#Ölürüm de vermem dediğiniz Şey röportaj

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Kiralık Aşk 68. Bölüm 2. Fragman 00:50

Kiralık Aşk 68. Bölüm 2. Fragman

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 8 yıl önce
90 Yaşındaki Dedenin Gençlik Sırrı. Güzel Bir Hikaye 03:21

90 Yaşındaki Dedenin Gençlik Sırrı. Güzel Bir Hikaye

Anlamak isteyenlere çok şey anlatıyor.ibretlik bir hikaye...

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Makyajın Korkutucu Gücü-Frightening Power of Makeup 02:19

Makyajın Korkutucu Gücü-Frightening Power of Makeup

Makyajın Korkutucu Gücü Güzel kızlarla dolu bu sınıfta her şey çok mutlu görünüyor. İzleyene huzur veren yüzleriyle kızlar, birinci dakikadan itibaren şaşırtmaya başlıyor...

  • Kadınca tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Bu Kız İnanılmaz 01:48

Bu Kız İnanılmaz

Çok parlak bebek çok başarılı olacak bir gün Çocuğunu fiziksel ve zihinsel güce sahip olmak harika bir şey! Bu harika! Bundan zevk aldığı sürece, bu onun gelişimi için çok sağlıklı. Kendini disiplin çok önemli, ebeveyn ..

Keşke Hayat Hala Bu Kadar Basit Olsaydı 00:31

Keşke Hayat Hala Bu Kadar Basit Olsaydı

Bugünün anne zihniyet ilgili bir şeyler yazayım. Çocuklar bunu yapmak zorunda. Biliyorum, biliyorum. Tüm nesil bunu yapmıyor. Tahmin et ne oldu? Hayatımda Hiç ateşim olmadı, başka bir şey olsun. Bu yüzden çocuklarına por..

Mustafa Ceceli ~ Kalpten 04:04

Mustafa Ceceli ~ Kalpten

Öyle kolay değil ki Aşkla atan bir kalbi yok saymak Güzel günlerimiz oldu Gülücüklerimiz oldu en çok senden Anılar biriktirdim hep aşka dair Sen gidersin aşk kalır diyor bir şair Yeniden buluşana dek Sımsıkı sar..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama 00:40

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama Gözaltına Alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin, Sağlık Kontrolünden Geçirildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin, sağlık kontrolü..

Musul'da Fetö'ye Deaş Kalkanı 02:26

Musul'da Fetö'ye Deaş Kalkanı

yaklaşık 2 yıldır DEAŞ kontrolünde bulunan Musul yerle bir olurken FETÖ okuluna hiçbir şey olmamış sağlam bir şekilde durduğu görülüyor. FETÖ-DEAŞ işbirliğini kanıtlayan bu görüntülerde Musul'da FETÖ'ye DEAŞ kalkanı yapı..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Adrenalin Tutkunları 01:13

Adrenalin Tutkunları

Herkes bu ölüm keşke telefon, bilgisayar, TV, içki içip seni yavaş yavaş öldürüyor. Bu adamlar fiziksel durumları iyi ve oldukça eğitimli. Hayatında hiçbir şey bitti bir amacı var, hiçbir amacın yok! Biz oturup yorum yap..

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi 00:32

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi

Yanlış adama çatan genç, bayılana kadar dayak yedi. Çin’de cep telefonuyla görüşme yapan akranına sataşan bir genç, beklemediği bir sonla karşılaştı. Genç, kendisinden uzak durmaya çalışan kişiye vurmaya başlayınca şimşe..

Trump ve Sayko Oğlu 02:08

Trump ve Sayko Oğlu

Trump'ın zengin ama psikopat oğlu önümüzdeki 4 yıl Amerikalılar için eğlenceli geçecek gibi. Hayatında istediği her şey ama her şeye sahip olan bir çocuğun şımarık davranışlarını izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düşdünya - Doğum Günüm 04:27

Düşdünya - Doğum Günüm

Yorgun Dört Duvardan Kurtulmadan Nereye Kadar Çepeçevre Karanlıktan Sıyrılmadan Nereye Kadar Bıktım Artık Derdimden Sonu Gelmez Kederimden Vazgeçtim Sebebimden Kimseye inanmam Doğum Günüm Ölüm Günüm Her Şey için Çok Üzgü..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Tırı İğne Deliğinden Geçiren Şoför 00:31

Tırı İğne Deliğinden Geçiren Şoför

Tunceli Pürümür yolunda yola düşen kayalar zor anlar yaşattı.Tabi usta şoförler için bu hiçbir şey.Bu şoför dayımız aracını iğne deliğinden geçirerek herkesi şaşırttı.İzliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Sevemiyorum 04:34

Serkan Kaya - Sevemiyorum

Düşünmesem mi, üzülmesem mi Diye daha kaç kez sorabilirim ki Böyle gördüm, böyle yaşadım Sevdim mi sevdim atamadım Beni daha kaç kere vurabilir İncitebilir Üzebilirsin ki Sevemiyorum senden başkasını Sevemiyoru..

Kutsi - Son Mektup 04:48

Kutsi - Son Mektup

Aşıkların mahvolduğu bir şehirde Kendi payıma düşeni yaşıyorum Sensizliğin dünden büyük gücüyle Adım adım bu engeli aşıyorum Bugün senden vazgeçiyorum Gözyaşlarıyla gidiyorum İkimizden biri acı çekecekse Kendimi ..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi 01:13

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi Kalabalık bir ekip gündüz vakti herkesin gözü önünde insanların telefonlarını çalıyor. Ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Neye uğradığını anlamayanlar ise sağına soluna bak..

Altan Çetin - Buraya Kadar 04:32

Altan Çetin - Buraya Kadar

Günahim Neydi Benim Aşk Belaymiş Sahiden Kurtulamadim Mateminden Her Gün Ayni Yollari Yürüdüğüm Sokaklari Ezberledim Bak Nefretinden Kalbime Yalvarsan Bile Asla Seni Affetmez Yine Dünya Döndükçe Sen Ben Biz Olamadik..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..