#Ölmeyi seçmek ötenazi

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara 02:00

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara

Hollanda, Türkiye ile krizin gölgesinde yarın yeni başbakanını seçmek üzere sandığa gidiyor. Başbakan adayları dün canlı yayında münazarada karşı karşıya geldi. Münazaranın gündeminde Türkiye ile yaşanan diplomatik kriz ..

Çirkef Görümce Yasemin Sakllıoğlu 00:52

Çirkef Görümce Yasemin Sakllıoğlu

Görümce ve gelin dedikodularında haklı tarafı seçmek sanırım dünyanın en zor kararı. En iyisi ''he he...'' deyip geçmek...

  • JET TV tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin Hilal Ve Leon Dünyanın En İyi Çift Adayı Açık Ara Öndeler 02:00

Vatanım Sensin Hilal Ve Leon Dünyanın En İyi Çift Adayı Açık Ara Öndel

Amerikada Magazin Dergisi Dünyanın En iyi Çifti Oylamasinda y ile Hilal ve Leonu Seçmek Üzere! Vatanım Sensin’de Miray Daner ve Boran Kuzum’un canlandırdıkları Hilal - Leon çifti, aldığı oylarla 64 çift arasından finale ..

  • BETA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Çakır - Uçurumdayım 04:26

Can Çakır - Uçurumdayım

Can Çakır - Uçurumdayım Dinle sözler Sevebilmek mi daha zor Vazgeçebilmek mi? Bırakma dersin bu hayatı. Romantik filmler çok saçma gelirler Çünkü sonunu hep iyi bitirirler Aslında aşk ölümüne sevip, Vazgeçmek yerine öl..

Markette Bütün Paketleri Açıp Yumurta Seçen Asyalı Abla 00:55

Markette Bütün Paketleri Açıp Yumurta Seçen Asyalı Abla

Asyalı abla markette altı üstü bir yumurta alacak ancak irilerini seçmek isteyince diğer paketlerdeki yumurtaları yer değiştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afganistan Meclisi'nde Bıçaklı Kavga 00:19

Afganistan Meclisi'nde Bıçaklı Kavga

Meclis Başkanı seçmek için toplanan Afganistan Meclisi'nde tartışmalar sonrası kavga çıktı. Çıkan kavgada bir milletvekilinin elindeki bıçak, amatör kameralarca kaydedildi...

3Y1T - 3Y1T'nin Başkanını Seçin - Chaby Han 37:57

3Y1T - 3Y1T'nin Başkanını Seçin - Chaby Han

Formatımızın başkanını seçmek için ilk bizi dinleyin, en mantıklı adaya oy verin. Videonun sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederiz, bizimle ilgili yorumlarınızı da yazmanızı, videonun sağ tarafında bulunan ankette değerli..

  • JET TV tarafından
  • 200 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ugandalılardan sonra Nijeryalılar! 02:35

Ugandalılardan sonra Nijeryalılar!

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA İSTANBUL ESENYURT'TA BİR KORONAVİRÜS BASKINI YAPILMIŞ, GÜZELLİK KRALİÇESİ SEÇMEK İÇİN TOPLANAN UGANDALILARA CEZA YAĞMIŞTI... ESENYURT'TA BU KEZ DE NİJERYALILARA BASKIN DÜZENLENDİ... BAKIN ONLARI BİR..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum? 06:47

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum?

Şimdi yarım ay şeklindeki pamuğu ikiye ayırıyoruz ve ekstra pamuk almaya çalışıyoruz, pamuğu ince yapmaya çalışıyoruz. Şimdi yüz veya göz altı kremi al ve göz altında koyu bir kat sür. Ince yapılmış pamuk al ve onu göz ..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta 01:04

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta

Kenya’da yaklaşık 20 milyon seçmen muhalefetin boykotuna rağmen yeni devlet başkanını seçmek için sandık başında. Her ne kadar seçim oldukça sıkı güvenlik önlemleri altında yapılıyor olsa da, özellikle muhalefetin kales..

Captain Marvel Orijinal Fragman 02:18

Captain Marvel Orijinal Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman 02:21

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..