#Çıtır tavuk yapılışı

Pileli Börek 05:07

Pileli Börek

Yapımı zevkli tadı leziz olan çıtır çıtır peynirli börek...

Yalancı Mantı Tarifi 02:24

Yalancı Mantı Tarifi

Mantının zahmetli açılan yufkasından, haşlamasına kadar süreç bizim gözlerimiz de büyüdüyse bir de canınız mantı çektiyse ne yapmalıyız? Tabi ki de yalancı mantı yapmalıyız. Hazır yufkadan çıtır çıtır fırında çabucak haz..

Pratik Milföy Hamurundan Patates Mantısı 01:45

Pratik Milföy Hamurundan Patates Mantısı

Hanımlar bugün sizlere çıtır çıtır, pratik milföy hamurundan patates mantısı tarifini bugün sizler için paylaşıyoruz. Ağızda dağılan, az malzemelerle hazırlayabileceğiniz kolay mantı tarifimizi beğeneceğinize eminiz. Mis..

Ekmeğimizin Peşindeyiz! | Hayat Değiştiren Pratik Bilgiler 10:27

Ekmeğimizin Peşindeyiz! | Hayat Değiştiren Pratik Bilgiler

Birbirinden ilginç ve faydalı pratik bilgiler ile karşınızdayım. Bayat ekmek, Nutella, balon, meyve ve sebzenin bir arada olduğu hem faydalı hem de eğlenceli pratik bilgiler bir arada :) Bayat ekmek nasıl çıtır çıtır olu..

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baklavalık Yufkadan Peynirli Börek Tarifi 01:43

Baklavalık Yufkadan Peynirli Börek Tarifi

Baklavalık Yufkadan Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi İçin Malzemeler 20 adet baklavalık yufka Sosu için; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı maden suyu İç malzemesi; Peynir Maydanoz Üzeri için; 2 y..

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası 04:26

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası Düzelten : cihanbodur88 Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi 02:29

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi

Milföy hamuru ile pratik bir şekilde hazırlanabilecek gözleme tarifini paylaşmak istiyoruz. Özellikle çocukların çok seveceği pratik börek tarifi arıyorsanız tavada yapabileceğiniz az malzemeli çok kolay bir tarif. Milf..

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi 01:52

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yufka (6 adet) 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası Karabiber, pul biber, tuz Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı ..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi 02:22

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi

Hanımlar bugün sizlere el açması tadında lezzetli bir börek tarifi paylaşıyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayabileceğiniz sirkeli ıspanaklı börek tarifimizi sizlerde çok beğeneceksiniz. Çıtır çıtır, yufkanın arasındak..

10 Dakikada Simit Tarifi 01:40

10 Dakikada Simit Tarifi

Malzemeler; 7 yaprak dikdörtgen milföy İç harcı için istediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz Ben rendelenmiş kaşar peynir kullandım. Bulamak İçin; 1 yemek kaşığı pekmez 1 çay bardağı su Hazırlanışı; 1.1 yaprak dikdört..

Kabaklı Rulo Buzluk Böreği 02:22

Kabaklı Rulo Buzluk Böreği

Malzemeler; 3 yufka 2 iri veya 3 orta kabak Yarım kalıp kadar beyaz peynir ( kaşar rendesi de olabilir) 1 çay bardağı ayçiçek yağı veya zeytinyağ Pul biber 1 yumurta içine 1 yumurta sarısı üzerine Hazırlanışı; 1.İç mal..

Sodalı Banyolu Börek Tarifi 02:10

Sodalı Banyolu Börek Tarifi

Su Böreği Tadında Sodalı Sarma Börek Tarifi İçin Malzemeler; 2 adet hazır yufka 100 g tereyağı 1 şişe soda (200 ml) içi için; maydanozlu peynir karışımı üzerinde sürmek için; yumurta sarısı susam çörek otu Hazırlanış..

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler 02:24

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Gözleme sevenler için kahvaltılık tarifler den hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve kısa sürede hazırlanabilen gözlememizin lezzeti de yerinde çıtır çıtır dır. Hazır yufka..

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

Milföy Tadında Yufka Böreği 02:15

Milföy Tadında Yufka Böreği

5 adet yufka 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı sirke İç harcı için: İstediğiniz iç harcı veya 250 gr kıyma 1 adet kuru soğan 1-2 adet yeşil biber Yarım adet kırmızı biber Bir t..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Baklava ailesinin yeni lezzeti- Soğuk baklava 02:09

Baklava ailesinin yeni lezzeti- Soğuk baklava

YAPIMI BAKLAVAYLA NEREDEYSE AYNI AMA TADI ÇOK FARKLI. ÜSTELİK ÇOK HAFİF. İŞTE ÇITIR ÇITIR BAKLAVA AİLESİNİN YENİ ÜYESİ SOĞUK BAKLAVA...

Eve teslim iftar paketi 02:36

Eve teslim iftar paketi

BU RAMAZAN BAZI LOKANTA VE RESTORANLAR EVE TESLİM İFTAR PAKETİ HAZIRLADI. ÇITIR ÇITIR PİDE, HURMA, SICAK ÇORBA, ANA YEMEK VE GÜLLAÇTAN OLUŞAN PAKETLER İFTAR SAATİNDE MÜSTERİLERE ULAŞSIN DİYE TAM ZAMANINDA YOLA ÇIKTI...

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Kuzu Kol  Bayram Yemekleri 07:49

Kuzu Kol Bayram Yemekleri

Malzeme Listesi: 1 kuzu kol Yarım litre kefir 1 avuç kuru kekik 12 diş sarımsak 2 büyük tutam karabiber 1 büyük tutam tuz yarım tutam pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım litre kefirin içine, 1 avuç kuru kekik, 2 d..

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi 03:00

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi

250 gr kadayıf 125 gr tereyağı 2 yemek kaşığı pudra şekeri Muhallebisi için: 1 litre süt 2 çay bardağı tozseker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 poset toz krem şanti yarım paket labne peyniri ( 100 gr) 1 paket ..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Sivas Katmer Tarifi 10:29

Sivas Katmer Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 1 çay bardağı su- 100 ml 2 çay bardağı süt- 200 ml 250 gr tereyağı 1 paket instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 boğum dil peyniri 50 gr beyaz peynir 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt *..

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi 09:31

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi

Yarım bayatlamış ramazan pidesi 2 yumurta 3 avuç rendelenmiş kaşar peyniri 5-6 dilim kurutulmuş et 8 dal maydanoz 1 çay kaşığı karabiber 2 yumurtayı çırpın. İçine 3 avuç rendelenmiş kaşar peynirini, 5-6 dilim kurutulmu..

Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..