#Çıtır tavuk yapılışı

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yufka 1 bütün tavuk göğsü 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik yarım çay kaşığı pulbiber yarım çay kaşığı karabiber 1 kase yoğurt 2-3 yemek kaşığı tereyağı 1 ça..

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Tavuklu Makarna Tarifi 04:45

Tavuklu Makarna Tarifi

Tavuklu Makarna Tarifi için malzemeler: 1 ya da iki adet tavuk göğsü tavukları kavurmak için 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 3-4 adet yeşil biber 2 adet kırmızı kapya biber 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 3-4 diş sa..

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Patatesli Simit Börek 01:50

Patatesli Simit Börek

Bol susamlı, çıtır çıtır patatesli simit tadında börek tarifini sizler için hazırladık. Ağızda dağılan susam tanelerinin arsındaki lezzetli patates harcı ile muhteşem tadıyla yedikçe yedirten bir börek tarifi. Bizler bu ..

Tek Lokmada Ağzınızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi 09:15

Tek Lokmada Ağzınızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Tarif Metni: 300 gr, 3 su bardağı un 200 gr tereyağı 3 tatlı kaşığı yoğurt 1,5 tatlı kaşığı sirke 1 çay kaşığı mahlep 1 dolu çay kaşığı kabartma tozu 1çay kaşığı tuz 1 yumurta sarısı Çörek otu Öncelikle işe sade yağ ya..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

Su Böreği Tarifi  12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği 12:08

Su Böreği Tarifi 12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği

750 gr beyaz un- 2 dolu kavanoz* 8 yumurta 1 çay bardağı su 1 çorba kaşığı tuz 200 gr tereyağı 250 gr çift çekim dana döş kıyma 200 gr beyaz peynir 10-12 dal maydanoz *Kavanoz 660 ml lik • Geniş bir kaseye 8 yumurta kı..

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Paçanga Böreği Tarifi 02:06

Paçanga Böreği Tarifi

Yapılışı kolay ve lezzetiyle dillere destan olmuş bir börek yapmak isterseniz paçanga böreği tam sizlere göre bir börek tarifi. Çıtır, çıtır yufkanın arasında kaşar peyniri, pastırma, domates, ve biberden lezzetli bir bö..

Kivi Reçeli Tarifi 01:05

Kivi Reçeli Tarifi

Kivi Reçeli Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler 6 adet kivi (sert olanlarından) 2 su bardağı toz şeker 2,5 su bardağı su 3 adet karanfil Kivi Reçeli Yapılışı Tarifi Yapılışı 1.Kivi reçeli için ilk olarak tencereye toz şeker..

Evde Barbekü Sos Yapımı 06:29

Evde Barbekü Sos Yapımı

2 adet soğan 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kimyon tohumu 2 çorba kaşığı kişniş tohumu 400 gr. ketçap 2 çorba kaşığı acı toz kırmızı biber 4 çorba kaşığı pekmez 1 portakalın suyu 2 çorba kaşığı s..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..

 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi 01:44

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi

Çay saatlerinde farklı ve leziz bir börek tarifi ile bugün sizlerle karşınızdayız. Çıtır çıtır ağızda dağılan börek tarifinin arasında beşamelli tavuk harcının ağızda bıraktığı muhteşem bir lezzet. Misafirlerinize ve ail..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Fırın Aşkı 00:29

Fırın Aşkı

ilk defa fırına gider ayak sevinen ve aşka gelen tavuk..

Tavuğun Yavru Kurt Köpeğine Meydan Okuması 01:05

Tavuğun Yavru Kurt Köpeğine Meydan Okuması

ELAZIĞ'ın Maden ilçesine bağlı Plaj köyde diğer tavukları kümese sokan yavru kurt köpeği kalan son tavuğu da havlayıp korkutarak kümese sokmaya çalışmış. Her defasında tavuğa doğru hamle yapan köpeğe saldıran tavuk, adet..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Şiş Kebap Pakistan 00:11

Şiş Kebap Pakistan

Seekh (şiş) kebap, Pakistan & alt kıtasından gelen, kıyma veya kıyma ile karıştırılan yerel baharatlarla yapılan, şişler üzerinde silindirler halinde şekillenen ve ızgarada pişirilen bir kebap türüdür. Genellikle bir man..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tavukta üretim restleşmesi 02:12

Tavukta üretim restleşmesi

TAVUK ÜRETİCİLERİ RESTİ ÇEKTİ, KÜMESLERE ARTIK YENİ CİVCİV ALINMAYACAK! YANİ TAVUK ÜRETİMİ DURDURULDU. TAVUK ÜRETİCİLERİ VE SANAYİCLERİ ARASINDA BİR SÜREDİR FİYAT TARTIŞMASI YAŞANIYORDU.. ÜRETİCİLER BUGÜN ANKARA'DA EYLEM..

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle 03:22

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına geç ve benimle bir..

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Evde Nugget Tarifi 07:11

Evde Nugget Tarifi

2 adet tavuk göğüs 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un Kızartmak için: Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsünü kabaca parçala..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Sarıyer Böreği..Üstüne Börek Var mı-Davetsiz Misafir 12:21

Sarıyer Böreği..Üstüne Börek Var mı-Davetsiz Misafir

Çıtır çıtır dilimlenen lezzetle sarıp sarmalanmış kol böreği; çay saatlerinin yıldızı olabilecek bir hamur işi...