#Ömer bayramoğlu yeniden müzik dinle

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar

Dönme dur az biraz dur dünya Yüzleşme bak tedir ayıbımızla Nasıl yaşanır ki bu utançla nasıl Hesap verme vaktidir vicdanımıza www.sozlerisozu.com Bir yangının orta yerinde Bir namlunun ucunda sönen hayatlar Tertemiz sozl..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım www.sozlerisozu.com- Bir vurgundu geçtiğim yollar Düşe kalka yaşanır mı öğretir yıllar Ben sensiz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 5.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Affedin Bizi Cocuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Cocuklar

Dönme Dur Az Biraz Dur Dünya Yüzleşme Bak Tedir Ayıbımızla Nasıl Yaşanır Ki Bu Utançla Nasıl Hesap Verme Vaktidir Vicdanımıza Bir Yangının Orta Yerinde Bir Namlunun Ucunda Sönen Hayatlar Tertemiz Hayalleri Ve Ümitleri Ça..

Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir Kavga Nasıl Da Hoyrat Savaşırken, Savrulurken Büyüttü Hayat Ben Sensiz Yapayalnızdım Suyum Oldu, Aşım Oldu Ama Aşksızdım Bir Vurgundu Geçtiğim Yollar Düşe Kalka Yaşanırmış, Öğretir Yıllar Ben Sensizherşeye Sustum Koc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Mehmet Rüzgar Ateş - Yeter Ki Sen Gel 02:45

Mehmet Rüzgar Ateş - Yeter Ki Sen Gel

Yeter Ki Sen Gel şarkı sözleri ile Bak sımsıcak bir rüzgar esiyor yelkenlere Davete icabet gerek denize kuma güneşe Aşk libidom kariyerinin tam zirvesinde Gel yapma hiç düşünme tereddüt bile etme Sağdan soldan kıyıda..

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans) 05:13

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans)

Sezen Aksu. Sezen Aksuya dair sayfalarca yazsak yetersiz kalır. son çocukluğumun son süper kahramanıydı kendisi. yıl 1991 de dinlediğim, Gülümse, Gidiyorum, Vazgeçtim Şarkıları unutulmazlarım. 24 yaşlarımda Pop star yarı..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Dilan - Bir Kulunu Çok Sevdim 04:21

Dilan - Bir Kulunu Çok Sevdim

BİR KULUNU ÇOK SEVDİM Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allah'ıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbi..

Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

Nihan Çelik - Bodrum Masalı 02:45

Nihan Çelik - Bodrum Masalı

Bodrum Masalı şarkı sözleri ile Beni ona buna sorma Üzülüyorsan bi daha yorma yeter Gidiyorsan daha da durma İnan kalman daha beter Bi kaç gün sürsün, süründürsün Unuturum elbet Bana kaderdin, şimdi hasret Peki s..

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık 02:43

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık

Yanacağımız Kadar Yandık şarkı sözleri ile Yok bu yolun sonu görünmüyor Arasam da çıkış yolu yok Ölümlü dünya, insan, neden hep kalır bir başına? Geçmişin acıları, dolardı gözlerime İnancım kalmadı hiç bunların düzen..

Derya Uluğ - Hadi Çal 02:46

Derya Uluğ - Hadi Çal

Hadi Çal şarkı sözleri ile İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak, kimi gün batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde Saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak, yeniden doğacak gün ..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Aziz Yılmaz - Beyaz 02:17

Aziz Yılmaz - Beyaz

Söz: Murat Çelen Müzik: Ömer Faruk Çeliker..

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video) 03:52

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video)

#AşkınNurYengi'nin #Baba single'ı tüm dijital platformlarda!nnApple Music: https://apple.co/2YLij0snSpotify: https://spoti.fi/2NcdTdCnDeezer: https://bit.ly/2ARPU0uniTunes: https://apple.co/2YLigSknnBABA (2020 / DOKUZ SE..

@Sami Yusuf - For True Lovers (Live @Expo 2020 Dubai) 08:57

@Sami Yusuf - For True Lovers (Live @Expo 2020 Dubai)

Sami Yusuf Teyyar Bayramov Nabyla Maan The Instrumentalists: Eyüpcan Açıkpazu: ney Togrul Asadullayev: kemanche Omer Avci: percussion Selim Boyaci: oud Onur Cincin: qanun Shirzad Fataliyev: balaban Guo Gan: erhu..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Amelie Filminin Müziğini Hiç Böyle Dinlemiş Miydiniz? 02:14

Amelie Filminin Müziğini Hiç Böyle Dinlemiş Miydiniz?

Amelie filminin müziği yetenekli insanların ayaklarıyla yeniden hayat buldu. Dev ayak piyanosu ile sokakta müzik şöleni gerçekleştiren insanların muhteşem performansı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin- Hilal İle Leonun Dans Sahnesi! 04:06

Vatanım Sensin- Hilal İle Leonun Dans Sahnesi!

Hilal'in, Kostas ile konuşmasının zarar vereceğini düşünen Leon, onu durdurmak için çalan müzik eşliğinde dansa kaldırır. Hilal ile Leon'un bu romantik dansı, ikilinin yeniden yüzleşmesine sebebiyet verir...

  • ANKA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Yüz Grubu - Kız Kıza Gezelim Bu Gece (Corona Özel) 01:22

4 Yüz Grubu - Kız Kıza Gezelim Bu Gece (Corona Özel)

Bir zamanların önemli müzik grubu 4 Yüz, en önemli şarkıları “kız kıza gezelim bu gece, çıtırlara bakalım laf atalım” şarkısını coronavirüs’e çok uyumlu olduğu için yeniden seslendirmiş. Güzel iş çıkmış, izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 265 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Plağı satış rekoru kırdı 02:09

Plağı satış rekoru kırdı

TÜRK MÜZİĞİNE PİYANOSUYLA İMZASINI ATAN FERDİ ÖZBEĞEN VEFATINDAN 7 YIL SONRA YENİDEN MÜZİK LİSTELERİNE GİRDİ. “FERDİ ÖZBEĞEN 20. SANAT YILI ŞAN KONSERİ” PLAĞI ÇIKTIĞI GÜN SATIŞ REKORU KIRDI...

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar 1:14:14

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar

Feyruz (Fairuz, Fairouz, Fayrouz, Arapça: فيروز), asıl adıyla Nouhad Haddad, Lübnanlı şarkıcı. Mardinli Wadi Haddad ile Lübnanlı Süryani-Maruni Liza Alboustani'nin ilk kızı olarak 21 Kasım 1935'te Jabal Alarz'da doğdu. A..

Adele - Skyfall (Lyric Video) 04:49

Adele - Skyfall (Lyric Video)

This is the end Bu son Hold your breath and count to ten Nefesini tut ve ona kadar say Feel the Earth move and then Dünyanın hareketini hisset ve sonra da Hear my heart burst again Kalbimin yeniden patlamasını duy..

  • PengoTV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burun dansi - krali̇yet operasindan 03:30

Burun dansi - krali̇yet operasindan

Shostakovich'in Burun (Kraliyet Operası) filminden çıkan dev tap-dancing burunları, Shostakovich, opera başlangıcında The Nose yazmaya başladığında sadece 20 yaşındaydı. Gogol'un küçücük bir hikayesine döndü: absürd bi..

  • Cowboy tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher 05:29

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher

O gözler gibi her taraf, kara. Bu yollar seni götürür nere ? Yene bu seher Güneş nur yere eyler, Bir teze nağıl başlar Dünya, Uyan ey güneş uyan Alemler boya yoksa bu deniz uçar Bir zülmet gece deniz gaçar Gel Ey Se..

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976 03:25

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976

Islak sahil yolunda, Kuru dallı bir ağaç altında, Seninle soğuk olan o son gecemde, Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, Sımsıkı sarılmıştık hiç konuşmadan. Çisil çisil yağmur yağıyor, Sanki benim içim ağlıyor...