#Çıtır Çıtır milföy hamuruyla peynirli pide yapımı pratik pide tarifi

Baton Kalıpta Peynirli Börek Tarifi 01:44

Baton Kalıpta Peynirli Börek Tarifi

Malzemeler; 3 tane hazır yufka içi için; 150 gr beyaz peynir ve maydanoz karışımı 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 tane yumurta üzeri için; 1 tatlı kaşığı yoğurt çörek otu..

Beyaz Peynirli Poğaça Tarifi 08:15

Beyaz Peynirli Poğaça Tarifi

250 gram un 1 tatlı kaşığı maya 2 tatlı kaşığı toz şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı 75 ml ılık süt 2 dal Maydanozun Yaprakları 150 gram Beyaz Peynir 2 tatlı kaşığı Susam Tuz Sıvıyağ..

Pastırmalı & Peynirli Hurma Tarifi 03:10

Pastırmalı & Peynirli Hurma Tarifi

10 adet Hurma 10 dilim Pastırma 3 yk Keçi Peyniri..

 Peynirli Börek Tarifi 02:59

Peynirli Börek Tarifi

6 adet yufka, 500 g ezilmiş az yağlı beyaz peynir, 1 küçük kase kıyılmış maydanoz, 1,5-2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, Susam, Çörek otu, 1 yumurta sarısı...

Hazır Yufkadan Peynirli Sandal Börek Tarifi 04:03

Hazır Yufkadan Peynirli Sandal Börek Tarifi

Sandal börek Malzemeleri: 2 adet yufka 250gr peynir 50gr kaşar peyniri 2 adet yumurta (1 tanesinin sarısı böreklerin üzeri için) 100ml süt 100ml sıvı yağ 10 sap maydanoz..

Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi 04:21

Dereotlu Peynirli Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 buçuk su bardağı süt 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı (yaklaşık 80 gr.) yarım su bardağı sıvıyağ 2 yumurta (birinin sarısını ayırın) 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 yaşmaya veya 1 yemek kaşığı ..

Otlu Peynirli Poğaça Tarifi 04:40

Otlu Peynirli Poğaça Tarifi

1 yemek kasigi tozseker 1 cay bardagi yogurt Yarim cay bardagi siviyag 1 paket yas maya 1 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi sirke 300 ml su ( 2,5 su bardagi kadar) Alabildigi kadar un (ben 700 gram kullandim) 1 adet kapya ..

Peynirli ve Tahinli Açma Poğaça  Açma Tarifi  Açma Nasıl Yapılır 05:55

Peynirli ve Tahinli Açma Poğaça Açma Tarifi Açma Nasıl Yapılır

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Peynirli Poğaça Tarifi 10:36

Peynirli Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı seker 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir) 4 Buçuk 5 su bardağ..

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi 05:51

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi

Malzemeler : 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı daha un 1 çay kaşığı tuz (peynirinizin tuzuna göre ayarlayın benim kul..

Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Peynirli Midye Poğaça Tarifi  Tereyağlı Katmer Poğaça 07:25

Peynirli Midye Poğaça Tarifi Tereyağlı Katmer Poğaça

Midye Poğaça Malzemeleri: 100ml su (ılık) 100ml süt (ılık) 1 tatlı kaşığı maya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet yumurta 3 yemek ka..

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

Efsane Peynirli Pişi Tarifi  Balon Gibi kabaran Hamur Kızartması 06:37

Efsane Peynirli Pişi Tarifi Balon Gibi kabaran Hamur Kızartması

1 su bardağı yoğurt 2 adet yumurta adet yumurta 1 tatlı kaşı tuz Bir paket kabartma tozu 3,5 su bardağına yakın un (dikkatli bir şekilde ilave edin) Arası için beyaz peynir ve kaşar peyniri Hamur malzemelerini karıştır..

 Ebrar Usta'dan 02:56

Ebrar Usta'dan "Dereotlu ve Peynirli Poğaça" Tarifi!

Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in 17. Bölümünde; Ebrar Usta lezzetli dereotlu ve penirli poğaça tarifi verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ebrar 'dan Peynirli Omlet  Tarifi 00:49

Ebrar 'dan Peynirli Omlet Tarifi

Yayınlandığı her ülkede reyting rekorları kıran, eğlendirici yarışma programı “Çocuktan Al Haberi” Evrim Akın'ın sunumuyla Her Cumartesi - Pazar Show TV'de!..

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Çıtır Gevrek Patates Kızartması : Kolay Lezzetli Atıştırmalık Tarifi 03:58

Çıtır Gevrek Patates Kızartması : Kolay Lezzetli Atıştırmalık Tarifi

Çıtır ve Gevrek Patates kızartması hem eğlenceli hem kolay yapması. Çıtır ve Gevrek Atıştırmalık tarifini hemen seyredelim :-D..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Fırında Çıtır Tavuk Tarifi 01:51

Fırında Çıtır Tavuk Tarifi

malzemeler; 1 kilo kanat veya parça tavuk Sosu için : 1 kutu krema 1 tatlı kaşığı dolusu köri 1 tatlı kaşığı dolusu tatlı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı dolusu karabiber 1 çay kaşığı dolusu tuz (baharatları arttırıp, e..

Kadayıflı Tahinli Çıtır Kurabiye Tarifi 01:37

Kadayıflı Tahinli Çıtır Kurabiye Tarifi

Kaç Kişilik: 12-14 Hazırlama: 10dk Bardak ölçüsü 200 ml ' liktir 1 su bardağı tahin 1 su bardağı sıvı yağ 1su bardağı toz şeker 1 su bardağı kavrulmuş kadayıf 1 su bardağı fındık veya ceviz içi 1paket kabartma tozu Aldı..

 Çıtır Börek Tarifi  Kolay Sodalı Börek 06:42

Çıtır Börek Tarifi Kolay Sodalı Börek

Çıtır börek için malzemeler 16 adet hazır Baklavalık yufka İki adet taze böreklik yufka Sosu için malzemeler 1 su bardağı soda (Maden suyu) 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta Bir çay kaşığı kadar t..

Çıtır Buzluk Böreği Tarifi 08:02

Çıtır Buzluk Böreği Tarifi

Çıtır Buzluk Böreği İçin Malzemeler: 3 adet yufka 1 su bardağı sıvıyağ (ben zeytinyağı ile karışık ekledim) 2 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta herhangi bir börek içi (peynir maydanoz karışımı ..

 Nişastalı Çıtır Börek Tarifi 09:34

Nişastalı Çıtır Börek Tarifi

Bu tarif çok ama çok nefis oluyor,mutlaka deneyin arkadaşlar. Beğenilerinizi bekliyorum :) Hemen tarifi yazıyorum. Nişastalı Unlu Çıtır Börek ( El açması tadında ) Malzemeler; 6 yufka 1 kg kıyma 3 adet yemeklik doğra..

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi 03:41

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi

Çıtır Tel Şehriye Kaplı Patates topları için malzemeler: 5-6 adet orta boy haşlanmış patates 1 adet yumurta (akı dışına kullanılacak) 2 yemek kaşığı nişasta veya un veya galeta unu damak tadınıza göre tuz, karabiber, ..

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi 06:41

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi

Nişastalı çıtır börek 3 adet böreklik yufka 150 gr tereyağı Yarım çay bardağı süt 250 gr böreklik beyaz peynir bir tutam maydanoz Yarım su bardağı nişasta (buğday Mısır farketmez) 1 yumurta sarısı Susam ve çörek otu..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..