#Çılgın güvenlik görevlisi

9 Aylık Çocuğu Döven Cani Bakıcı 00:28

9 Aylık Çocuğu Döven Cani Bakıcı

Hindistan'da gerçekleşen olayda, bir bebek bakıcısının bakmakla yükümlü olduğu çocuğu dövdüğü anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüler sonrası ise çocuğun kafatasında çatlak meydana geldiği ve iç kanama ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Avustralya'da sıkı yılbaşı güvenliği 01:05

Avustralya'da sıkı yılbaşı güvenliği

Avustralya'da yılbaşı kutlamaları arefesinde güvenlik önlemleri artırıldı. Polis, yeni yıl kutlamalarıyla ilgili internet üzerinden tehditler savuran bir şüpheliyi, halktan gelen ihbarlar üzerine gözaltına aldı. Sosyal..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın vuruldu 00:25

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın vuruldu

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın İsrailli güvenlik güçlerince vurularak yaralandı. İsrail polisi, Kudüs yakınlarındaki Kalendiya kontrol noktasında, güvenlik güçlerine doğru ilerleyen kadının elinde bıçak olduğunu ve ..

Metroya Binebilmek İçin Çocuğu Kapıya Sıkıştıran Adam 00:47

Metroya Binebilmek İçin Çocuğu Kapıya Sıkıştıran Adam

Çin'de gerçekleşen olayda bir adam metroya bineceği sırada kapanan kapıyı içinde çocuğun da olduğu bebek arabasıyla tuttu. Güvenlik kamerasına yansıyan o görüntüler.....

  • PengoTV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genç Kıza Saldıran Hırsızı Perişan Etti 00:45

Genç Kıza Saldıran Hırsızı Perişan Etti

Çin'de bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ülkede büyük ses getirdi. Mağazadan çıkan genç kız, hırsızın saldırısına uğradı. Cüzdanını vermemek için uzun süre direnen genç kızı, durumu fark eden bir adam kurtardı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Montunu Çıkartıp Üşüyen Köpeğin Üzerine Örttü 01:03

Montunu Çıkartıp Üşüyen Köpeğin Üzerine Örttü

Giresun'da ayakkabı hırsızlarını bulmak için güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen bir kişi ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Sokağın karşısındaki apartmanın önünde soğuk havada aç kalan ve üşüyen köpeğe bir kişinin..

Bakan Müezzinoğlu_ FETÖ'den 94 Bin 867 Kamu Çalışanı İhraç Edildi 00:40

Bakan Müezzinoğlu_ FETÖ'den 94 Bin 867 Kamu Çalışanı İhraç Edildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, FETÖ'den toplam 125 bin 485 kamu çalışanı işlem görmüş. Bunun 18 bin 331'i göreve iade edilmiş, 94 bin 867'si ihraç edilmiş, 30 bin 618'i de şu anda açıkta. dedi...

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı 02:13

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı Diyarbakır’ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de..

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Tamir Ettiği Tablet Böyle Patladı 00:54

Tamir Ettiği Tablet Böyle Patladı

Konya’nın Akşehir ilçesinde bilgisayar servisine tamir ettirilmek üzere getirilen tablet, servis elemanının müdahale ettiği sırada bir anda patlayarak alev alıp yanmaya başladı. Tabletin patlama anı iş yerinin güvenlik k..

Bakan Kılıç Türkiye En Az Paris Kadar Güvenli 05:11

Bakan Kılıç Türkiye En Az Paris Kadar Güvenli

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bazı ülkelerin Türkiye’de güvenlik sorunu olduğunu öne sürerek organizasyonlara katılmamasına değinerek, “Türkiye en az Paris kadar güvenli” dedi...

Başbakan Yıldırım 1. Ordu Komutanlığını Ziyaret Etti 01:32

Başbakan Yıldırım 1. Ordu Komutanlığını Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da gün boyu gerçekleşen programlarının ardında akşam saatlerinde Tuzla’daki ikametine dönerken sürpriz bir kararla Üsküdar Selimiye deki 1. Ordu Komutanlığına uğradı. Yıldırım’ın bu ziy..

Çekim İçin Ölümü Göze Aldı 00:33

Çekim İçin Ölümü Göze Aldı

Fotoğraf çekimi için Dubai'ye giden Rus model Viktoria Odintsova, gökdelenin tepesine çıkarak hiçbir güvenlik önlemi almadan yaptığı riskli çekimle sosyal medyada tepki gördü...

Kardak Kayalıkları Önlerinde Hareketli Anlar 01:39

Kardak Kayalıkları Önlerinde Hareketli Anlar

Muğla'nın Bodrum açıklarındaki Kardak kayalıklarında Türk karasularını ihlal eden Yunan botu ile Türk Sahil Güvenlik birimleri arasında yaşanan hareketli anlar görüntülendi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Trump'ın Korku Dolu Anları 01:15

Trump'ın Korku Dolu Anları

Trump'ın Korku Dolu Anları ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Nevada eyaletindeki seçim mitinginde gizli servis ajanları tarafından güvenlik gerekçesiyle kürsüden uzaklaştırıldı. Nevada eyaletinin ..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı 00:53

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı Sultanbeyli’de bir okula molotof kokteyli atıp bir parkı da ateşe veren 17 şüpheli, polisin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 24 saat geçmeden yakalandı. Sulta..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Ben Eşim Tarafından Defalarca Aldatıldım!! 19:07

Ben Eşim Tarafından Defalarca Aldatıldım!!

Sosyal güvenlik uzmanı olan Erhan Nacar çok iyi giden bir evliliğimiz olmasına rağmen tuttuğum dedektif sayesinde eşimin beni defalarca aldattığını öğrendim,şoka uğradım açıklamasıyla son günlerde gündemden düşmeyen Erha..

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..