#Ömer bayramoğlu yeniden müzik dinle

Üniversitenin İlk Günü Evleneceği Erkeği Bulacağını Sanan Kız Makyajı 18:41

Üniversitenin İlk Günü Evleneceği Erkeği Bulacağını Sanan Kız Makyajı

Danla Bilic ile yine yine yeniden farklı bir makyaj yapma stiline hoş geldik arkadaşlar. Keyifli seyirler dilerim....

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Sayan & Nihat Doğan Arasındaki Aşk Mı? 01:03

Seda Sayan & Nihat Doğan Arasındaki Aşk Mı?

Seda Sayan & Nihat Doğan arasındaki aşk yeniden mi alevlendi...

  • ANKA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 450. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 450. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 450. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran ve Mesut yeniden karşı karşıya geliyor! Ekip, Bedran'ı yakalayabilecek mi?..

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı 00:58

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı

Sevda'nın Bahçesi 2. Bölüm Fragmanı yayında! Sevda ile Aylin karşı karşıya! Sevda ile Levent yıllar sonra yüzleşiyor; eski defterler yeniden açılıyor!..

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar) 01:01

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar)

Evren'le yollarını ayıran Yıldız'a, Ateş ve Su destek oluyor! Bodrum Masalı Konusu Bir çok otel sahibi varlıklı bir iş adamı olan Evren Ergüven karısı Yıldız çocukları Su ve Ateş'le birlikte mutlu ve lüks bir hayat sürme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bugatti Chiron Dünya Rekoru Kırdı 01:47

Bugatti Chiron Dünya Rekoru Kırdı

Bugatti Chiron, Formula 1 sürücüsü Juan Pablo Montoya kullanırken 0'dan 400'e ve yeniden 0'a 42 saniyede inerek dünya rekoru kırdı..

Ebru Gündeş  Ben Seçilmem Seçerim 04:33

Ebru Gündeş Ben Seçilmem Seçerim

Ararsam ben bulurum senden iyisini Yeniden yakarım aşkın aşkın ateşini Bulunmaz hint kumaşı değilsin canim İstersen dönersin geldiğin gibi Ask eski bir yalansa En büyük yalan sensin Gönlün acı gerçeği Gözlerimden..

Marmaray Seferleri Durdu 00:30

Marmaray Seferleri Durdu

Marmaray seferleri teknik arıza nedeniyle saat 14.45'te durdu. Arızanın elektrik tellerinin kopmasından kaynaklandığı öğrenilirken, seferler 16.00 itibariyle yeniden başladı. Seferlerin durdurulması üzerine bazı vatandaş..

FETÖ-Meltem Cumbul ilişkisi 02:32

FETÖ-Meltem Cumbul ilişkisi

24. Uluslararası Adana Film Festivali’nde sunucu olan Meltem Cumbul, ödül alan tecrübeli yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmadı. Ünlü oyuncu bu tavrıyla büyük tepki topladı. Adı FETÖ terör örgütüyle de anılan Meltem..

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe) 00:31

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe)

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan “Ölene Kadar” dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Gönül Yazar   Seni Sordum 03:48

Gönül Yazar Seni Sordum

Seni sordum geçen yıllara Bir haber vermediler Seni sordum hatıralara Bilmiyoruz dediler Nasıl gittin nasıl birden Bak herşey yoksun senin sevginden Zaman durmuş dünya durmuş Dön bana başlasın hayat yeniden Döneceksin ..

Gülben Ergen Herkesi Mahkemeye Veriyor! 01:24

Gülben Ergen Herkesi Mahkemeye Veriyor!

Gülben Ergen, Erhan Çelik ile birlikte Seren Serengil ve Yeşim Salkım'a hakaretten dava açıyor. Gülben Ergen'in evli iş adamı Tolga Duğles'le ilişkisi olduğu iddiaları ortaya çıktıktan sonra özellikle Yeşim Salkım ve Ser..

  • ANKA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye İdlib İçin Düğmeye Bastı 01:00

Türkiye İdlib İçin Düğmeye Bastı

Türkiye, bölgede oynanan oyuna karşı harekete geçti. Ülkeleri ve şehirleri yok etmeye çalışanlara, bölge halkını birbirine düşürmeye çalışanlara karşı yeniden düğmeye bastı. İkinci Fırat Kalkanı harekatı ile bölgede oluş..

İntizar  Beni Mektupsuz Koyma 05:03

İntizar Beni Mektupsuz Koyma

GITTIGIN YOLDAKI TASLAR GÜL OLSUN DAGLAR SANA OMUZ VERSIN CAN OLSUN GÜZEL GÖZLÜM GURBET BIZE YAR OLSUN BENI MEKTUPSUZ KOYMA BENI HASRETE BOGMA ARADA BIR ARARSAM SENI NEOLUR KÖTÜ KONUSMA GÜCÜM YETMEZ SENI ALIRLAR BENDE..

Osasuna 3-4 Sevilla (Maç Özeti - 22 Ocak 2017) 08:00

Osasuna 3-4 Sevilla (Maç Özeti - 22 Ocak 2017)

La Liga'da 19. hafta maçında Sevilla, Osasuna'ya konuk oldu. Sergio Leon'un 15. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi, 43. dakikada Vicente Iborra'nın golüne engel olamadı ve skora denge geldi. İlk yarı 1-1 son..

  • Ömer tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi 01:07

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi

Irak’ta Musul’un doğusunun tamamının terör örgütü DEAŞ‘tan geri alındığı bildirildi. Irak Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, örgütün elinde bulundurduğu son bölge olan Reşidiye’nin de kurtarıldığı söylendi. Ayrı..

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Mine Koşan  Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım 03:33

Mine Koşan Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım

Akşam olur gizli gizli ağlarım Kaderin dilinden az çok anlarım Keder öğütmekle geçti yıllarım Beni değirmende taşa döndürdün Yesem de içsem de ölü gibiyim Aklım başımda yok deli gibiyim Suya düşmüş söğüt dalı gibiyim Ye..

Sepp Piontek Tesadüf Mü 00:39

Sepp Piontek Tesadüf Mü

Yayın tarihi 17 Kasım 1995. Anladığım kadarı ile kendisi çok başarılı olamasa da, yardımcısını iyi yetiştiriyor. Kendisini yeniden çağırsak gelir mi acaba? Şu an 77 yaşındaymış...

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamzeli Güzel Bahar Öztan Hastaneye Kaldırıldı 04:12

Gamzeli Güzel Bahar Öztan Hastaneye Kaldırıldı

Geçtiğimiz yıl kanseri yenen Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Bahar Öztan bu sabah yeniden hastaneye kaldırıldı...

  • ANKA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi 03:08

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’da düzenlenen nikah töreni ile yeniden dünya evine girdi...

PlayStation 4 İle Kumanda Edilen İlk Otomobil Piste Çıktı 01:27

PlayStation 4 İle Kumanda Edilen İlk Otomobil Piste Çıktı

Spor otomobilleriyle de ülkemizde tanınan Nissan, GT-R modeli bir yarış otomobilini uzaktan kumandalı olarak yeniden düzenledi. GT-R/C olarak anılan uzaktan kumandalı araç, profesyonel yarışçı Jann Mardenborough tarafınd..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce