#Ömer bayramoğlu yeniden müzik dinle

Ersan Er - Kurtuldum (Remix) 04:04

Ersan Er - Kurtuldum (Remix)

Seninle Kopardık Bütün Bağları Her Şey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla Zaman Bulursan Neyleyim Sevgilim Pişma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu 03:20

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu

Şarkı Sözleri: Yine bir tarih yazdın Dünya bunun şahidi Can verdin vatan için Yoktu bunun ötesi Seninle gurur duydu Boğaziçi köprüsü Yeniden dile geldi Çanakkale türküsü O gece yükseldi aşkla Sela, ezan sesleri Sa..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İzzet Yıldızhan Bugün Yine Sensizim 04:42

İzzet Yıldızhan Bugün Yine Sensizim

İzzet Yıldızhan & Bugün Yine Sensizim (2016) Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Sendur Güzelel..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
No.1 - Canavar (Official Video) 04:37

No.1 - Canavar (Official Video)

Spotify: https://open.spotify.com/track/7hsqCZ... Apple Music: https://music.apple.com/tr/album/cana... Söz, müzik: No.1 Mastering: MRF Klip Künyesi Yönetmen, Renk, Kurgu: Ömer Çelik Vfx: Samet Karaboğa Hikaye: Mertcan..

  • No.1 tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hasan Yıldırım - Tek Tek 04:26

Hasan Yıldırım - Tek Tek

Söz & Müzik: Ömer Önder Güney Düzenleme: Barış Engürlü Yönetmen: Alişan Günay Yıldırım Mix Mastering: Gökhan Erken..

Tuğba Özerk - Aşk Defteri 02:43

Tuğba Özerk - Aşk Defteri

Söz: Fikret Şeneş Müzik: Anonim Düzenleme: Yıldıray Gürgen Yönetmen:Mustafa Özen Production: Ozan Karabağ Kurgu: Sefa Baykır Color: Atölye Film Make-up/Hair: Mutlu Genç Styling: Deniz Can Kutlu Set: Metin Albal Pr..

Sedat Akdeniz - Dost Bulamadım 03:52

Sedat Akdeniz - Dost Bulamadım

Söz & Müzik: Şahin Sevilgen - Vedat Demirci Düzenleme: Ömer İçener Yönetmen: Özgür Haci Kurt..

Musa Akbulut - Yeter 04:09

Musa Akbulut - Yeter

Söz & Müzik: Musa Akbulut Düzenleme: Ahmet Enes Polat Yönetmen: Kerem Ömer..

Sezgin Can - Can Kırığım 02:52

Sezgin Can - Can Kırığım

Söz : Cumhur Çiğci Müzik : Ömer İgan Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix / Mastering: Özer Yener Yaylılar: İstanbul Strings Gitar: Caner Güneysu Vokaller : Seda Taş Yönetmen : H.Mücahit PEHLİVAN Görüntü Yönetmeni: Adem Akçora..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Bayhan - Sen'de Kalmış (Canlı Akustik Performans) 04:15

Bayhan - Sen'de Kalmış (Canlı Akustik Performans)

Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Bas Gitar & Düzenleme: Cihangir İncemen Davul: Abdullah Şimşek Elektro Gitar: Metin Durkutlu Klavye: Suat Selen Perküsyon: Hakan Koparan Bağlama: Serhat Kırlangıç Ney: Hakan Altıntaş..

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Söz & Müzik : Ertuğrul Sağlam Düzenleme : Taner Çalık Mix & Mastering : Serkan Kula Basgitar : Birkan Şener Gitar : Cem Şengül Tarcuş : Baransel Özcan Kemanlar : Turkish feeling strings Production: Ozan Karabağ Produc..

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu 03:18

Bekircan Kartal - Çıkış Yolu

Söz - Müzik:Bekircan Kartal Aranjör:Levent Karabacak Stüdyo:GNC Production Gitar:Ömer Ok Mix:Levent Karabacak Mastering:Agrin Azad Elektro Bağ:Servan Gencer Yönetmen:İzzet Güneş Producer:Celal Başeğmez Çıkış Yolu şa..

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay 07:09

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay

Omar Souleyman - Warni Warni (Official Video) Kürtçe Kurdi Kurmanci Kurdish Halay Dewat govend Müzik Dinle Listen Ömer Süleyman varni varni Omar Souleyman, Suriye'nin kuzeydoğu bölgesinde bulunan Resulayn şehri yakınla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.331 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen 04:22

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir'in, Wovie etiketiyle yayınlanan İçimdeki Sen isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Yönetmen: Ahmet Can Tekin Mix & Master..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Şebnem Ferah Yağmurlar 05:07

Şebnem Ferah Yağmurlar

Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bana kıyan erkeğim sen gül Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güne..

 Mustafa Ceceli  Hastalıkta Sağlıkta 01:07

Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta

Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyi..

Yıldız Tilbe Sen Gidince Gece Uzuyor 2017 03:12

Yıldız Tilbe Sen Gidince Gece Uzuyor 2017

Yıldız Tilbe Sen Gidince Gece Uzuyor 2017 BOMBA ( Hani Gitmesen Diyorum ) Yeniden Duzenlenerek Yeni Videosu İle Sizlerle Iyi Dinlemeler....

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir 03:46

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir

İçimde Bir şarkı sözleri ile İçimde bir sızı var Söylemem Kimse bilmez, bilemez Diyemem Bir şey oluyor, duruyor, gidiyor Zaman akıyor, geçiyor, bitiyor. Bir şey diyemem Susarım sana ben Sonsuz derine düşerim Yeniden..

Melik Evren - Çaresiz 04:09

Melik Evren - Çaresiz

Çaresiz şarkı sözleri ile Dert, bir gün biter Güneş doğаr Gün аydınlаnır umutlаr gelir yeniden Bir şаrkı söylersin içinden Kimse duymаsın diye Ağlаrsın, sessiz sessiz kuytu köşelerde Kimselere diyemezsin İçinde hаpse..

Doğukan Şahinoğlu - Söylerim 03:41

Doğukan Şahinoğlu - Söylerim

Söylerim şarkı sözleri ile Yine gün doğuyor karanlıklarıma Ben yine sarılmışım senli umutlarıma Mühür vurdun uçan kanatlarıma Gökyüzü benim için artık bir rüya Gelemez misin, göremez misin? Bir kere bile olsa Sevemez ..

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 3 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 50:14

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 3 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 3 Şarkılar: Semiramis Pekkan – Dert Ortağım 00:00 Hümeyra – Sessiz Gemi 03.36 Füsun Önal – Ah Nerede 07:06 Timur Selçuk – İspanyol Meyhanesi 09:47 Ömür Göksel – Seni Tanır Gibiy..

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes 04:00

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes

Sia - Beautiful People Say - Çeviri Puanlama: (1 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) Hands out stretch, what you got Eller uzansın, neyin var Give me your best and I won't turn you down En iyisini ver v..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce