#Ölürüm de vermem dediğiniz Şey röportaj

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Tavşan Okulu Fragman 01:25

Tavşan Okulu Fragman

Zamanını türlü hınzırlıklarla meşgul olarak geçiren Max, yaptığı küçük kaza sonucu kendini sihirli tavşanların bulunduğu bir okulda bulur. Tüm tatilini burada geçirmek durumunda kalan Max, burada Emma ve başka üstün yete..

Aydın Kurtoğlu - Yak 02:40

Aydın Kurtoğlu - Yak

Ne kadar boş her şey alışınca yalnızlığa Tükenince umutların sarılırsın gururuna Bir elinde yanılgılar, diğerinde gözyaşların. Yıkılınca hayallerin karışırsın yağmurlara Değer mi boş yere kendini üzmeye Hayat senin eller..

Sosyal Medya Aşkına Pusetteki Bebeğine Fotoğraf Çektiren Anne 00:09

Sosyal Medya Aşkına Pusetteki Bebeğine Fotoğraf Çektiren Anne

Karşı kaldırımda bıraktığı çocuğunun sokakta fotoğrafını çekmesini isteyen annenin sosyal medya için yaptığı bu hareket görenleri hayrete düşürdü.Çocuğu fotoğrafını çekerken yürüyormuş gibi poz veren kadının umursamaz ta..

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Kurt - Senden Başka 04:33

Halil Kurt - Senden Başka

Aldım aşkımı düştüm yollara Deli gibi keyfim yok…tesellim yok…yoruldum… Geçecek gibi değil bu perişan halim Anılarım yakamı bırakmıyor Elimden gelen tek şey anılarla avunmak O güzel yıllar artık yaşanmayacak Senden başka..

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video) 03:42

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video)

SEN VARSIN İYİKİ SEN NAZAR DUAM AHİR SEVDAM EN GÜZEL YANIM AH CAN GİBİSİN NAR YÜREKLİM SEN ADIM ADRESİM BOŞA YAZILMADI BU AŞKIN KADERİ BENİM İÇİN MUCİZESİN KALMAK İSTEDİĞİM TEK YER SENİN KALBİN SEN AŞKLARIN EN GÜ..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Oktay Gürtürk - Aşk Çiçeğim 04:02

Oktay Gürtürk - Aşk Çiçeğim

Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım Yıkıldım sessiz gidişine Yok yere gittin canımın içiydin sevdam gözbebeğim Hazana uydun beni niye vurdun Aşkım aşk çiçeğim..

Zeynep Casalini - Nilüfer 05:37

Zeynep Casalini - Nilüfer

Zamanın eli değdi bize Çoktan değişti her sey Aynı değiliz ikimiz de Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilufer Sevgisizliğine bir kalp verdim Artık geri ver, geri veremezsin aldıklarını Artık geri ver, geri veri..

Cenk Eren - Kemancı 03:58

Cenk Eren - Kemancı

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı çalmıyors..

Sertab Erener Sakin Ol 03:27

Sertab Erener Sakin Ol

Of, bu ne sinir, bu ne öfke! Aman bir telaş, bir acele, Herkes birbirini boğacak. Bu gidişle sonumuz ne olacak? Kimi takmış alaturkaya, Kimi batıdan şikâyetçi. Ne var sanki bunda kızacak, Dünya hali bu gelip geçi..

Nesrin Kopuz - Sevme 04:35

Nesrin Kopuz - Sevme

Nesrin Kopuz - Sevme Şarkı Sözü Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sarardı soldu ..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Engelli Aracı ile Hava Atmak İsterken Yere Kapaklanmak! 00:24

Engelli Aracı ile Hava Atmak İsterken Yere Kapaklanmak!

Engelli arabasına binerek kendince komiklik yaptığını zanneden genç kapıdan geçemeyince sırt üstü yere çakılıyor. Hiç bir şey olmamış gibi şovuna devam etmek isterken 2'nci Sürprizle karşılaşıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Norm Ender Aslında Kim? 06:10

Norm Ender Aslında Kim?

1985, Ender Eroğlu, bildiğimiz adıyla Norm Ender, sonradan “şehrim ülkemin en batı yakası, Allah'ı gibidir ve tektir atası” diyeceği İzmir’de dünyaya geldi. Bir gün, bizim Türkiye’ ye rap müziği sevdiren efsanevi grup C..

  • JET TV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mutluluk Parayla Degil Bır Kova Suda Mutlulugu Yakalaya Bilirsin 00:21

Mutluluk Parayla Degil Bır Kova Suda Mutlulugu Yakalaya Bilirsin

Bir çocuğun gülmesinden daha güzel bir şey tarif edin bana. Yeterki insan mutlu olmayı bilsin..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Sezen Aksu Gidemem 05:15

Sezen Aksu Gidemem

Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor Ya da balkona çık bağı..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

 Bahar Candan'dan Murat Boz Olayı İle İlgili Açıklama 00:57

Bahar Candan'dan Murat Boz Olayı İle İlgili Açıklama

Bahar Candan dan Murat Boz Olayı İle İlgili Açıklama / Aramızda Olan Tek Şey Yaş Farkı..!!..

  • ANKA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sia - Ft. Rihanna - Say Yes 04:00

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes

Sia - Beautiful People Say - Çeviri Puanlama: (1 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) Hands out stretch, what you got Eller uzansın, neyin var Give me your best and I won't turn you down En iyisini ver v..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardında, sen kal dememe bakma. Bir tek bendeki sen kalsın, d..

Kaydı Olmasa İnanmayacağınız 8 Penaltı 04:39

Kaydı Olmasa İnanmayacağınız 8 Penaltı

Kaydı Olmasa İnanmayacağınız 8 PENALTI .. Duymayan Kalmasın ! .. Futbolu güzel yapan şey, rekabet coşkusunun yanında gerçek bir fair play örneği de izleyebilmektir. Çünkü sadece maç kazanınca değil sahada futbolcuların y..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Blackjack 21 - Beyin Yakan Olasılık Sahnesi 02:07

Blackjack 21 - Beyin Yakan Olasılık Sahnesi

21 Blackjack filminde MIT'de okuyan Ben Campbell, okul taksidini ödeyebilmek için paraya ihtiyaç duyar ve bunun yolunu da kumarda bulur. Altı arkadaşı ile birlikte kart sayma işinde uzmanlaşan Ben, Vegas yolunu tutar. Bu..

  • ANKA tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce