15

Her Şey Aşktan Full Hd İzle

Pelin, bir mağazada kasiyer ve reyon görevlisi olarak çalışan ve evlilik arifesindeki genç bir kadındır. 3 yıldır beraber olduğu sevgilisi İlker'i hayatının aşkı olarak görmektedir ve çok masrafa girmesne rağmen yoğun bi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.667 görüntüleme
  • 8 yıl önce
GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Çin İnadı Dedikleri Bu Olsa Gerek 00:40

Çin İnadı Dedikleri Bu Olsa Gerek

Çin Otobanında , bir sürücü ve ücretli servis görevlisi bir çıkmaza girdi. Adam bacağını ve kolunu uzatarak kadın personele bir kart veriyordu. Bununla birlikte, ikisi de elini uzatıp daha fazla uzanmamak için çok inat..

CHP'nin Oy Skandalı Kameraya Böyle Yansıdı! 01:00

CHP'nin Oy Skandalı Kameraya Böyle Yansıdı!

Çanakkale'de, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde kamera yansıyan sandık görevlisi A.S.'nin 3 kez sandığa imzasız ve geçersiz oy atma görüntülerinin ortaya çıkması büyük yankı uyandı..

Metin Topuz'un FETÖ ve El-Kaide Bağlantıları Çıktı 01:59

Metin Topuz'un FETÖ ve El-Kaide Bağlantıları Çıktı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un bir bağlantısı daha ortaya çıktı. 17-25 Aralık kumpasçısı olan daha önce FETÖ'cü polis müdürleriyle yoğun temas kurduğu öğrenilen Metin Topuz’un şimdi de bir El Kaide..

Genç Kadın Araba Sürerken Aniden Kalp Krizi Geçirince 00:25

Genç Kadın Araba Sürerken Aniden Kalp Krizi Geçirince

Fatih Balat'ta aracıyla yolda giderken kalp krizi geçirdiği ileri sürülen öğretim görevlisi genç kadın, önce bir araca ardından da bir kafe çalışanına çarparak güçlükle durdu. Olay sonrası genç kadın yoğun bakıma alınırk..