#Ölürüm de vermem dediğiniz Şey röportaj

Yoldan Geçen Adamın Başına Gelene Bakın 01:08

Yoldan Geçen Adamın Başına Gelene Bakın

Bi İNsanın Başına gelebilcek En Son Şey..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

Skypemare Horror  Starring Kısa Korku Filmi 07:11

Skypemare Horror Starring Kısa Korku Filmi

Alison (Cerina Vincent) Cadılar Bayramı gecesinde evde yalnız kalmasına karşın, en iyi arkadaşı Jenna (Annika Marks) ile Skype üzerinden sohbet ederken, Jenna'ya korkunç bir şey oluyor ve Alison'ı bilgisayar ekranının öb..

  • ZULMA tarafından
  • 1.447 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Ekin Konuşamadı Bahar Gülme Krizine Girdi! 09:58

Tuğçe Ekin Konuşamadı Bahar Gülme Krizine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Bahar Candan, Tuğçe Ekim'in elenmemesi için dua edeceğini söyleyince Tuğçe, Bahar'ı öpmek istedi. Bahar sarıldıktan sonra seni çok özleyec..

  • ANKA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölene Kadar  13.Bölüm - Final Sahnesi 05:04

Ölene Kadar 13.Bölüm - Final Sahnesi

Sevdiği kadını Tekin Zerdan’ın elinden kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan Dağhan Soysür; Ender’i, Selvi’yi kurtarmak için kullanır ve Tekin’in evine baskın yapar. Artık yaşadığı tüm bu sorunlardan kurtulmak istey..

  • ANKA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Asi Genç Kadir İnanır'ın Ölüm Sahnesi 01:09

Asi Genç Kadir İnanır'ın Ölüm Sahnesi

Savaş (Kadir İnanır) İffet adlı genç bir bayanı evlenme vaadi ile kandırıp parasını almaktan yargılanmaktadır. İffet’in avukatı Avni, mahkemeye yeterli bir kanıt sunamayınca Savaş serbest bırakılır. Yücel (Salih Güney) i..

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

İsyan İzle 1:27:14

İsyan İzle

İsyan izle, İsyan full izle, İsyan hd izle, İsyan türkçe dublaj izle, Dünyada yaşanmış olan en büyük savaş, III. Dünya Savaşı sonlanmıştır ve savaş toplumu zor da olsa savaşın sonuçlarıyla yüzleşmeye koyulmuştur.Savaşın ..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı 03:06

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan için suikast isteyen Fransız siyaset bilimciye yanıt verdi. Kalın, bu tür söylemlerin asla sıradanlaşmasına izin verilmeyeceğini belirtti. Kalın, Şunu bilsin..

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stres Çarkı Mesneviden Ders Aldım Versiyonu 00:24

Stres Çarkı Mesneviden Ders Aldım Versiyonu

Stres çarkı nedir? Yanınızdan geçen, özellikle ortaokul ve lise dönemindeki çocukların ellerinde sürekli dönen bir şey görüyorsanız işte stres çarkı tam olarak da o dönen şeye deniyor. Asıl amacı stresli anlarda zihni d..

  • JET TV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Bahar Candan Emine Aydını Yerden Yere Vurdu 10:00

Bahar Candan Emine Aydını Yerden Yere Vurdu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde kendisine az önce övgüler yağdıran Emine Aydın'a kötü görünüyorsun, hiç bir şey yakışmamış herhalde görmüyorlar diye çıkışınca Öykü Serter, E..

  • ANKA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stres Çarkı İle Kız Tavlamak 10:11

Stres Çarkı İle Kız Tavlamak

Stres çarkı nedir? Yanınızdan geçen, özellikle ortaokul ve lise dönemindeki çocukların ellerinde sürekli dönen bir şey görüyorsanız işte stres çarkı tam olarak da o dönen şeye deniyor. Asıl amacı stresli anlarda zihni d..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek 01:35

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek

Acı Hayat. Kerem (Cüneyt Arkın) ve Ebru (Filiz Akın). İki genç ve güzel insan. Tesadüfen birlikte bulundukları bir partide tanıştılar. İlişkileri kısa sürede büyük bir aşka dönüşür. Evlenmeye karar verirler. Hesap etmedi..

Ağlama Duvarında Galatasaray'a Giydiren Amca 00:21

Ağlama Duvarında Galatasaray'a Giydiren Amca

Ağlama duvarında insan iyi bir şey olsun diye dua eder ama görüntüdeki amca Fenerbahçe galibiyetini üstünden atamaış olmamalı Galatasaray giydiriyor..

  • JET TV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
04:37

"Hiç Kimse Pantolon Giyenleri Sevmez!

Hiç kimse pantolon giyenleri sevmez! diyen şeker şey boyundan büyük işlere kalkışarak ebeveynlerini giydirdi. Stella henüz 3 yaşında ama kombin yapmayı çoğumuzdan iyi biliyor...

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Ligi'nde İkinci Tosic Vakası 00:29

Almanya Ligi'nde İkinci Tosic Vakası

Almanya Kupası yarı final maçında Eintracht Frankfurt, uzatmalarla 1-1 tamamlanan maçta, penaltı atışları sonunda Borussia Mönchengladbach'ı 8-7 yenerek finale yükseldi. Penaltılarda dikkat çeken şey ise Borussia Mönchen..

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Hızlı Şekilde Yayılan Bira Yogası 00:53

Hızlı Şekilde Yayılan Bira Yogası

Almanya'da başlayan 'bira yogası' şimdi de Tayland ve Avustralya'da yapılıyor. Yoga yapanlar deneyimlerini şu sözlerle aktarıyor: Biz iki şeyi birleştiriyoruz, bira içmeyi ve yogayı. Zihnimizi bira şişesine odaklayarak ..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Mehmet Yıldız - Allah Neden Ruhumun Daralmasına Müsade Ediyor 09:51

Mehmet Yıldız - Allah Neden Ruhumun Daralmasına Müsade Ediyor

Ortada hiçbir şey yokken neden birden ruhum daralıyor?..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce